>>>>>>Akçe sistemi geliyormu?<<<<<<
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
>>>>>>Akçe sistemi geliyormu?<<<<<<
Akçe sisteminin çook uzan zamandır ne işe yaradığını bulmaya çalışıyoruz bazıları 9999 milyondan sonra para akçeye ekleniyor diyor yalan bu bir diğer idda ise akçenin ilerde gerçek para ile alınıcağını ve o akçe ile oyunda özel eşyaları sahip olabilecez artık bende buna inanmaya başladım ikv gelişen bir oyun gelişmek için paraya ihtiyaç var o yüzden oyunculardan nasıl para koparırız diye neyse devam etmeyeyim batırdık :lol: :lol: her neyse oyunculardan nasıl paa gelir derdine düşer böylece dükkan kurulur gerçek parayla ekçe alınır o para yönetime gider yönetim göbek atar oyuncuda aldığı eşyayı büyük bir gururla taşır her oyunda parayla eşya alma sistemi vardır ikv dede olacak bu adamların maaşlarını kim verecek oynayanlar tabikide oyunukim geliştirecek oynayanlar mutlaka böyle bir sistem olacak
- bilall
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
Re: >>>>>>Akçe sistemi geliyormu?<<<<<<
Anlatmak ıstedıgın ne? Neyi vurguluyorsun ? Önce git güzel bir şekılde yazını yaz daha sonra eleştırılerini yaz. Akçe henuz aktıf degıldır ve aktıf olmadıgı surece kımse ne olacagını bılmez. Bu yuzden bu sistem üzerınden yönetime laf atmanı gereksiz ve çocukça buluyorum
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Öncelikle yorumun için teşekkürler yazıyı biraz hızlı ve acele yazdım hatalar olabilir düzeltmek istedim ama olmadı türkçeyi katlettiğim için özür dilerim ben yönetime laf atmadım aksine onların paraya ihtiyacı olduğunu vurgulamak istedim neden çocukça bulduğunu anlayamadım world warcraft Knight gibi devasa oyunlarda bu sistem var ve yapımcılar böyle sistemlere göre oyunu güzelleştiriyorlar.bilall yazdı:Anlatmak ıstedıgın ne? Neyi vurguluyorsun ? Önce git güzel bir şekılde yazını yaz daha sonra eleştırılerini yaz. Akçe henuz aktıf degıldır ve aktıf olmadıgı surece kımse ne olacagını bılmez. Bu yuzden bu sistem üzerınden yönetime laf atmanı gereksiz ve çocukça buluyorum
bence akçe dolar euro gibi olmalı 1 lira 2 akçe imkb de kurulsun xD
avakado=eminönü