KADİM VE YEŞİL
KADİM VE YEŞİL
Burdan dadaşlara sesleniyorum bi toplansanız aslında yeşil ve kadimde bişey yok paşa lar 12 kişi ile yapmış siz yapabilirmisiniz tartışması yapılamaz bile o yüzden bi tarih te şu kadim ve yeşil için toplanın herkesin görevleri olsun...
Volumez
Volumex
Volumes
Volumex
Volumes
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: KADİM VE YEŞİL
Kardeş artık can basmıyor maraton ayak ve antilop iksir için bir büyücüyle veya savaşçıyla arkanızdan koşturarak çok rahat kesersiniz biz 2 grupla canını 7'ye kadar indirdik sonra depremde büyüler geç kaldı 30lara çıktı canı.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
öyle ama adamlar toplanmıyo ki tarih falan da vermiyolar bu iş nasıl olacak
Volumez
Volumex
Volumes
Volumex
Volumes
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
Maraton item sorun değil zaten. Ama en ufak bir kasmada kadim dibine geliyor götürüyor seni.
Hafif bir lag girdi 2 kişi kesiyorduk 70lerdeyken canı yedi bizi. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- ConTaGiouSiLL
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Deathless
- Sahaf Yardımcısı
Lodosların kadimi yapabilmesi için bilen arkadaşların GECE ÇOLUK ÇOCUKSUZ BİR ORTAMDA GİTMESİ LAZIM BENDEN SİZE TAVSİYE...korsan45 yazdı:Burdan dadaşlara sesleniyorum bi toplansanız aslında yeşil ve kadimde bişey yok paşa lar 12 kişi ile yapmış siz yapabilirmisiniz tartışması yapılamaz bile o yüzden bi tarih te şu kadim ve yeşil için toplanın herkesin görevleri olsun...

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Katılıyorum. Belirli gruplarla giderseniz daha verimli sonuçlar alabilirsiniz. Bir kişi bile tüm olayı mahvedebilir.Deathless yazdı:Lodosların kadimi yapabilmesi için bilen arkadaşların GECE ÇOLUK ÇOCUKSUZ BİR ORTAMDA GİTMESİ LAZIM BENDEN SİZE TAVSİYE...korsan45 yazdı:Burdan dadaşlara sesleniyorum bi toplansanız aslında yeşil ve kadimde bişey yok paşa lar 12 kişi ile yapmış siz yapabilirmisiniz tartışması yapılamaz bile o yüzden bi tarih te şu kadim ve yeşil için toplanın herkesin görevleri olsun...
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
8 büyü 4 şifa ısı bılırsenız rahat kesilir
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
geleyimde keseriz eylülaldatmaz2012 yazdı:8 büyü 4 şifa ısı bılırsenız rahat kesilir
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
- Deathless
- Sahaf Yardımcısı
arkadaşıma katılıyorum 1 kişi 1 çuval incirin içine eder...Çocukların sütlerini içip yattığı saatleri iyi ayarlamak gerek..mitmet yazdı:Katılıyorum. Belirli gruplarla giderseniz daha verimli sonuçlar alabilirsiniz. Bir kişi bile tüm olayı mahvedebilir.Deathless yazdı:Lodosların kadimi yapabilmesi için bilen arkadaşların GECE ÇOLUK ÇOCUKSUZ BİR ORTAMDA GİTMESİ LAZIM BENDEN SİZE TAVSİYE...korsan45 yazdı:Burdan dadaşlara sesleniyorum bi toplansanız aslında yeşil ve kadimde bişey yok paşa lar 12 kişi ile yapmış siz yapabilirmisiniz tartışması yapılamaz bile o yüzden bi tarih te şu kadim ve yeşil için toplanın herkesin görevleri olsun...