İkv Özel Sürüm İle İlgili Hata
İkv Özel Sürüm İle İlgili Hata
Mrb arkadaşlar İstanbul Kıyamet Vakti Özel Sürüm Paketini aldım pakette sorun olduqunu zannetmiyorum ama İstanbul Kıyamet Vakti Resmi sitesinden Plus yüklemek için sayfaya gidiyorum ama üyeliqimi açamıyorum yanlıs şifre diyor.Birçok kez denememe rağmen düzelmedi.Acaba ben mi yalnış yapıyorum anlamadım.Acaba bu qünlerde plus yüklemelerinde bi sorun var mı ? Bilmiyorum yardım ederseniz çok sevinirim İyi OyunLaR !
Re: İkv Özel Sürüm İle İlgili Hata

şöyle de resmi
Merhaba
Buraya : http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ Aldığınız kutudaki şifreyi , oynadığınız sunucu ve hesap isminizi yazarak mail atın lütfen . En kısa zamanda size geri dönüş yapılır .
İyi forumlar
Buraya : http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ Aldığınız kutudaki şifreyi , oynadığınız sunucu ve hesap isminizi yazarak mail atın lütfen . En kısa zamanda size geri dönüş yapılır .
İyi forumlar
nahlet olsun kendi şifremi denedim denedim üyeliğim askıya alındı ! Burada hesabımın şifresini değiştirmemi istiyor ama üyeliğim çalınmasın die doğum tarihimi kendi doğum tarihim yapmamıstım Bu hata düzeltilmesse oyunu şikayet edicem hem oyuna para yatıralım hem üyeliğimiz askıya alınsın vallaha ii printscreenler elimde video'sunuda çektim gerisini oyun yöneticileri ve yetkililer düşünsün artık.Üyeliğim en yakın zamanda açılmassa dava acıcam :evil:

- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Kusura bakma da suçlu sensin.Şifreni unutmamalıydın bu 1.Doğum tarihini doğru yazmalıydın bu da 2.Ben eskiden Ttnetten oynuyordum onda da böyle oldu ama Ttnet doğru yazsan bile yanlış kabul ediyor nedense :? Öyle benimki de kapandı Sobeeye geçtim rahatladım bence sen de geç SobeeyeEspanyoL yazdı:nahlet olsun kendi şifremi denedim denedim üyeliğim askıya alındı ! Burada hesabımın şifresini değiştirmemi istiyor ama üyeliğim çalınmasın die doğum tarihimi kendi doğum tarihim yapmamıstım Bu hata düzeltilmesse oyunu şikayet edicem hem oyuna para yatıralım hem üyeliğimiz askıya alınsın vallaha ii printscreenler elimde video'sunuda çektim gerisini oyun yöneticileri ve yetkililer düşünsün artık.Üyeliğim en yakın zamanda açılmassa dava acıcam :evil:
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
şifremi unutmadım doğru yazdığım halde yanlış kabul etti.Şifremi 2 kez değiştirdim yinede kabul etmedi anlamıyorum oyun mu oynuyoruz yoksa dolandırılıyor muyuz :evil: :evil: :evil:
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
Evet Ttnette de öyle oluyor :? En iyisi Sobeeye geç rahatla derim kardeşEspanyoL yazdı:şifremi unutmadım doğru yazdığım halde yanlış kabul etti.Şifremi 2 kez değiştirdim yinede kabul etmedi anlamıyorum oyun mu oynuyoruz yoksa dolandırılıyor muyuz :evil: :evil: :evil:
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
3 yıllık emeğim gitcek ve ben bu oyunu oynuycam öylemi :mrgreen: :mrgreen: benle birlikle en az 25 kişi de bu oyunu bırakır
oyunu ve oyun kurucularının gözünü para bürümüş benimde 3 aylık plusum süresi bitmeden gitti özel sürümün cdsini aldım ttnetde yükledim ve süresi dolmadan bitti şikayet ettim kanıtla beraber resim yolladım adamlar cevap yazmadı ve plusum gelmedi mahkemeye şikayette bulundum en kısa zamanda değerlendirilecek
oyun kurucuları ve yöneticileri bunun hesabını verecek
SiR CHieF u
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
Ttnette hesap kilitlenince aktarabiliyorsun karakterleri eğer mynet de öyleyse sobeeye aktar derimEspanyoL yazdı:3 yıllık emeğim gitcek ve ben bu oyunu oynuycam öylemi :mrgreen: :mrgreen: benle birlikle en az 25 kişi de bu oyunu bırakır![]()
![]()
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı