Junon 2.ci Kez Kesilmiştir ZaMeGaX İşbirliği İle

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
KhoLpashaLixLaW
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Junon 2.ci Kez Kesilmiştir ZaMeGaX İşbirliği İle

Mesaj gönderen KhoLpashaLixLaW »

burhanabi yazdı:Bence Bizim Alehimize Yorum Yapan Arkadaşlar Düşürdüğümüz Zırhı Cekemedğındendır (1.ci Değil 2.ci Kesişimiz)Olayı Bılıyorm Kıyametx o Zırhı İlk Dusurmek Icın Cok Cabaladı Sanırım Bu Istegının Onune Geçtik 2 . ciler unutulur
Kholpax ler Sizden Başka Kötü Yorum Yapan Yok Bunun Herkez Farkında Yerinizde Olsam Tebrık Eder Birdaha Girmezdım Bu Konuya
yazmiyim dedim ama tahrik var :) evet 2. ler unutulur ilk kesen kimdi ? :) sen haric geri kalanlari tebrik ederim.
I know you'll be a sun in somebody else's sky, but why , why can't it be mine !
Pearl Jam-Black

Plax & Law - Rock & Castiell
Kullanıcı avatarı
Casper0629
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Casper0629 »

Merhaba arkadaşlar öncelikle tebrikler.

Ben Teşkilatgökan & Teşkilatgökhan eskiler fazlasıyla tanırlar benı.Dün sebepsiz yediğim Sancak sunucusundaki Büyücümü geri alamazsam eski Sunucum olan " Meran " Sunucusuna geri döneceğim.İnş aranızda hor görmezsiniz.Sancak sunucusundan herşeyin deneyimi var Kadim & Junon & Kenan v.b eğer olurda çhar acılmazsa eski sunucuma tekrar döneceğim.
Demetli 49 { Savaşçı }
Jacknife 49 { Büyücü }
Enterprise 49 { Şifacı }
Kullanıcı avatarı
Kholpashalixeva
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Kholpashalixeva »

tebrikler ve hayırlı olsun başarılarınızın dewamını dilerim
Meranyıldızıı Merancadısı Kholpashalixeva Kholpashalixtwty
Kullanıcı avatarı
burhanabi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen burhanabi »

Kholpax Arkadaşlar Sizinle Polemiğe Girmek İstemiyorum Sizin Loncada İyi Geçindiğim 3 - 4 Kişinin Hatrına Birde Meranda İlk Biz Kestık Diyorsunuz Biz Kesmiş olabiliriz Ancak Birşey Düşmedi Onun İçin Duyulmadı Kesildiğimiz. Lodos Arkadaşlara Sorsanız Ne Zaman Oldugunu Söyler Belkı Siz Belki Biz Vede Sığınak Olsun Migrat Olsn Koray Kardeşimle Karma Grup Yaparız Kendısini 3 Yıldır Tanırım Kuklacıda Günlük Çarımla Junon Kestiğim İçin Merandakı Çoğu Kişiye Ben Taktik Verdim Nasıl Kesildiğini Ben Gösterdim Sıgınaka Veya Mıgrata 3 Zamanx 3 Megax Girerdik Ancak Bizimkilerın İşleri Oldugu Icın Kısa Surelı Oyunda Durcakları Icın Koray Kardeşimin Loncasından Adam Geldı , Ayrıca Azımdan Kırıcı Laf Çıktıysa Affola Uzatmaya Gerek yok Bizden Sizin Junon Kesme Konunuza Yorum Yapan Bıle yok Yaptıysa İyi Yönde Yapmıstır Sizde Böyle Yapıp Geçin Lütfen Tartışmaya Gerek Yok Uzatmayalım

İyi Oyunlar...
İyi Forumlar...
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Resim
Resim

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
http://www.zamanteam.tr.gg
kafkef
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen kafkef »

lan ben bu adamları anlamıyorum arkadaş adamlar kesmiş koymuş kolpalar sızde ustunuze alınıyonuz salk mısınz sz sızene adamlar elınınn emegı ıle kesmıs kötu yorumda bulunuonuz

Not:Kholpastacıxeva Hariç
Görünenin ArdınDaki GörüNmeyeN ....

KaFxKeF PeSiMiSt OrKestRa

Klan:Lodos
İsim:Kafkef

MEPODER
kafkef
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen kafkef »

Ayrıca Lodosların Çoğuna Taktiği Ying Verdi Kuklacıda Kesmiş Kesimini Klandan Anlattı Bizzat Ben Şahidim
Görünenin ArdınDaki GörüNmeyeN ....

KaFxKeF PeSiMiSt OrKestRa

Klan:Lodos
İsim:Kafkef

MEPODER
Kullanıcı avatarı
AmiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: KHoLPaSHaLi

Mesaj gönderen AmiR »

burhanabi yazdı:Kholpax Arkadaşlar Sizinle Polemiğe Girmek İstemiyorum Sizin Loncada İyi Geçindiğim 3 - 4 Kişinin Hatrına Birde Meranda İlk Biz Kestık Diyorsunuz Biz Kesmiş olabiliriz Ancak Birşey Düşmedi Onun İçin Duyulmadı Kesildiğimiz. Lodos Arkadaşlara Sorsanız Ne Zaman Oldugunu Söyler Belkı Siz Belki Biz Vede Sığınak Olsun Migrat Olsn Koray Kardeşimle Karma Grup Yaparız Kendısini 3 Yıldır Tanırım Kuklacıda Günlük Çarımla Junon Kestiğim İçin Merandakı Çoğu Kişiye Ben Taktik Verdim Nasıl Kesildiğini Ben Gösterdim Sıgınaka Veya Mıgrata 3 Zamanx 3 Megax Girerdik Ancak Bizimkilerın İşleri Oldugu Icın Kısa Surelı Oyunda Durcakları Icın Koray Kardeşimin Loncasından Adam Geldı , Ayrıca Azımdan Kırıcı Laf Çıktıysa Affola Uzatmaya Gerek yok Bizden Sizin Junon Kesme Konunuza Yorum Yapan Bıle yok Yaptıysa İyi Yönde Yapmıstır Sizde Böyle Yapıp Geçin Lütfen Tartışmaya Gerek Yok Uzatmayalım

İyi Oyunlar...
İyi Forumlar...
İlk siz kesseydiniz inan bölgelerden ve forumdan ilk diye yazardınız bizim gibi düşüp düşmemesi deil bence.. burda üste cıkmaya calısıyorsun...

Hala mesajlarda üste çıkmaya çalışmışın halada gülüyom haline :D

Son satırlara dikkat et hala mantıksız konuşmaya devam ediyorsun
Bizim Junon kesmemize sizden kimse yorum yapmamış banane yapmadıysa ben oraya zamanların yorum yapmaısı için değil ilk kestiğimiz için konuyu açtık...biz konu açarken kesemeyen benciller diye Konu acmıyoruz.. sende bencil lafını kullanmasaydın inan kimse sana kızmazdı !!!

"Sizde Böyle Yapıp Geçin Lütfen Tartışmaya Gerek Yok Uzatmayalım"
bizde böle yapacaktık ama senin bizlere bencil deme hakkın olmadığı için sadece tbrkle bırakmadık....

"Ayrıca Azımdan Kırıcı Laf Çıktıysa Affola Uzatmaya Gerek yok"
bu lafı yazmışın ama devamınında yine tartışmayı başlatmışın..
Bu sana son mesajım olacak cünkü senin yazdıklarına kendin bile inanmıyorsun ki şu saatten sonrada umrumda olmaz..

kafkef yazdı:lan ben bu adamları anlamıyorum arkadaş adamlar kesmiş koymuş kolpalar sızde ustunuze alınıyonuz salk mısınz sz sızene adamlar elınınn emegı ıle kesmıs kötu yorumda bulunuonuz

Not:Kholpastacıxeva Hariç
LAN gerizekalı mahlukat yaratık.. Yazıklarımızı oku onun yazdıklarını oku anlama kıtlığın varsa ben çözerim seni
ve Laflarına bilde konuş ben ve/veya bizimle
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"

Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar

CW
Kullanıcı avatarı
burhanabi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen burhanabi »

AmiR yazdı:Hala mesajlarda üste çıkmaya çalışmışın halada gülüyom haline

Son satırlara dikkat et hala mantıksız konuşmaya devam ediyorsun
Bizim Junon kesmemize sizden kimse yorum yapmamış banane yapmadıysa ben oraya zamanların yorum yapmaısı için değil ilk kestiğimiz için konuyu açtık...biz konu açarken kesemeyen benciller diye Konu acmıyoruz.. sende bencil lafını kullanmasaydın inan kimse sana kızmazdı !!!

"Sizde Böyle Yapıp Geçin Lütfen Tartışmaya Gerek Yok Uzatmayalım"
bizde böle yapacaktık ama senin bizlere bencil deme hakkın olmadığı için sadece tbrkle bırakmadık....
Sana Sadece Gülüyorum Ve Adam Gibi Adama Cevap Verilceği İçin Cevap Vermiyorum...

Bu Arada Junon Ard arda 2 Kere Kesilmiştir zırh yok ama güzel kolye yuzukler düşürdük devamı gelcek =)
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Resim
Resim

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
http://www.zamanteam.tr.gg
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

Ona göre=)
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Excellence »

Yahu hala ne tartışıyorsunuz siz gereksiz işler bunlar böyle bi yorum yaptım bi daha yapiyim sizleri tebrik ediyorum mega kholpashali ikiniz kestiniz sadece arada bi tane zamanx var zamanlarla tartısıonuz ne iş tebrik edin geçin yahu polemige gerek yk ki alt tarafı oyun..
EXCELLENCE

“Genel Sohbet” sayfasına dön