Son Günlerde Sağda SoLda ÖzeL Hayatıma Dair Konuşmaların Geçtiğini Farkedip Bu Yüzden Bu Konuyu Açmayı Gerekli Gördüm . Öncelikle Kişilerin ÖzeL Hayatına Karışılması Tamamen Yanlış Bir Davranıştır. Şu 3 yılda Üzerimden/üzerimizden Prim Yapmaya Çalışanların En Son başvurdukları Bir Yöntem Diye Nitelendiriyorum BUnu...
Arkamdan Konusan Sahıslar İsimlerini Açıklayamıyorlar Fakat Sözüm Ona Bu Dingilliği Çıkaran Her Kim/Kimler ise Karşıma Çıkıp Adam Gibi KANITLARINA göre konuşsunlar , varsa tabi . . Böyle yaparak bir şey elde edemezsiniz, sadece seviyenizi ortaya koyarsınız . Hçkimse hiçkimsenin özel hayatına kesinlikle karışma haddinde değildir , olamaz da hele ki iftira atarak...^^
Loncamız üyelerinden MeGaXmissLover ^in Kolpa Loncasından Bir Üyeyle Benzerlik BuLunduğunu İddia Edenler Var. Şimdi Sizlere Söylüyorum, Bunun Amacı Nedir ? Kanıtınız Var mıdır ? Prim Yapmaya Calısan Bazı Dingillerin Kurmuş Olduğu Oyunlar Bunlar . Lütfen Hiçkimse Kanıtı Olmadan yalan yanLış Kendisi gibi boş şeyler söyleyen kendini bilmezlere inanmasın.
Bugun Savaş Sırasında Çektiğim Bir Kaç Fotoğraf Umarım Herşeyi Açıklıyordur... İftira atarak üzerimizden prim yapmaya çalışanlara da son kez, bir yere varamazsınız böyle diyorum . İyi Forumlar . . .
Kholpashalı loncasınla bi ilğisi olup olmadığını bilmiyorum fakat bu bir kurğu arkadaslar coğunuz bu yazdıklarına kanıcak)) sanırım rutbe ğereksinimi yildiz pembeye kadardı ve ğundeme düsmek ıcın bunu seçti )). Daha önceden en az 10 kere Kholpashalixsrpll isımlı karakterın meğaxmisloover karakter iler antrepo araksında naylon yaptığına sahıt olmusumdur. bu yazdıkları tamamen hıkaye ))) yok savasmıs yok resimmis ancak kendını kandır.
Al işte resimler sölemiş Bazı arkadaşlar demiyorum !!! ZAMAN Loncası Kholpashaliler size ne yaptıda bu kadar KP hesabı Bu kadar Kuyruk acısı cekıyorsunuz Bilmem ki sadece gülüyorum
Yazık ki halinize Oyunu oyun gibi değil ac gibi oynuyorsunuz
Konu nezdinde de Koray konunun aslı nedir bilmiyorum ama bazı arkadaşlar iyi kariştırmaya başladı ortalığı ve bir laftır söluyor dediğin gibi kanıtsız laflar
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar CW
Bilmediğiniz Konular Hakkında Yoruma Girişmeyin Lütfen ,
Belki Zeydan Haklı , ? Belki Koray ? Ne Önemi Var . . ? Kimin Özeli Kimi Alakadar Eder Söylermisiniz ?? Elalemin Derdi Geldi Size mi Girdi ?? Herkez Dalgasına Baksın , Rahat Bırakın Adamları .
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli ! @SezerADATEPE Meran
Arkdaşlaşlar yani Koray senden bunu beklemezdim sapıklık felan neyse de şimdi yaLancı da olmusun
bknz .
Zamanxying : tamam sen git koraydan da alcam karizma
Zamanxdrossibüyü : tamam ben gidiyom
( ve sonra Kholpashalixqirl geldi bazı ac lodoslar daldı qirl e oda girdi antrepoya ve cıktı öyle konustu )
Kholpashalixqirl : Böyle olmayacak bu sonra veryim karizmayı
peki BurHaN NE demişti Koray karizma wercek diye ondan sonrada qirl geldi karizmayı vermeye
madem misslover Khol değil bu koray ne alaka onun şifrelerini felan biliyo )
cogu kes Kholpashalixqirl dede gördüm
ve yine ayrıca daha misllover yoktu Megaşifa ~~ Kholpashalixsrpl hep yanyana hep balıkcıdaydı
bu Kadar Kanıt yeter heraLde
XxXszrXxX yazdı:Bilmediğiniz Konular Hakkında Yoruma Girişmeyin Lütfen ,
Belki Zeydan Haklı , ? Belki Koray ? Ne Önemi Var . . ? Kimin Özeli Kimi Alakadar Eder Söylermisiniz ?? Elalemin Derdi Geldi Size mi Girdi ?? Herkez Dalgasına Baksın , Rahat Bırakın Adamları .
Dedigine katılıyom fakat burda adam özel hayatı felan yalan söylüyo yalan söylemese inanacam yani
o kadar da olmaz ya Koray oyuna tapıyo gibi
Lan Bende Tüm Merandala Sevgiliyim sizene bilader Adamın Özelinden Adam Bi Yanlışlık Var Koymuş Foruma Yanlış Düşünen Adamı Bilgilendırmek ıcın o Kadar