Kenan,Motorin çabuk gel
Re: Kenan,Motorin çabuk gel
Kenan ı hiç oyundan bir foto ile görmemiştim..(Miğrat'a hiç girmedimKayzer yazdı:Grup Bölgeleriyle birlikte gelen (Boss) Patronlardır.Yaratık diyemem çünkü hepsi insan (Junon fena bişey) zaten imzamda junonla kenanın resimleri var diğerlerinide forumda araştırma yaparak bulabilirsin.
Nothing
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Heratera henüz oyuna koyulmadı.Ancak aşağıdaki resimdeki olduğu tahmin ediliyor.Kadimden 1000 kat daha güçlü olduğu ve bütün yaratıkların başı olduğu söyleniyor.dur145 yazdı:heratera diye bir şeyler diyorlardı yokmu

IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

Yazmayı unuttum ayrıca Herateranın junonun bulunduğu yerdeki resmi bulunan kişi de olduğu tahmin ediliyor.Kusura bakmayın önceki mesajı düzenleyemedim.

IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
Beyler heretera junon zaten sapıtmayın :lol:
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

Olabilri.Peki kadimden 1000 kat daha mı güçlü bu junon :lol:KaraXHayalet yazdı:Beyler heretera junon zaten sapıtmayın :lol:
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
Sen kadima 40-30 grup gidiyon junona 6 kişimi gidip kadimden 1000 kat güçlü diyon inanmamxFirelifex yazdı:Olabilri.Peki kadimden 1000 kat daha mı güçlü bu junon :lol:KaraXHayalet yazdı:Beyler heretera junon zaten sapıtmayın :lol:
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

Ben demiyorum başkaalrı diyor heratera kadimden bile 1000 kat güçlü diye.Tabi heratera junon mudur o bilinmez.Nerden çıkardın sen junonun heratera olduğunu?Bütün yaratıkların başı mı bu junonKaraXHayalet yazdı:Sen kadima 40-30 grup gidiyon junona 6 kişimi gidip kadimden 1000 kat güçlü diyon inanmamxFirelifex yazdı:Olabilri.Peki kadimden 1000 kat daha mı güçlü bu junon :lol:KaraXHayalet yazdı:Beyler heretera junon zaten sapıtmayın :lol:
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı