Yeni gelen arkadaşlarımıza Vipx ailesine hoş geldiniz diyorum. Üye alımlarımız şuan yoktur. Güncel kadromuzun merandaki tüm dostlarımıza ve tüm oyuncu arkadaşlara hayırlı olmasını temenni ediyorum. Meran dostlarına saygıyla duyurulur...
İkv de coğu zaman lonca isimleri kalır ama.. Oceans, joe ve jazz gibi arkadaşlar bu loncanın basında olduğu sürece oyunun tadı olacaktır. Vipx loncası bir cok ilkleri yapacak ve örnek davranısları ile merana örnek olacaktır.. Nazar değmemesi ümidiyle...
Zentiusx Loncası adına
Zentiusxkolektif - Zentiusxizdivac- Zentiusxmatrix
Kollektifizdivac-Kollektifizdivax-Kollektif-Alayınaxkolektif
Doğruların kaderidir yalnızlık... Kargalar sürü ile kartallar yalnız uçar.....
Excellence yazdı:Bana göre meranın en saygılı loncası tek bir çürük adam yok hayırlı olsun konunuz diyerek 14 kişilik dev kadro ile başarılarınızın devamını dilerim.
Öncelikle yeni katılan arkadaşlarımız Meryem,Kemal ve Mesut abime hoşgeldiniz diyerek lonca yapılanmasında beni lonca yetkilisi olarak seçen tüm lonca üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Vipx loncası olarak bu kadro ile çok iyi işlere imza atacağımızı ve birlikte güzel vakit geçireceğimizi ümit ediyorum.
Vipxjoe Vipxkılınç Vipxeqinox
Der ki, sadi şirazi: "aşka uçma, kanadin yanar."
buna da der ki mevlana:
"aşka uçmadıktan sonra kanat neye yarar."
ve noktayı koyan; yunus emre:
"aşka vardıktan sonra kanadı kim arar."
Loncanız gerçekten çok hoşuma gidiyor.. Meranın enleri arasındasınız benim gözümde=) bazı üyelerinizle aram kötü ama loncanız gerçekten yıldızlar arasında kendini fark ettiriyo=)) bu yolda devam etmeniz ümidiyle=)
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos