Emin ol buna da bi kulp takarlarcrashxcoolman yazdı:Cin0 yazdı:IICeLLaDII yazdı:Saat 04.37 sıralarıydı ve gördüğünüz bu dev yaratık 1.5 saat süren mücadelemize dayanamadı ve 90 dakikanın galibi bizler olduk.![]()
Emeği geçen arkadaşlar
Crashxjanparecolor=#FF00BF]YAĞMUR [/color]
Crashxnaleetcolor=#0040FF]YUNUS[/color] ( Kendisi kadar bilinçli kesim uzmanı var mıdır ? Bence yok.
)
Crashxmnykesercolor=#0040FF]BURAK[/color]
Risusxcesimcolor=#0040FF]CESİM[/color]
ıIICeLLaDIIıcolor=#0040FF]HALİL[/color]
http://img820.imageshack.us/img820/4060/85971592.jpg
http://img6.imageshack.us/img6/7803/45493471.jpg
Başka fotoğraflarımız da mevcuttur.Gerektiği taktirde ekleyeceğim.
eVET aRkadaşLar Ben Kuklacı'dan geLdim biLdiğiniz gibi. ama siz 5 kişi iLe Yeşili kesmeyi bişey sanıyoRsunuzbu'da benden oLsun İnanmayanLara kappock oLsun
![]()
:arrow: viewtopic.php?f=26&t=26419
5 kişi marifet deil ha al ozman sana 2 kişi yeşil hdra halada azını açarsan yazıklar olsn sana utan
buyur link görde gör bizle ugraşmaz asıl bu sana kapak olsn ögrenirsn kimseyiküçümsememeyi
buyur link
viewtopic.php?f=46&t=29033
Evet 5 kişi yeşil hidrayı kesti.İnanmıyorsan gir de bak =)
- IICeLLaDII
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Evet 5 kişi yeşil hidrayı kesti.İnanmıyorsan gir de bak =)
Cömert derler maldan ederler; yiğit derler candan ederler.
-
- FareAdam Düşmanı
IICeLLaDII yazdı:Emin ol buna da bi kulp takarlarcrashxcoolman yazdı:Cin0 yazdı:IICeLLaDII yazdı:Saat 04.37 sıralarıydı ve gördüğünüz bu dev yaratık 1.5 saat süren mücadelemize dayanamadı ve 90 dakikanın galibi bizler olduk.![]()
Emeği geçen arkadaşlar
Crashxnaleetcolor=#0040FF]YUNUS[/color] ( Kendisi kadar bilinçli kesim uzmanı var mıdır ? Bence yok.
)
Başka fotoğraflarımız da mevcuttur.Gerektiği taktirde ekleyeceğim.
eVET aRkadaşLar Ben Kuklacı'dan geLdim biLdiğiniz gibi. ama siz 5 kişi iLe Yeşili kesmeyi bişey sanıyoRsunuzbu'da benden oLsun İnanmayanLara kappock oLsun
![]()
:arrow: viewtopic.php?f=26&t=26419
5 kişi marifet deil ha al ozman sana 2 kişi yeşil hdra halada azını açarsan yazıklar olsn sana utan
buyur link görde gör bizle ugraşmaz asıl bu sana kapak olsn ögrenirsn kimseyiküçümsememeyi
buyur link
viewtopic.php?f=46&t=29033
CoOoLMaN 
- Carismatixlyder
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Kimse tebrik etmeyi öğrenemedi bir türlü
Kaç kişiyle kesilirse kesilsin her zaman kesildiyse bir başarıdır.Bu yüzden arkadaşlarımı tebrik edyorum.Başarılarınız devamını dilerim...
Carismatixlyder
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz
-
- FareAdam Düşmanı
tşkr ederm kardeşmCarismatixlyder yazdı:Kimse tebrik etmeyi öğrenemedi bir türlüKaç kişiyle kesilirse kesilsin her zaman kesildiyse bir başarıdır.Bu yüzden arkadaşlarımı tebrik edyorum.Başarılarınız devamını dilerim...
CoOoLMaN 
- byisyankar03
- Acemi Savaşçı
IICeLLaDII yazdı:Saat 04.37 sıralarıydı ve gördüğünüz bu dev yaratık 1.5 saat süren mücadelemize dayanamadı ve 90 dakikanın galibi bizler olduk.![]()
Emeği geçen arkadaşlar
)
nasıl kestiniz şeytan üçkeniylemi yok sa normal şekildemi ? :?:
- Yigithann
- FareAdam Düşmanı
Millet 5 grup gider kesemez, bu arkadaşlar 5 kişi kesmişler. Helal olsun ne denirki, inanmayanlara da tek cevabım var:
Nerde çokluk orda b*kluk lafını bilirsiniz. 30 kişiyle giderseniz bu olur, 5 kişiyle giderseniz hem muhabbet olur hemde kafa rahat olur. Ama 30 kişiyle giderseniz her kafadan bi ses, biri ordan nara atıp kaçırmaya çalışır, ortaya tuhaf bi ortam çıkar. Bırakın gençlere b*k atmayı kesmişler işte ne var bunda.
Nerde çokluk orda b*kluk lafını bilirsiniz. 30 kişiyle giderseniz bu olur, 5 kişiyle giderseniz hem muhabbet olur hemde kafa rahat olur. Ama 30 kişiyle giderseniz her kafadan bi ses, biri ordan nara atıp kaçırmaya çalışır, ortaya tuhaf bi ortam çıkar. Bırakın gençlere b*k atmayı kesmişler işte ne var bunda.
Mesele kesmek ya da kesilmek değil, susmaktır!
''Yiğithann'' ''Dazzle''
''Yiğithann'' ''Dazzle''
- Samuraixbizans
- Işık Hanım'ın Elemanı
Kusura Bakmayın Formda Takılmıyorum.Yeni Gördüm Tebriklerimi İletirim.Yaptığınz İşin Önünde Eğilmek Emeğinizin Karşılığıdır.
Tekrardan Tebriklerimi İletiyorum Başarılarınızın Devamını Diliyorum
Oyunu Bıraktım Artık...
- brondy1
- FareAdam Düşmanı
Ben Engine Katılıyorum Haritalı Bi Foto Koyarsanız Sevinirim.Ve sunuda söylemek isterim eger siz onu 5 kişi kesmişseniz ve pclerinde kastıgınıda soylüyorsanız o pcler külüstür ozman ...
ÇeRKeZ ' im Varmı Ötesi !
-
- FareAdam Düşmanı
ozman seni direk beyazköşk genel etkileşim sayfasına yolluorm orda 2 kişi yeşil hdra eksimi var haritalı gir bak o konuyu benle janpare kestk harita acık foto alan bi arkadaş var girip bak için rahatlasın madem sonrada lkaf söliye bilceksen ayıp sanabrondy1 yazdı:Ben Engine Katılıyorum Haritalı Bi Foto Koyarsanız Sevinirim.Ve sunuda söylemek isterim eger siz onu 5 kişi kesmişseniz ve pclerinde kastıgınıda soylüyorsanız o pcler külüstür ozman ...
CoOoLMaN