Öncelıkle tum ıkv camiasına merhabalar.bircok oyunu denememe ragmen ikv nın yerı cok ayrı ve tıryakılık yapıyor hergun oynamasam olmuyor.4 yıla yakın suredır aktıf oyuncuyum.oyunun herseyınden memnunum.
Fikrimle ılgılı konuya gelınce;oyundakı muzıkler gercekten ıyı secılmıs ve cok mıstık bır hava katıyor ancak meranda muzık yok gıbı..ben bırkac oyuncu ıle beyın fırtınası yaptım ve söyle bır sonuca ulastım;teknık olarak yapılabılıtesı nedır bılemıyorum ama oyunda kazanılan para ıle calısan kısıye ozel MUZIK KUTUSU oyuna bambaska bır dınamızm ve daha coskulu bır kesım saglayabılır...
Fikri bıraz gelıstırmeye calıstım ; kapasıteden dolayı nasıl olur bılemıyorum ama 5 haraketlı 5 dınlendırıcı sarkı secılebılse ve herkes kendı ıstedıgı sarkı eslıgınde kesım yapsa hatta ucretını odemek kaydıyla arkadaslarımıza bu sarkıları armagan etsek oyuna bambaska bır hava gelebılır dıye dusunuyorum...herkese ıyı oyunlar bol ıtemler..
FİKRİM GELDİ
Re: FİKRİM GELDİ
Merhaba,
Oyunumuzun müzikleri her bölümdeki heyecan ve zorluğu içlerinde taşımaktadırlar. Örnek vermeme gerek bile olduğunu düşünmüyorum ki uzun süredir oynayan bir kullanıcımız olduğunuzu söylüyorsunuz, bunu siz de fark etmiş olmalısınız
Bu yüzden sakin ve ya korku yansıtan bir müziği, o müziğe ihtiyaç duyulmayan yerlerde duymamız o müziğin şu anki kadar anlamlı olmasını engelleyecektir. Tıpkı oyunumuzu sessiz oynamak gibi...
Önerileriniz için mutlaka http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ adresini kullanmalısınız. Eğer ki kabul olasılığı olan bir öneride bulunmuş olsaydınız, bu cevabı dahi alamayacaktınız. Konuyu kilitliyorum, iyi eğlenceler.
Erdoğan
Oyunumuzun müzikleri her bölümdeki heyecan ve zorluğu içlerinde taşımaktadırlar. Örnek vermeme gerek bile olduğunu düşünmüyorum ki uzun süredir oynayan bir kullanıcımız olduğunuzu söylüyorsunuz, bunu siz de fark etmiş olmalısınız
Bu yüzden sakin ve ya korku yansıtan bir müziği, o müziğe ihtiyaç duyulmayan yerlerde duymamız o müziğin şu anki kadar anlamlı olmasını engelleyecektir. Tıpkı oyunumuzu sessiz oynamak gibi...
Önerileriniz için mutlaka http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ adresini kullanmalısınız. Eğer ki kabul olasılığı olan bir öneride bulunmuş olsaydınız, bu cevabı dahi alamayacaktınız. Konuyu kilitliyorum, iyi eğlenceler.
Erdoğan