Tkx
Re: Tkx
Lan olm kim oluyosun sen? Konu kilitlemek sana mı düştü? Tkxx leri bilen biliyor bizi tanıtmak sana düşmedi zaten düşemez.Önce oyununu adam gibi oyna sonra bizlere bulaş.Adam orda sana paranı geri vereyim demiş.Sen paramı istemiyom demişsin.İstemiyorsan s.... git daha ne konu açıyon.Adam sana paranı vercekti.Sen istemedin.Tkxx lerin herşeyini foruma verecek misin? O zaman seninde bizim kadar adam olman lazım ki foruma koyabilesin.Çünkü bizi tanıtan adamın yaşı ve aklı yerinde olması lazım ki sende bunu göremedim.Annene babana söylediysen bizim başımıza geleceklerse hani verelim 3-5 karizma ağlama.Diyecekler bu kadar yetmediyse daha yazarız? Tarkan'dan Dilli Düdük armağan ediyorum.Dinle ve bizi hatırlaHammerx yazdı:Oyundan konuş... bura kilit dedim

Arkadaşımıza yapılan yanlış bize de yapılmış demektir.Farkındaysan bende Tkxx im.Sen dahala konuşuyorsan konuş konuş.Sabır taşarsa göreceksin ne olacağını.Bence daha fazla konuşma.Hammerx yazdı:Kesin l*n adamla sorunumuzu çözmüşüz siz hala m*L gibi yazıyosunuz anlmadım ateş onda duman nie sizde

- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: T C
ezik muhabbetini ıLk okuL 3e giden kardeşım yapmıyo az büyü abisi sonra geL benLe Laf atış .. daha cevap yazmıyorm zaman kaybısın ..Hammerx yazdı:Eziksiniz başka birşey demiyorum....

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK
-
Tkxxmanyak
- İri Fare Avcısı

uZatmayın La Adam özÜr diLedi benden Zaten.

HaYaTı KorKaraK YasıyOrsaN. Sadece İzLiyeceKsİN. . !

*