elimde yucelen ekolu 49 level diş var kritik mıktarı 10 X 4
yucelen ekolu halıt germenc ıcadı latex pant var ve mavı alev phıletheos zırh var burdan da 5 krıtık gelıyor
15 X 4 krıtık oranım var 10 kez vuruyosam 2 sıne krıtık gelıyor yuzde 60 oran gozkuyor burda bır hata var.
bunu gecelım bu sans dersenız er meydanında sahılı alıyorum,krıtık oranım 35 X 4 oluyor = 100 de 140 ki ful krtık beklerken 2 vuruşumdan bırıne krıtık gelıyor dıyerı normal bu nası bısey anlamadım admınlerın test etmesını ıstıyorum :!: :!: :!: :?: :?: :?:
KRİTİK MİKTARLARINDA HATA MI VAR HERKES BAKSIN
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: KRİTİK MİKTARLARINDA HATA MI VAR HERKES BAKSIN
ibrahimking yazdı:elimde yucelen ekolu 49 level diş var kritik mıktarı 10 X 4
yucelen ekolu halıt germenc ıcadı latex pant var ve mavı alev phıletheos zırh var burdan da 5 krıtık gelıyor
15 X 4 krıtık oranım var 10 kez vuruyosam 2 sıne krıtık gelıyor yuzde 60 oran gozkuyor burda bır hata var.
bunu gecelım bu sans dersenız er meydanında sahılı alıyorum,krıtık oranım 35 X 4 oluyor = 100 de 140 ki ful krtık beklerken 2 vuruşumdan bırıne krıtık gelıyor dıyerı normal bu nası bısey anlamadım admınlerın test etmesını ıstıyorum :!: :!: :!: :?: :?: :?:
Arkadaşım O 10x4 Dediğin %10 Kritik Şansı / Kritik Vurursa 4 Kat Fazla Hasar Verir Demek
Special Response Team

Sarmıyor Artık Savaşmak --- Oturup {GM}'lerle Zar'mı Sallasak ?

- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

ben hıc bı zaman 4 kat hasar verdıgını gormedım gören varsa yazsın 1100 vururken krıtık geldımı 1800 oluyor 4 katımı bu bunun
şunu dınle ıstersen arkadasımızın bırısı elınde latıf var ve 4 krtık ıtemıyle 10 vurusumdan 9 u krıtık demıstı yanlıs hatırlamıyosam.bunu nasıl acıklıcaksın
şunu dınle ıstersen arkadasımızın bırısı elınde latıf var ve 4 krtık ıtemıyle 10 vurusumdan 9 u krıtık demıstı yanlıs hatırlamıyosam.bunu nasıl acıklıcaksın
Yaratıkların Savunma ve Zırhına Göre Vurulan Kritik Hasarı Düşmektedir :!:ibrahimking yazdı:ben hıc bı zaman 4 kat hasar verdıgını gormedım gören varsa yazsın 1100 vururken krıtık geldımı 1800 oluyor 4 katımı bu bunun
30 Lvlde Git Cine Düz 600 Vur Hızarla Ancak Kritik Gelirse 1800 Vurursun Yeni Gelen Yer Altı Yaratıkları Öle Değil !
ve Savaşcı Şşifa Büyücü Karakterleride Zırh ev Savunma İle Kritik Hasarını Düşmeini Sağlıyorki Büyücülerin Hepsinde %30 Extra Kritik Zırhı Var...
Special Response Team

Ya Arkadşım Burda Adam Gibi Cevap Verdik İnandıarmadık Oyundayken F1 E Bas ve Tüm Yazıları Dikkaatlice OKU O Zaman Anlarsın :!:
Special Response Team

- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

2 mesaj atcagına tek mesaj atıp kırlılık yaratmaya bılırdın
ona kalırsa latıf duz 1200 vuruyo fareye X5 dıyo duz 6 bın vuran fareye gormedım :S
bakıyım fakat tuhaf geldı bıraz :S
ona kalırsa latıf duz 1200 vuruyo fareye X5 dıyo duz 6 bın vuran fareye gormedım :S
bakıyım fakat tuhaf geldı bıraz :S
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

F1 de deil oyun nasıl oynanır kısmında yazıyo
sagol eyw
tmm diş olayını anladım
ama yıne de bı sorun var gıbı kafa koparanla krıtık gledıgınde duz vurdugumdan asagı vuruyorum gercekten bısı var
daha oncede olmuştu ya yaratıkların ezıcı delıcı kesıcı sılahlardan dogru etkınlenmemesı vardı sonra duzeltılmıstı belkı boyle bısey tekrar olmus olabılır :geek:
tmm diş olayını anladım
ama yıne de bı sorun var gıbı kafa koparanla krıtık gledıgınde duz vurdugumdan asagı vuruyorum gercekten bısı var
daha oncede olmuştu ya yaratıkların ezıcı delıcı kesıcı sılahlardan dogru etkınlenmemesı vardı sonra duzeltılmıstı belkı boyle bısey tekrar olmus olabılır :geek: