Öncelikle merhaba bugün Sancak sunucusunda Etkinlik (sözde etkinlik) yapmaya gelen Gm Orti ve Gm Erdoğan sesleniyorum. Siz etkinlik yaptığınız sırada biz Junon denen lanet yaratık ' ı kesmeye çalışıyorduk can ' ı 53 di.
Ne yazıkkı birden sunucu kapandı ve 5 dk sonra açıldı. Sunucu Etkinliği kaldırmadı.İyi güzel ' de bizi mağdur etmeye ne hakkınız var. Bizim içerde 4 saat ' imiz Heba Çöp olmuştur.Bunun telafisini kim sağıycak.Tabiki siz büyük şahsiyetler Gm abiler buraya yorum yazma zahmetinde bile bulunmuycanız için şuan bu konuyu açarkenki vaktimde heba çöp oluyor o ayrı mesele...
Şimdi burdan yönetime sesleniyorum.Ya çözüm üretin yada bizim 4 saatimizi geri getirin.
İspat isterseniz gerekli fotolarıda koyarım.
Helal size süper yöneticiler
- Muriscoyagmao
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Helal size süper yöneticiler
insensitivE KAMER
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
İSTİKLAL LONCASI
Unuttun mu çocuk ?
Re: Helal size süper yöneticiler
Merhaba,
Sunucularda oluşabilecek hataların neden ve ne zaman meydana geleceğini önceden tahmin etmek maalesef mümkün değil. Sunucunun etkinliği kaldıramaması gibi bir durum söz konusu değil, yaşanan olay etkinliği de zedelemiştir. Sunucuda oluşan hatanın etkinliğin yapıldığı ve sizlerin Junon kesmeye çalıştığınız zamanda oluşmasını talihsizlik olarak adlandırabiliriz.
Yaşanan bu istenmeyen sunucu hatasından ötürü özür dileriz.
Sunucularda oluşabilecek hataların neden ve ne zaman meydana geleceğini önceden tahmin etmek maalesef mümkün değil. Sunucunun etkinliği kaldıramaması gibi bir durum söz konusu değil, yaşanan olay etkinliği de zedelemiştir. Sunucuda oluşan hatanın etkinliğin yapıldığı ve sizlerin Junon kesmeye çalıştığınız zamanda oluşmasını talihsizlik olarak adlandırabiliriz.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Gördüğünüz gibi yaşanabilecek düşmelerden kopmalardan yönetimde sorumlu değil onların elinde olan bir şey değilErdogan yazdı:Merhaba,
- Muriscoyagmao
- Antrepo Bekçisi

Erdogan yazdı:Merhaba,
Özür dileyerek ' de bir nebze olsun.Bizi kaale aldığınız için sevindim.Ama her hatadan sonra çıkıpta özür dilenemez buna bir çözüm bulmanız dileğiyle...
Konuyu kitlerseniz Sevinirim.
insensitivE KAMER
İSTİKLAL LONCASI
Unuttun mu çocuk ?
İSTİKLAL LONCASI
Unuttun mu çocuk ?
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
Öf be öf bu ne yahu.!! Çok mu zor junon kesmek?? Günde kaç defa kesiliyor kim bilir.! Gören de kasim hidra kesiminde düştü sanacak.Muriscoyagmao yazdı:Erdogan yazdı:Merhaba,
Özür dileyerek ' de bir nebze olsun.Bizi kaale aldığınız için sevindim.Ama her hatadan sonra çıkıpta özür dilenemez buna bir çözüm bulmanız dileğiyle...
Konuyu kitlerseniz Sevinirim.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Muriscoyagmao
- Antrepo Bekçisi

Arkadaşım konuyu tamamen okumadan yorumda bulunmuşa benziyorsun. Benim orda belirttiğim şey giden 4 saatlik emeğimiz. Sen gelmişsin hergün kesiliyor şöle böle diyorsun.Biz plus alıyoruz para verip katkıda bulunuyorsak.İsteklerimiz ve mağduriyetlerimizi gidermek zorunda bu yönetim bunun için burdalar seninde başına gelsin senide görürüm.
insensitivE KAMER
İSTİKLAL LONCASI
Unuttun mu çocuk ?
İSTİKLAL LONCASI
Unuttun mu çocuk ?
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
Öncelikle her şeyi okudum.
İkincisi ise benim de başıma çok geldi.
Desteğe de yolladım birkaç defa ama artık olmuyor.
İkincisi ise benim de başıma çok geldi.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Smyrnaonian
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Talih, kader, kısmet.. Oyundan tutun oyuncu düzey ve düzenine kadar aşmamız gereken daha çoook kademe var malesef..
4 saat hiç mi hiç az değiL. En azından arkadaşların bir telafi paketi gibi bir küçük yardım paketi hazırlanıp verilebilir yönetimden kaynaklanmıyorsa da..
( Kaynaklanmasa da ) mesuliyeti ( Yönetim kuruludur ) .. o yüzden bu mağdur arkadaşlara küçük bir telafi paketi sunulmalıdır diye düşünüyorum.
4 saat hiç mi hiç az değiL. En azından arkadaşların bir telafi paketi gibi bir küçük yardım paketi hazırlanıp verilebilir yönetimden kaynaklanmıyorsa da..
( Kaynaklanmasa da ) mesuliyeti ( Yönetim kuruludur ) .. o yüzden bu mağdur arkadaşlara küçük bir telafi paketi sunulmalıdır diye düşünüyorum.
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .
32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .
32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .