şitt 2 kişi yeşil öle deil böle kesilir gir içeri
- shevchenko199410
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: şitt 2 kişi yeşil öle deil böle kesilir gir içeri
Kardeşim 1 kişi kesen adamı çok iyi tanıyorum görmesemde kestiğine inanıyorum.Çünkü ardından 2 grup kadime gittik ve 7 canı kaldı kadimin depremdeki aksaklıklardan dolayı kesemedik maalesef.
Whitelie
Tskxhxuğur
Nightkiss
Tskxhxuğur
Nightkiss
-
- FareAdam Düşmanı
kadim veya yeşil hdra ikiside adamın az veya cok olması sadece kesim hızını azaltıp veya çogaltıo tek başımada keserm uzun sürüor ama
CoOoLMaN 
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Arkadaş rüyalar aleminde kesmiş bi görüntüdede yeşili gösterseydin keşke etrafında kac kişi olduğunu görürdük
beyazköşkte 35 m param var iddayı ben koyuyorum saat ve zaman var gelecem götürün 2 kişi kesin oldumu ?

Arkadaşim bugün tek kişi kesmiş bulunmanta beyazköşkte. Sessizgemi adlı arkadaşımız kesti.Yediremiyorum de anlıyalım. Taktik belli maradon ayakbıyı tak kes bu kadar açıkbendensairolmaz yazdı:Arkadaş rüyalar aleminde kesmiş bi görüntüdede yeşili gösterseydin keşke etrafında kac kişi olduğunu görürdükbeyazköşkte 35 m param var iddayı ben koyuyorum saat ve zaman var gelecem götürün 2 kişi kesin oldumu ?
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
-
- FareAdam Düşmanı
TAMAM OLDU SAAT KAÇTA SAAT SÖLE KESELM İKSİRSİZ KESİCEZ SENDE OTURUB ÇAYINI KAHVENİ İÇİCEN YEŞİL ÖLDÜGÜNDEDE BİZ SENDEN PARAYI ALIP KAHVEYİ İÇERİZbendensairolmaz yazdı:Arkadaş rüyalar aleminde kesmiş bi görüntüdede yeşili gösterseydin keşke etrafında kac kişi olduğunu görürdükbeyazköşkte 35 m param var iddayı ben koyuyorum saat ve zaman var gelecem götürün 2 kişi kesin oldumu ?
saat kaçta istiosan saati yaz burya lafın dönen dönektir tmmı saati yaz keselm ALIRIM PARANI HİÇ AFEETMEM SÖLİYİM
CoOoLMaN 
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
Sayın crashxcoolman bey, kazandığınız 35m ile neler yapmayı düşünüyorsunuz? Haber tv teşekkürler. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:crashxcoolman yazdı:TAMAM OLDU SAAT KAÇTA SAAT SÖLE KESELM İKSİRSİZ KESİCEZ SENDE OTURUB ÇAYINI KAHVENİ İÇİCEN YEŞİL ÖLDÜGÜNDEDE BİZ SENDEN PARAYI ALIP KAHVEYİ İÇERİZbendensairolmaz yazdı:Arkadaş rüyalar aleminde kesmiş bi görüntüdede yeşili gösterseydin keşke etrafında kac kişi olduğunu görürdükbeyazköşkte 35 m param var iddayı ben koyuyorum saat ve zaman var gelecem götürün 2 kişi kesin oldumu ?
![]()
saat kaçta istiosan saati yaz burya lafın dönen dönektir tmmı saati yaz keselm ALIRIM PARANI HİÇ AFEETMEM SÖLİYİM
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
-
- FareAdam Düşmanı
Sayın crashxcoolman bey, kazandığınız 35m ile neler yapmayı düşünüyorsunuz? Haber tv teşekkürler. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]
arakdaş sözünden döner bnce
))
arakdaş sözünden döner bnce
CoOoLMaN 
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
yeşil öyle babayı kesilir!!!!
arkada harıta penceresı acık deıl nıcın ? ustelık tesla da kursanız yesıl sızı cok rahat yakalar ortada cevırdık dıceksınız ama hıc mı aynı adama dalmadı hep farklı adama mı vurdu.
kestıysenız hll olsun bısı demıyorum ama,siz 2 kısı yesıle gıdemeden yolda akrepler gebertır sızı.
dıyosanız kı arkada arkadaslar getırdı.o zaman ıs tmm onlar kestı kestı kestı 60 can bıraktı foto al devam et keskes kes 10 can kalsın foto al devam et yapılarak cok rahat kandırabılırsınız.
yaklasık 1m canı olan bır yaratıktan bahsadıyoruz burda attıgınız cogu buyuye dırenecektır ve kudretınız, canı 90 oldugunda bıtmıs olacaktır sora naptınız oturup kudret mı doldurdunuz? hıc kudret ıksırı ıcmemıssınız ya...
kac saat surdu ustelık bu yesıl kendıne can basıcak sız o kadar yuksek mı vurdunuz bastıgı candan daha fazla ?

kestıysenız hll olsun bısı demıyorum ama,siz 2 kısı yesıle gıdemeden yolda akrepler gebertır sızı.
dıyosanız kı arkada arkadaslar getırdı.o zaman ıs tmm onlar kestı kestı kestı 60 can bıraktı foto al devam et keskes kes 10 can kalsın foto al devam et yapılarak cok rahat kandırabılırsınız.
yaklasık 1m canı olan bır yaratıktan bahsadıyoruz burda attıgınız cogu buyuye dırenecektır ve kudretınız, canı 90 oldugunda bıtmıs olacaktır sora naptınız oturup kudret mı doldurdunuz? hıc kudret ıksırı ıcmemıssınız ya...
kac saat surdu ustelık bu yesıl kendıne can basıcak sız o kadar yuksek mı vurdunuz bastıgı candan daha fazla ?
Burada Onlar Montaj Gibi Birşey Yapmışlar Onlar Hidraya Vurmuyorlar Bile Data İle Yapımış Bir Şey İnanmayın
Special Response Team

Sarmıyor Artık Savaşmak --- Oturup {GM}'lerle Zar'mı Sallasak ?

İspatmı :?:
1. Hidra Görünmüyor Sadece En Son Ölüsü Görünüyor Oraya Giden 6 Kişilik Takım Kesmiştir Sizde Can Azaldıkca Foto Almışsınızdır... Dersenki O Kişilerin Skilleri Görünmezmi Tank Hidrayı Oyalarken Diğerleri Dinleniyorlardır Bu Sırada Foto Almışsınızdır :!:
6 Kişilik Ekip Hidrayı Kesip Gidince Sizde Ölüsünü Gösterirsiniz
1. Hidra Görünmüyor Sadece En Son Ölüsü Görünüyor Oraya Giden 6 Kişilik Takım Kesmiştir Sizde Can Azaldıkca Foto Almışsınızdır... Dersenki O Kişilerin Skilleri Görünmezmi Tank Hidrayı Oyalarken Diğerleri Dinleniyorlardır Bu Sırada Foto Almışsınızdır :!:
6 Kişilik Ekip Hidrayı Kesip Gidince Sizde Ölüsünü Gösterirsiniz
Special Response Team