Helal size süper yöneticiler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: İstiklal

Helal size süper yöneticiler

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

Öncelikle merhaba bugün Sancak sunucusunda Etkinlik (sözde etkinlik) yapmaya gelen Gm Orti ve Gm Erdoğan sesleniyorum. Siz etkinlik yaptığınız sırada biz Junon denen lanet yaratık ' ı kesmeye çalışıyorduk can ' ı 53 di.
Ne yazıkkı birden sunucu kapandı ve 5 dk sonra açıldı. Sunucu Etkinliği kaldırmadı.İyi güzel ' de bizi mağdur etmeye ne hakkınız var. Bizim içerde 4 saat ' imiz Heba Çöp olmuştur.Bunun telafisini kim sağıycak.Tabiki siz büyük şahsiyetler Gm abiler buraya yorum yazma zahmetinde bile bulunmuycanız için şuan bu konuyu açarkenki vaktimde heba çöp oluyor o ayrı mesele...

Şimdi burdan yönetime sesleniyorum.Ya çözüm üretin yada bizim 4 saatimizi geri getirin.

İspat isterseniz gerekli fotolarıda koyarım.
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Helal size süper yöneticiler

Mesaj gönderen Erdogan »

Merhaba,

Sunucularda oluşabilecek hataların neden ve ne zaman meydana geleceğini önceden tahmin etmek maalesef mümkün değil. Sunucunun etkinliği kaldıramaması gibi bir durum söz konusu değil, yaşanan olay etkinliği de zedelemiştir. Sunucuda oluşan hatanın etkinliğin yapıldığı ve sizlerin Junon kesmeye çalıştığınız zamanda oluşmasını talihsizlik olarak adlandırabiliriz.

Yaşanan bu istenmeyen sunucu hatasından ötürü özür dileriz.
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Erdogan yazdı:Merhaba,

Sunucularda oluşabilecek hataların neden ve ne zaman meydana geleceğini önceden tahmin etmek maalesef mümkün değil. Sunucunun etkinliği kaldıramaması gibi bir durum söz konusu değil, yaşanan olay etkinliği de zedelemiştir. Sunucuda oluşan hatanın etkinliğin yapıldığı ve sizlerin Junon kesmeye çalıştığınız zamanda oluşmasını talihsizlik olarak adlandırabiliriz.

Gördüğünüz gibi yaşanabilecek düşmelerden kopmalardan yönetimde sorumlu değil onların elinde olan bir şey değil
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Özür dileyerek ' de bir nebze olsun.Bizi kaale aldığınız için sevindim.Ama her hatadan sonra çıkıpta özür dilenemez buna bir çözüm bulmanız dileğiyle...

Konuyu kitlerseniz Sevinirim.
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Unuttun mu çocuk ?
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

Muriscoyagmao yazdı:

Özür dileyerek ' de bir nebze olsun.Bizi kaale aldığınız için sevindim.Ama her hatadan sonra çıkıpta özür dilenemez buna bir çözüm bulmanız dileğiyle...

Konuyu kitlerseniz Sevinirim.
Öf be öf bu ne yahu.!! Çok mu zor junon kesmek?? Günde kaç defa kesiliyor kim bilir.! Gören de kasim hidra kesiminde düştü sanacak.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Arkadaşım konuyu tamamen okumadan yorumda bulunmuşa benziyorsun. Benim orda belirttiğim şey giden 4 saatlik emeğimiz. Sen gelmişsin hergün kesiliyor şöle böle diyorsun.Biz plus alıyoruz para verip katkıda bulunuyorsak.İsteklerimiz ve mağduriyetlerimizi gidermek zorunda bu yönetim bunun için burdalar seninde başına gelsin senide görürüm.
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Unuttun mu çocuk ?
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

Öncelikle her şeyi okudum.

İkincisi ise benim de başıma çok geldi. ;) Desteğe de yolladım birkaç defa ama artık olmuyor.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Smyrnaonian
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Smyrnaonian »

Talih, kader, kısmet.. Oyundan tutun oyuncu düzey ve düzenine kadar aşmamız gereken daha çoook kademe var malesef..

4 saat hiç mi hiç az değiL. En azından arkadaşların bir telafi paketi gibi bir küçük yardım paketi hazırlanıp verilebilir yönetimden kaynaklanmıyorsa da..

( Kaynaklanmasa da ) mesuliyeti ( Yönetim kuruludur ) .. o yüzden bu mağdur arkadaşlara küçük bir telafi paketi sunulmalıdır diye düşünüyorum.
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,

Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .

32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .

“Genel Etkileşim” sayfasına dön