15 DEİL 2 KİŞİ BUSEFER BKLIM BUNA NE DİCEKLER İÇERİİ

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
crashxcoolman
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: 15 DEİL 2 KİŞİ BUSEFER BKLIM BUNA NE DİCEKLER İÇERİİ

Mesaj gönderen crashxcoolman »

la taktigi ben buldum metinin payı büyük oldu bi kerede diyinki yunus saolsn iyiki bulmuş taktigi diyinnnnnnnnnnn :lol:
CoOoLMaN :)
Kullanıcı avatarı
eray
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen eray »

crashxcoolman yazdı:la taktigi ben buldum metinin payı büyük oldu bi kerede diyinki yunus saolsn iyiki bulmuş taktigi diyinnnnnnnnnnn :lol:
Senin yerini unutmak mümkün mü kardeşim :P Eğer sen paylaşmasaydın biz kadimi kesmeyi bile denemiyecektik. Metin de öle ;) Yani sen olmasan bizim aklımızın ucundan geçmezdi böyle bir şey. Eyw çok saol kardeşim :mrgreen:
Tek gerçek ; ölümdür ..!

Eray BOZKURT

HydRopHopiA
Kullanıcı avatarı
veysel01
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen veysel01 »

ÖnceLiKLe mRß;
İnanmayanLaR içiN ßiR kaç sözÜm vaR. "İLk söyLedikLerinde ßende inanmıyordum fAKat adamLaR kesiceklerini söylediler bölgeden bi bakiym dedim ve gittim rahat 1.5 saat sonra canı 40'a indirmeyi başaRdık tam kesmenin sevincini yaşaRken Crashxnaleet'in pc dondu ve yeşil hidra onu yatırınca kaçtı şifamız olmadığı içinde onu kaldırcak oLanağımız olmadı ve görev bu akşama eRteLendi"...
Not:eğer yapıcaksanız bilgim olsun arkadaşlaR"... !!
İyi foRumLaR, zEvkLi 0yunLaR diLeğiyLe..
нє∂єƒiηi вєℓ!яℓємєуєη кιşi šαναşтα нαναуα кυяşυη šıкαηαвєηzєя... !!

•:*:• •© Cσят * -_- * кιηqχqιяL •:*:• •© *-_-*
crashxcoolman
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen crashxcoolman »

Senin yerini unutmak mümkün mü kardeşim :P Eğer sen paylaşmasaydın biz kadimi kesmeyi bile denemiyecektik. Metin de öle ;) Yani sen olmasan bizim aklımızın ucundan geçmezdi böyle bir şey. Eyw çok saol kardeşim :mrgreen: [/quote]

tşkr ederim :)) bilgi paylaştıkca güzeldir yeni şelerde bulursam herkesn haberi olur emn olun
CoOoLMaN :)
Kullanıcı avatarı
Denizcixkaptan
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Denizcixkaptan »

eray yazdı:
Denizcixkaptan yazdı:Bnde gorum kesılısını 2 kisi kesıyordu. dalcakdım dalma dedı ıddaa war dalmadım bnde ızledım 5 dk sonra gıttım. bu gunde kadımım canını 9 kadar getırdık ama kesemedık :( :cry: :?
Sen mi indiridn biz mi :D Neyse arada bir ağır vuruş vurdun son 10 can kala canı 7 oldu herkes öldü :DDD Tskx loncasının operasyonu ile
Bn sizden bahsetmıyorum.. bn crahsxnaleet risusxcesim vb kısılerle denedık sızın kadımı canını bn sadece 3o larda bıseyken gordum sesızgemıye dedım bole olmaz gıdın ateropor ıksır maraton golzuk bulun dedım gıttıler sonra ne oldu bılmıyorum...
Denizcixkaptan Denizcixkinqs

Deniz derindir durulmaz, DOSTLUK ebedidir unutulmaz.
Kullanıcı avatarı
eray
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen eray »

Denizcixkaptan yazdı:
eray yazdı:
Denizcixkaptan yazdı:Bnde gorum kesılısını 2 kisi kesıyordu. dalcakdım dalma dedı ıddaa war dalmadım bnde ızledım 5 dk sonra gıttım. bu gunde kadımım canını 9 kadar getırdık ama kesemedık :( :cry: :?
Sen mi indiridn biz mi :D Neyse arada bir ağır vuruş vurdun son 10 can kala canı 7 oldu herkes öldü :DDD Tskx loncasının operasyonu ile
Bn sizden bahsetmıyorum.. bn crahsxnaleet risusxcesim vb kısılerle denedık sızın kadımı canını bn sadece 3o larda bıseyken gordum sesızgemıye dedım bole olmaz gıdın ateropor ıksır maraton golzuk bulun dedım gıttıler sonra ne oldu bılmıyorum...
Kusura bakma. Yanlışlık olmus. Denizcilerden birisi bizde kadimde iken bir kaç ağır vurduydu. Kusura bakma benim hatam.
Tek gerçek ; ölümdür ..!

Eray BOZKURT

HydRopHopiA

“Genel Sohbet” sayfasına dön