Öncelikle Sa hayırlı günler iyi forumlar arkadaşlar ben tılsım sunucusunda oynuyorum kadm kesilmişse bir kaç kiş burdan bilgilendirebilrmi nasıl kesildigi hakkında .
İYi Forumlar...
KAdim kesilmesi
KAdim kesilmesi
Börteçinexanıl

- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: KAdim kesilmesi
8 BÜYÜCÜ 4 şıfa gıdın ortada oynatın 70-80 kısı gıtmekle olmaz nerede çokluk orada bokluk az ol öz ol
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
Adam başı 10 goril ıksır yeter 8 buyu 4 şifa büyüler saglam olsun zaten saglam buyucunun normal vuruşu 5000 krtık wurusu 10000 e kadar çıkabılır ben uzun zamandır kadıme gıtmıyorum ama bu taktıkle %100 kesecegınıze emınımthexlost2 yazdı:ortak yni siz böyle kesebildinizmi?
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
eyw saolın kardşe kudret iksiri zati sorun olmaz taktik güzel olursa keseriz çok saolsın
Börteçinexanıl

Arkdaşlar bizim bugün 2 grup kadime gittik. 7 canda bazı aksaklıklardan dolayı kaçtı. Ama taktik öyle değil ve hiç te kudret iksiri hharcanmadı ( 6 BÜYÜCÜ , 2 SAVAŞÇI, 4 ŞİFA ile gittik)Bir büyücü arkdaşımız(ki bu arkdaşa tek başını yeşili kesmiştir ; maradon ayakkabı ile ) ama kadim hidra yeşil hidradan daha hızlı olduğu için ; sırf maradon gözlük aldık bu arkdaşa. Sonra kesmeye başladı bu arkdaşımız hep kadimi etrafından döndürdrü bizde vurdukk taktik budur arkdaşar( kadim hidra bazen yakaladı ama çoğunlukla yetişemedi ; maradon gözlük + maradon ayakbı vardı bizde siz antilop iksir içersenizi sizi yakalamayzm. ) 6 büyücü 2 savaşçı ve 4 şifacı yeterli olucaktır. İyi formlar
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- xsedanterx
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları