Evet arkadaslar fırından yeni cıkan ve yeni tespit ediLen konumuz..
Özel bir araştırma so/nucu/ , hangi karahter hangi su/nucu/ şeklinde bir genelleme yarattık..
Bu genellemeye göre, karakterlerin geneLde hangi sunucuda üstatlarının çok, oyuncularının çok olduğuna dikkat ettik ve betadan beridir kırılın karakteristik rekorları da göz önüne aLdık..
* Bu konu hem cok sevilecek hem de uzun süre gündemden düşmeyip çok tartışıLacak !
Savaşçı AğırlıkLı Sunucu../lar
Savaşçı dendi mi önce ^Eminönü.^ sorulur imiş .
^2^ Tılsım
^3^ Sancak
^4^ Beyaz Köşk.
^5^ Teşkilat
^6^ Meran.
^7^ KukLacı
Büyücü AğırlıkLı Sunucu../lar
Büyücü dendi mi önce ^Beyaz Köşk^ sorulur imiş.
^2^ Kuklacı..
^3^ Meran.
^4^ TıLsım. (Kons. kızmasın. )
^5^ Teşkilat. (Makıne kızmasın. )
^6^ Sancak.
^7^ Eminönü
Şifacı AğırlıkLı Sunucu../lar
Şifacı dendi mi önce ^Sancak^ sorulur imiş.
^2^ Kuklacı..
^3^ Eminönü
^4^ Teşkilat
^5^ Tılsım
^6^ Meran.
^7^ Beyaz Köşk.
Lutfen rica ediyorum ki, ayyy uydurma be bir sürü savascı var atıyorum Kuklacı'da falan demeyin boşuna ;
Hesap ve incelemeler şu belgelere dayanıyor :
* Betadan beri, sunucudaki karakteristik rekor denemeLeri. ( % 30 etkin oldu . )
* Her sunucuda en çok hangi karakterden üstat oyuncu var ? ( % 30 etkin oldu . )
* Video kayıtlarındaki, her ırktan olan özel savaşlar, her türlü çeşitli sunucu PvP arşivleri. ( % 40 etkin oldu . )
Neden böyleymiş sebeplerini tartışabilirsiniz fakat doğruluğundan emin oLun yanlıslık ancak atıyorum 5 ve 6 gibi küçük değişimler üzerinde olabilir üst sıralardakinlerde oLmaz.
Ayrıca Anka da bazı belgelerimizde bulunmadıgı için yani yenı oldugu için hesaplanması doğru oLmaz idi fakat Anka yı da sıraya yerleştirmesekte: "Şifacıların 1." ve "Büyücülerin de 2." olduğu ir sunucu olduğu tespit edilmiştir.
* Dikkat (1) Her ne kadar Hidra amaçlı her sunucuda Şifacılar açılmış olsa da özellikle Eminönü'nün çok eski bir sunucu olması ve genelde ilklerin Savaşçıyı tercih etmiş olması, e.ö de savaşçıları açık ara 1. yapmıştır. Tebrik ederiz..
Büyücüler dendi mi b.köşkte özel bir ilgi olduğu tespit edildi, köşkün büyücülerini de tebrik ediyoruz..
Sancak yeni bir yer oldugu için eskiden baska sunucudan olanlar buraya gelip hidra amaçlı şifacı açabiliyorlar ama buna rağmen sancak şifacıları seviyor ve çok miktarda oyuncu barındırıyor .. sancaklı şifa ustalarını da tebrik ediyoruz..
* Dikkat (2) 4-4-5 olan ve standart sapma dediğimiz yani her karakterinden sunucusunda eşitlik sağlamış, hepsinden az biraz usta edinmiş Teşkilat sunucumuz buna göre "En sarmal karakterli sunucu" ilan edilmiştir. Hiç teşkilatı tanıyıp bilip görmediğim Halde oradaki ikv severlerimizi de tebrik ediyoruz..
Kuklacı nın ve anka nın savascılara , beyaz kosk unde sifacılara bir antipatisimi varmış nedir. E.ö de büyücü kaldıramıyor. :mrgreen:
FAN SİTELERİNİN PAYLAŞMAMASI , PAYLAŞTIĞI TAKTİRDE BURADAN DUYURULUP, GÖSTERİLECEĞİ BİLDİRİLİR VE RİCA OLUNUR.
ARAŞTIRMAMIZ RESMİ FORUMA ARMAĞANDIR.
HER HAKKI DA SAKLIDIR :!: :roll:
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .
Teşkilatın eşit sayıda oyuncuya sahip olduğuna inanmıyorum. Çünkü teşkilardaki savaşçı sayısı büyücü sayısından kat kat fazla.Şu son zamanlarda grup bölgeriyle beraber büyücü sayısı fazlalaştı doğru fakat savaşçı sayısı hala büyücü sayısının kat kat üstündedir.
Kardeşim ne fazlası sonuçlar bunu gösteriyor yalan mı söyleyeceğim.. Demek ki gözünüzden kaçanlar olmuş.
Ayrıca yanlış yorum oLmasın, "Teşkilat niye hep 4-5. sırada çok mu kötüyüz biz " gibi meseLa... Bu kötülük değil iyilik çünkü her ırkta aynı sırada olan sunucular, her karakterden eşit barındırıyor ve oynaması daha zevkLi oluyor demektir bunu son sözlerimde dile getirdim.
* Dikkat (2) 4-4-5 olan ve standart sapma dediğimiz yani her karakterinden sunucusunda eşitlik sağlamış, hepsinden az biraz usta edinmiş Teşkilat sunucumuz buna göre "En sarmal karakterli sunucu" ilan edilmiştir. Hiç teşkilatı tanıyıp bilip görmediğim Halde oradaki ikv severlerimizi de tebrik ediyoruz..
Ayrıca "yanlıştır" demenize de gerek yok demiştim :
Eminönü hepsinde ilk üçe girmesi lazım büyücüde ilk bile olabilir arz büyücüleri çok dehşet Ayrıca oyuna şifacı'yı öğretenler hep Eminönü
"Eminönü" de şifacı çok evet, Çünkü kadim hidra denen bir şey musallat oldu. Ama buna rağmen oyunun başından beridir bu karakteri açanlar var ve veriler Sancak ve Kuklacı'da e.ö den daha fazla şifacı açıldığını ve daha fazla şifacı üstat olduğunu gösteriyor.
Eminönü'de büyücü kıtlığı var tek.. :lol:
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .
Smyrnaonian yazdı:Kardeşim ne fazlası sonuçlar bunu gösteriyor yalan mı söyleyeceğim.. Demek ki gözünüzden kaçanlar olmuş.
Ayrıca yanlış yorum oLmasın, "Teşkilat niye hep 4-5. sırada çok mu kötüyüz biz " gibi meseLa... Bu kötülük değil iyilik çünkü her ırkta aynı sırada olan sunucular, her karakterden eşit barındırıyor ve oynaması daha zevkLi oluyor demektir bunu son sözlerimde dile getirdim.
Ayrıca "yanlıştır" demenize de gerek yok demiştim :
Eminönü hepsinde ilk üçe girmesi lazım büyücüde ilk bile olabilir arz büyücüleri çok dehşet Ayrıca oyuna şifacı'yı öğretenler hep Eminönü
"Eminönü" de şifacı çok evet, Çünkü kadim hidra denen bir şey musallat oldu. Ama buna rağmen oyunun başından beridir bu karakteri açanlar var ve veriler Sancak ve Kuklacı'da e.ö den daha fazla şifacı açıldığını ve daha fazla şifacı üstat olduğunu gösteriyor.
Eminönü'de büyücü kıtlığı var tek.. :lol:
% 30luk üstat olma durumu falan var ya o bakımdan kötü müyüz diyorum