Oyunu bırakıyorum.

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Birkan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Oyunu bırakıyorum.

Mesaj gönderen Birkan »

Merhaba arkadaşlar 3,5 senedir oynadığım ikvyi bırakıyorum aslında böyle bir karar yoktu aklımda taki o iftira ve carlarımın silinme sonucunda bu kararı aldım.zevkle oynadığım bu oyun artık bana sadece zaman kaybından başka birşey ifade etmiyor.3,5 yıl boyunca bu oyunda ne hırsızlık yaptım nede birine iftira attım ama son 1 ayda yaşadıklarım ve o iftira herkesin bana olan güvenini sarsmaya yetti yada ben öyle düşünüyorum.bu kadarmış bu oyunda vaktimiz dolmuş demekki herkes hakkını helal etsin ben hakkımı helal ediyorum 1 kişi dışında oda biliyor kendisini.

ALLAH herkesin gönlüne göre versin Hepiniz ALLAH'a emanet olun.

Birkan AKTÜRK
Kullanıcı avatarı
Warriorgirl
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Oyunu bırakıyorum.

Mesaj gönderen Warriorgirl »

Bende Bıraktım İrmanım Zaman Kaybını Gectım Sınırlerıde Bozuluyo İnsanın Oyunda Oynayanların Seviyelerini Anlamış Olduk Böylelikle ;)
FASHİON-SHEONE-WARRİORGIRL
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Allah'a emanet ol,reelde başarılar.
Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BadXDreaM »

Kardeşimin çalınan hesabınıda sen geri vercektin demi bana seni gidi seni hoş hayhitler le falan geri almıştık ama hala merak içindeim nasıl geri vercektin çalınan hesabı :D mantıklı bir karar
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
yellowred
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen yellowred »

Tekrar dönmen dileğiyle, görüşmek üzere. Allah'a emanetsin Birkan...
Kullanıcı avatarı
Batuhangs730
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Batuhangs730 »

çok iyi adamsın keşke bırakmasan
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor

GALATASARAY
Birkan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen Birkan »

BadXDreaM yazdı:Kardeşimin çalınan hesabınıda sen geri vercektin demi bana seni gidi seni hoş hayhitler le falan geri almıştık ama hala merak içindeim nasıl geri vercektin çalınan hesabı :D mantıklı bir karar

Kardeş öncelikle çok boş konuşuyorsun bunu belirteyim zaten bunun için forum hesabını kapatmışlar belli.bu olay mayloo diye birisiyleydi sanırsam o itemlerimi çaldı dedin bende ben geri alırım demiştim ama çocukla konustugumda ben calmadım dedi bende sana o çalmamış dedim biraz uğraştım falan ondan sonra olay kapanmıştı.biraz nankör olmayı bırakta sana yardım edenleri unutma ;)

Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BadXDreaM »

Birkan yazdı:
BadXDreaM yazdı:Kardeşimin çalınan hesabınıda sen geri vercektin demi bana seni gidi seni hoş hayhitler le falan geri almıştık ama hala merak içindeim nasıl geri vercektin çalınan hesabı :D mantıklı bir karar

Kardeş öncelikle çok boş konuşuyorsun bunu belirteyim zaten bunun için forum hesabını kapatmışlar belli.bu olay mayloo diye birisiyleydi sanırsam o itemlerimi çaldı dedin bende ben geri alırım demiştim ama çocukla konustugumda ben calmadım dedi bende sana o çalmamış dedim biraz uğraştım falan ondan sonra olay kapanmıştı.biraz nankör olmayı bırakta sana yardım edenleri unutma ;)

senin arkadaşın deilmiydi şekerim ? Bana kimse yardım etmedi 3 kişi dışındaki sana hala güvenmem oyuna girerim pat pm atar slm die tınlamam :D Sende çokşey bilirsen seninde forum hesabın kapatılır damarlarına basarsan kapatılır bu kadar basit :D
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Xxexpensivexx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Xxexpensivexx »

Bırakmasan daha iyi olur bıraktında ne olacak ama canın sıkılır ama sen bilirsin :cry:
Kullanıcı avatarı
Elfetih
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Elfetih »

Güle Güle ReeLde BaşaRıLaR.
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih

“Genel Sohbet” sayfasına dön