15 DEİL 2 KİŞİ BUSEFER BKLIM BUNA NE DİCEKLER İÇERİİ
-
- FareAdam Düşmanı
Re: 15 DEİL 2 KİŞİ BUSEFER BKLIM BUNA NE DİCEKLER İÇERİİ
la taktigi ben buldum metinin payı büyük oldu bi kerede diyinki yunus saolsn iyiki bulmuş taktigi diyinnnnnnnnnnn :lol:
CoOoLMaN 
Senin yerini unutmak mümkün mü kardeşimcrashxcoolman yazdı:la taktigi ben buldum metinin payı büyük oldu bi kerede diyinki yunus saolsn iyiki bulmuş taktigi diyinnnnnnnnnnn :lol:
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
ÖnceLiKLe mRß;
İnanmayanLaR içiN ßiR kaç sözÜm vaR. "İLk söyLedikLerinde ßende inanmıyordum fAKat adamLaR kesiceklerini söylediler bölgeden bi bakiym dedim ve gittim rahat 1.5 saat sonra canı 40'a indirmeyi başaRdık tam kesmenin sevincini yaşaRken Crashxnaleet'in pc dondu ve yeşil hidra onu yatırınca kaçtı şifamız olmadığı içinde onu kaldırcak oLanağımız olmadı ve görev bu akşama eRteLendi"...
Not:eğer yapıcaksanız bilgim olsun arkadaşlaR"... !!
İyi foRumLaR, zEvkLi 0yunLaR diLeğiyLe..
İnanmayanLaR içiN ßiR kaç sözÜm vaR. "İLk söyLedikLerinde ßende inanmıyordum fAKat adamLaR kesiceklerini söylediler bölgeden bi bakiym dedim ve gittim rahat 1.5 saat sonra canı 40'a indirmeyi başaRdık tam kesmenin sevincini yaşaRken Crashxnaleet'in pc dondu ve yeşil hidra onu yatırınca kaçtı şifamız olmadığı içinde onu kaldırcak oLanağımız olmadı ve görev bu akşama eRteLendi"...
Not:eğer yapıcaksanız bilgim olsun arkadaşlaR"... !!
İyi foRumLaR, zEvkLi 0yunLaR diLeğiyLe..
нє∂єƒiηi вєℓ!яℓємєуєη кιşi šαναşтα нαναуα кυяşυη šıкαηαвєηzєя... !!
•:*:• •© Cσят *
* кιηqχqιяL •:*:• •© *-_-*
•:*:• •© Cσят *
-
- FareAdam Düşmanı
Senin yerini unutmak mümkün mü kardeşim
Eğer sen paylaşmasaydın biz kadimi kesmeyi bile denemiyecektik. Metin de öle
Yani sen olmasan bizim aklımızın ucundan geçmezdi böyle bir şey. Eyw çok saol kardeşim :mrgreen: [/quote]
tşkr ederim
) bilgi paylaştıkca güzeldir yeni şelerde bulursam herkesn haberi olur emn olun
tşkr ederim
CoOoLMaN 
- Denizcixkaptan
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Bn sizden bahsetmıyorum.. bn crahsxnaleet risusxcesim vb kısılerle denedık sızın kadımı canını bn sadece 3o larda bıseyken gordum sesızgemıye dedım bole olmaz gıdın ateropor ıksır maraton golzuk bulun dedım gıttıler sonra ne oldu bılmıyorum...eray yazdı:Sen mi indiridn biz miDenizcixkaptan yazdı:Bnde gorum kesılısını 2 kisi kesıyordu. dalcakdım dalma dedı ıddaa war dalmadım bnde ızledım 5 dk sonra gıttım. bu gunde kadımım canını 9 kadar getırdık ama kesemedık![]()
:?
Neyse arada bir ağır vuruş vurdun son 10 can kala canı 7 oldu herkes öldü
DD Tskx loncasının operasyonu ile
Denizcixkaptan Denizcixkinqs
Deniz derindir durulmaz, DOSTLUK ebedidir unutulmaz.
Deniz derindir durulmaz, DOSTLUK ebedidir unutulmaz.
Kusura bakma. Yanlışlık olmus. Denizcilerden birisi bizde kadimde iken bir kaç ağır vurduydu. Kusura bakma benim hatam.Denizcixkaptan yazdı:Bn sizden bahsetmıyorum.. bn crahsxnaleet risusxcesim vb kısılerle denedık sızın kadımı canını bn sadece 3o larda bıseyken gordum sesızgemıye dedım bole olmaz gıdın ateropor ıksır maraton golzuk bulun dedım gıttıler sonra ne oldu bılmıyorum...eray yazdı:Sen mi indiridn biz miDenizcixkaptan yazdı:Bnde gorum kesılısını 2 kisi kesıyordu. dalcakdım dalma dedı ıddaa war dalmadım bnde ızledım 5 dk sonra gıttım. bu gunde kadımım canını 9 kadar getırdık ama kesemedık![]()
:?
Neyse arada bir ağır vuruş vurdun son 10 can kala canı 7 oldu herkes öldü
DD Tskx loncasının operasyonu ile
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA