Sanki fuara gelenlere gm lik veriyolar nedir bu telaş anlamadımki ayrıca sobee şirketi istanbulda kuralu tabiki yakın illere gideceklerYaratikkasabi yazdı:Neden batı ıllerınde oluyorda doğu ıllerınde olmuyor bu fuarr bız ınsan deılmıyızz doğu tarafına gelsenız bı fuarda burda acsanız dunyamı yıkılıcakkk sankıı aip size Mevlüt bey Öncelıkle sizeee Sizleri burada beklıyoruzzz Bitliss 'te Fuar acamanızı beklıoruzz..Tşkler Sımdıdenn..
NeDen Hep Batı ıllerdeoluyorr Fuarlar?
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: NeDen Hep Batı ıllerdeoluyorr Fuarlar?
KaraXHayalet yazdı:Sanki fuara gelenlere gm lik veriyolar nedir bu telaş anlamadımki ayrıca sobee şirketi istanbulda kuralu tabiki yakın illere gideceklerYaratikkasabi yazdı:Neden batı ıllerınde oluyorda doğu ıllerınde olmuyor bu fuarr bız ınsan deılmıyızz doğu tarafına gelsenız bı fuarda burda acsanız dunyamı yıkılıcakkk sankıı aip size Mevlüt bey Öncelıkle sizeee Sizleri burada beklıyoruzzz Bitliss 'te Fuar acamanızı beklıoruzz..Tşkler Sımdıdenn..
Böyle düşünmene gerçekden çok üzüldüm..!! Sobee Şirketi sanki fakir sanki gelemiyecek Uzak yerlere..!! Bunu sen değil bir zahmet onlar düşünsün..!! Umarım bir gün Doğu İllerinede gelirler..!
RuhsuzŞair
Sawe yazdı:Yanlış düşünüyorsunuz.Bu fuarların amacı İkv oyuncularıyla buluşma amaçlı olmamalı sadece.Bunun yanında.İKV ' yi herkese tanıtmak ve oynayanlara da bu oyunu hatırlatmak ve daha sevdirme gibi bir amacı olmalıdırmitmet yazdı:Batıyla alakası yok. Eğer Van'ın nüfusu da 10 milyon olsaydı orda olurduÖrneğin seçimlerde A partisi illere kongre düzenlerken neye dikkat ediyor.Hangi il daha az oy veriyorsa o ili daha ön plana koyuyor farkındaysanız.İkv ninde amacı bu olmalı.
Bu kafayla siz giderseniz bu oyunun büyümesini daha çok beklersiniz
Bu arada ben İstanbul'da oturuyorum (Şimdiden söyleyeyim)
Bu yazıyı yazan arkadaşa kesinlikle katılıyorum..Oyunun tanıtımı için buralarada gelinmesi şart..!! Oyunu oynayan kalabalık yerlere değilde daha az oynuyan yerlere gelinmelidir..Bu oyunun tanıtımında büyük bir paya sahiptir..!! Eğer Doğu taraflarında olursa fuar veya imza günleri bizde elimizden geldiği kadarıyla destek verip geliriz..!
RuhsuzŞair
- gercenisli
- İskele Babası
Sobee inşallah bu yazıdan azıcık olsada faydalanır.Arkadaşımız çok güzel dile getirmiş :?Sawe yazdı:Yanlış düşünüyorsunuz.Bu fuarların amacı İkv oyuncularıyla buluşma amaçlı olmamalı sadece.Bunun yanında.İKV ' yi herkese tanıtmak ve oynayanlara da bu oyunu hatırlatmak ve daha sevdirme gibi bir amacı olmalıdırÖrneğin seçimlerde A partisi illere kongre düzenlerken neye dikkat ediyor.Hangi il daha az oy veriyorsa o ili daha ön plana koyuyor farkındaysanız.İkv ninde amacı bu olmalı.
Tükürülecek o kadar surat varken yerlere TÜKÜRMEYİN
o ilde yapılsa 3 4 kişiyle fuarmı yapıcaklar iyce saçmalıyorsunuz yani oldu her ilde fuar yapsınlar nüfusu çok olan illerde yapıyorlar işte boşu boşuna böle konular açıyosunuz sanki tmm çocuklar kalkın konyaya gidiyoruz diceklergercenisli yazdı:Sobee inşallah bu yazıdan azıcık olsada faydalanır.Arkadaşımız çok güzel dile getirmiş :?Sawe yazdı:Yanlış düşünüyorsunuz.Bu fuarların amacı İkv oyuncularıyla buluşma amaçlı olmamalı sadece.Bunun yanında.İKV ' yi herkese tanıtmak ve oynayanlara da bu oyunu hatırlatmak ve daha sevdirme gibi bir amacı olmalıdırÖrneğin seçimlerde A partisi illere kongre düzenlerken neye dikkat ediyor.Hangi il daha az oy veriyorsa o ili daha ön plana koyuyor farkındaysanız.İkv ninde amacı bu olmalı.
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Benim demek istediğim şöyle sobee daha küçük bir şirket daha işin başında adamların uzaklara gitmesi için para gerekli bizimde plus almamız gerekli öyle değilmidir arkadaşlarefsane534 yazdı:KaraXHayalet yazdı:Sanki fuara gelenlere gm lik veriyolar nedir bu telaş anlamadımki ayrıca sobee şirketi istanbulda kuralu tabiki yakın illere gideceklerYaratikkasabi yazdı:Neden batı ıllerınde oluyorda doğu ıllerınde olmuyor bu fuarr bız ınsan deılmıyızz doğu tarafına gelsenız bı fuarda burda acsanız dunyamı yıkılıcakkk sankıı aip size Mevlüt bey Öncelıkle sizeee Sizleri burada beklıyoruzzz Bitliss 'te Fuar acamanızı beklıoruzz..Tşkler Sımdıdenn..
Böyle düşünmene gerçekden çok üzüldüm..!! Sobee Şirketi sanki fakir sanki gelemiyecek Uzak yerlere..!! Bunu sen değil bir zahmet onlar düşünsün..!! Umarım bir gün Doğu İllerinede gelirler..!
firewall yazdı:o ilde yapılsa 3 4 kişiyle fuarmı yapıcaklar iyce saçmalıyorsunuz yani oldu her ilde fuar yapsınlar nüfusu çok olan illerde yapıyorlar işte boşu boşuna böle konular açıyosunuz sanki tmm çocuklar kalkın konyaya gidiyoruz diceklergercenisli yazdı:Sobee inşallah bu yazıdan azıcık olsada faydalanır.Arkadaşımız çok güzel dile getirmiş :?Sawe yazdı:Yanlış düşünüyorsunuz.Bu fuarların amacı İkv oyuncularıyla buluşma amaçlı olmamalı sadece.Bunun yanında.İKV ' yi herkese tanıtmak ve oynayanlara da bu oyunu hatırlatmak ve daha sevdirme gibi bir amacı olmalıdırÖrneğin seçimlerde A partisi illere kongre düzenlerken neye dikkat ediyor.Hangi il daha az oy veriyorsa o ili daha ön plana koyuyor farkındaysanız.İkv ninde amacı bu olmalı.
Biz ne diyoruz bu arkadaş ne diyor yha..!! Biz diyoruz ki Doğu illerinin herhangi birinede gelsin..Batı'ya verilen önemin birazınıda Doğu'ya verilsin..Bu oyun sadece Batı'da oynanmıyor..Eğer ki bu oyunu tüm Türkiye'ye tanıtmaları gerekiyorsa Türkiye'nin dört bir tarafına gidilmelidir diye düşünüyorum..!!
RuhsuzŞair
Sobee Şirketi böyle senin düşündüğün gibi düşünmeye dewam ederse bu oyun tanıtılmaz iyi bir yerlerede gelmez..! Biz sadece buralarada gelinmesini istiyoruz..KaraXHayalet yazdı:Benim demek istediğim şöyle sobee daha küçük bir şirket daha işin başında adamların uzaklara gitmesi için para gerekli bizimde plus almamız gerekli öyle değilmidir arkadaşlarefsane534 yazdı:KaraXHayalet yazdı:Sanki fuara gelenlere gm lik veriyolar nedir bu telaş anlamadımki ayrıca sobee şirketi istanbulda kuralu tabiki yakın illere gideceklerYaratikkasabi yazdı:Neden batı ıllerınde oluyorda doğu ıllerınde olmuyor bu fuarr bız ınsan deılmıyızz doğu tarafına gelsenız bı fuarda burda acsanız dunyamı yıkılıcakkk sankıı aip size Mevlüt bey Öncelıkle sizeee Sizleri burada beklıyoruzzz Bitliss 'te Fuar acamanızı beklıoruzz..Tşkler Sımdıdenn..
RuhsuzŞair
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
efsane534 yazdı:KaraXHayalet yazdı:Benim demek istediğim şöyle sobee daha küçük bir şirket daha işin başında adamların uzaklara gitmesi için para gerekli bizimde plus almamız gerekli öyle değilmidir arkadaşlarefsane534 yazdı:KaraXHayalet yazdı:Sanki fuara gelenlere gm lik veriyolar nedir bu telaş anlamadımki ayrıca sobee şirketi istanbulda kuralu tabiki yakın illere gideceklerYaratikkasabi yazdı:Neden batı ıllerınde oluyorda doğu ıllerınde olmuyor bu fuarr bız ınsan deılmıyızz doğu tarafına gelsenız bı fuarda burda acsanız dunyamı yıkılıcakkk sankıı aip size Mevlüt bey Öncelıkle sizeee Sizleri burada beklıyoruzzz Bitliss 'te Fuar acamanızı beklıoruzz..Tşkler Sımdıdenn..
Sobee Şirketi böyle senin düşündüğün gibi düşünmeye dewam ederse bu oyun tanıtılmaz iyi bir yerlerede gelmez..! Biz sadece buralarada gelinmesini istiyoruz..
iyi hala bana inat ediyosan ver parayı sizede gelsinler daha ne yapayım
- BuRSaSpoRLu
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
bütün doğulular yazmış size kısaca ../nah diorm
Bu arada çok beklersiniz gelmelerini doğuya /nah gelirler hahahaha
Tabikide bursalı olduğum için havalı olucam ben bursalıyım şmdi basıngidin diyarbakıra ne oldu öle kümedemi
:D:D
Bu arada çok beklersiniz gelmelerini doğuya /nah gelirler hahahaha
Tabikide bursalı olduğum için havalı olucam ben bursalıyım şmdi basıngidin diyarbakıra ne oldu öle kümedemi

GrandXTexaS
GrandXŞiFa
GRAND
GrandXNitroJeN