olmaz böyle birşey~~
- winnipeq5858
- İri Fare Avcısı

olmaz böyle birşey~~
arkdaşlar bangır bangır plus paketini reklamını yapan ıkv camiası sivasa plus paketi göndermior olmaz böyle bir rezillk sivası tavaf ettim daha dorusu ettik ama bi tane satan yer bulamadık tekonosa şubesi de dahil olmak üzere sadece teknosaya 2 adet plus paketi gelior koskoca sivasa 2 adet gönderiyolar olmaz böyle bi rezillik.GM ler ne yapcaz adamım reklam yapıosunz güzel hoşda icraat nerde 
KaLaBaLıKtA ArTiSlK EdEniN TEnHaDa AffI olMaZ
- Excellence
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: olmaz böyle birşey~~
Şimdi arkadaşım sanırım sen ikv dvd kutusunun içindeki 3 aylık plus paketi kastetmişsin.Evet haklısın İstanbul , Ankara , İzmir gibi şehirler dışında çok zor bulunuyor ki ilçelere gelmesi zaten mümkün olan bişey değil.Sanırım bu konuda İkv ' nin eksiği mi diyelim yoksa o firmanın beceriksizliği mi diyelim 1 hafta içinde gelir diyen bir kutu 4 hafta oldu hala gelmediğini bilirim.Burada suç kimde ikv demi yoksa teknosa vb. firmalardamı ? Açıkçası bir Gm bizi aydınlatsın...
EXCELLENCE
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi

- Klan: Arzın Çocukları
Ya mal yetiştiremiyorlar..Ya masraflar çok..Ya oraya ulaştırmakta zorlanıyorlar..Ya da Teknosa Almak istemiyor onun cahilliği(satılmaz sanıyor olabilir)
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
- messi58
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Lonca Rıhtım
anlama sorunu var bazı arkadaşlarda
gerekli mağzalara gittik teknosa felan dısında ama hiç birinde yok stoklar ulaşmaması daha bu nasıl bi iş birliği bu nasıl bi reklamlamaaaa
maden stok sınırlı yolla her ile en 5 tane kalanları büyük şehirleremi yolluyon alıp başka şeylermi yapıon yapppppppp
gerekli mağzalara gittik teknosa felan dısında ama hiç birinde yok stoklar ulaşmaması daha bu nasıl bi iş birliği bu nasıl bi reklamlamaaaa
maden stok sınırlı yolla her ile en 5 tane kalanları büyük şehirleremi yolluyon alıp başka şeylermi yapıon yapppppppp
*^^RıhtımxKbLy^^*
^^*RıhtımxKbLyy*^^
*^^TELGRAFINTELLERİ^^*
^^*Ecüş*^^
Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden
^^*RıhtımxKbLyy*^^
*^^TELGRAFINTELLERİ^^*
^^*Ecüş*^^
Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden
- Justerini
- FareAdam Düşmanı

olmaz böyle şeyy yoksa rüya mı ??

- Ottomanxempires
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
Sevgili winnipeq5858,winnipeq5858 yazdı:arkdaşlar bangır bangır plus paketini reklamını yapan ıkv camiası sivasa plus paketi göndermior olmaz böyle bir rezillk sivası tavaf ettim daha dorusu ettik ama bi tane satan yer bulamadık tekonosa şubesi de dahil olmak üzere sadece teknosaya 2 adet plus paketi gelior koskoca sivasa 2 adet gönderiyolar olmaz böyle bi rezillik.GM ler ne yapcaz adamım reklam yapıosunz güzel hoşda icraat nerde
Tahminimce 81 ile Eşit Olarak Dağıtılmıyor (Memleketimin Her Toprağı Benim İçin Eşit -Ayrı Konu-)Fakat İl dışında sivasa yakın iller örneğin Yozgat,Malatya,Tokat vb...Oradaki satış noktalarından Telefonla Kargo Olarak Alabilirsiniz Sanırım İyi yorumlar İyi Akşamlar (Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu !)

NefesAlıyorsakUmutVardır

Savaşmadan Pes Etme !

Efsaneler..... Kanla Yazılır....
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

ikv sınırlı sayıda basmış bu kutulardan
izmir d&r markette 50 adet dvd buldum acaba hangisini alsam diye de düşündüm
fotoğrafı var koyabilirim ama söversiniz 
izmir d&r markette 50 adet dvd buldum acaba hangisini alsam diye de düşündüm
- SimonxDoRLeo
- FareAdam Düşmanı

morukkelleci yazdı:ikv sınırlı sayıda basmış bu kutulardan
izmir d&r markette 50 adet dvd buldum acaba hangisini alsam diye de düşündümfotoğrafı var koyabilirim ama söversiniz
Daş Yokmu DaŞ :mrgreen: :mrgreen:
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
- winnipeq5858
- İri Fare Avcısı

muhterm ottoman güzel sölüosun ama teknosa bulup 20 lira vermek yerne +olark kargo parası vermek akıl işi deil.Ben saten öğrenci adamım bi de kargo parası verirsem ne olcak Teknosa satış noktası olark görünüorsa göndermeleri lazım izmir istanbul vb varsa sivastadada olması laızm burda bn bi haksızlık görüyorum orası Türküye Cumhuriyeti devletine aiy bir il bir şehirse sivasta bir şehr bunu unutmamak lazım bizi magdur bırakmaları çok hoş bir şey değil.
KaLaBaLıKtA ArTiSlK EdEniN TEnHaDa AffI olMaZ
- cengizhan
- Işık Hanım'ın Elemanı

adı geçen dvd o kadar reklamı yapılmasına rağmen hiç bir ile gönderilmemektedir.bunun sebebini gm lerden aççıklayıcı bir cevap bekliyoruz.eğer ki böyle bir işe kalkıştınız devamını getirin.
[Çellerini mılllederik
hımılavlar
anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna'da az
:lol: :mrgreen: :arrow: :idea:
[BElavlarım] :mrgreen: :twisted:
[Çellerini mılllederik
[BElavlarım] :mrgreen: :twisted: