VE BİR İLK TEK BAŞIMA YEŞİL HİDRAYI KESMİŞ BULUNMAKTAYIM
Re: VE BİR İLK TEK BAŞIMA YEŞİL HİDRAYI KESMİŞ BULUNMAKTAYIM
Tebrikler.
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Tek mantıklı cevap budur.aldatmaz2012 yazdı:Yaa yok artık daha neler uçmayın bu kadarda bee yesıl hıdra normal bır oyuncunun 4 katı kadar daha hızlı hareket edıyor ve onu nasıl kaçarak kesebılırsın maraton gozluk tak maraton ayak tak maraton ıksır ıç yıne olmaz o ış yıne yesıl senden daha hızlı hareket eder + buyu atarken 1 sn durdurdugunu farz edelım + buz dıkkat vs boss yaratıklarını yavaşlatmaz yanı şu ınsanları kerız yerıne koymayın herşeyı geçtım 10 mılyon enerjısı olan bır yaratıgı nasıl kesıceksen tek basına ama benı gerçekten şapa oturtmak ıstıyorsan vıdeo al ben fotoya asla ınanmam
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
xFirelifex yazdı:Tek mantıklı cevap budur.aldatmaz2012 yazdı:Yaa yok artık daha neler uçmayın bu kadarda bee yesıl hıdra normal bır oyuncunun 4 katı kadar daha hızlı hareket edıyor ve onu nasıl kaçarak kesebılırsın maraton gozluk tak maraton ayak tak maraton ıksır ıç yıne olmaz o ış yıne yesıl senden daha hızlı hareket eder + buyu atarken 1 sn durdurdugunu farz edelım + buz dıkkat vs boss yaratıklarını yavaşlatmaz yanı şu ınsanları kerız yerıne koymayın herşeyı geçtım 10 mılyon enerjısı olan bır yaratıgı nasıl kesıceksen tek basına ama benı gerçekten şapa oturtmak ıstıyorsan vıdeo al ben fotoya asla ınanmam
+1
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
@SezerADATEPE
Meran
- madiguzel87
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Türkiye Cumhuriyeti
İstersen aç bir char Beyazköşk'te. G ö t ü r e l i m seni oraya. Kendi gözlerinle gör. 0 canda atılmış dikkat dağıtma olmadan kesemeyecek değil ya !xFirelifex yazdı:Tek kestim diyebilmen için yeşilin üzerinde senin yeteneklerinden başka bir şey olmamalı bence.Orda adam kaynıyor.Onların vurmadıkları ne malum?Belki de o adam sürekli dikkat atmıştır ama sen yeşilin üzerinde dikkat olmayan resimleri çekmişsindir?

- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
madiguzel87 yazdı:İstersen aç bir char Beyazköşk'te. G ö t ü r e l i m seni oraya. Kendi gözlerinle gör. 0 canda atılmış dikkat dağıtma olmadan kesemeyecek değil ya !xFirelifex yazdı:Tek kestim diyebilmen için yeşilin üzerinde senin yeteneklerinden başka bir şey olmamalı bence.Orda adam kaynıyor.Onların vurmadıkları ne malum?Belki de o adam sürekli dikkat atmıştır ama sen yeşilin üzerinde dikkat olmayan resimleri çekmişsindir?
Yeşil Hidra OyuncuLardan 3 Kat Daha Hızlı Hareket Ediyor Neyi Kesiyor BU Adam Tek Basına
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
@SezerADATEPE
Meran
@SezerADATEPE
Meran
Arkdaşlar öyle diyorsunuz ama bir yeri atlıyorsunuz son görüntülerde harita açılmış ve gruptaki kimse yeşil hidrada görünmüyor görünseler yeşil noktalar olurdu.Belki sahtedir belki değil ama şimdilik gerçek olarak kabul edilmeli görüntülere dayanarak.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
Katılıyorum.Çok kanıtlamak istiyorsanız tekrar git sadece 1 dklık bir video çek bakalım yeşille arandaki mesafeyi nasıl açıyorsun.XxXszrXxX yazdı:madiguzel87 yazdı:İstersen aç bir char Beyazköşk'te. G ö t ü r e l i m seni oraya. Kendi gözlerinle gör. 0 canda atılmış dikkat dağıtma olmadan kesemeyecek değil ya !xFirelifex yazdı:Tek kestim diyebilmen için yeşilin üzerinde senin yeteneklerinden başka bir şey olmamalı bence.Orda adam kaynıyor.Onların vurmadıkları ne malum?Belki de o adam sürekli dikkat atmıştır ama sen yeşilin üzerinde dikkat olmayan resimleri çekmişsindir?
Yeşil Hidra OyuncuLardan 3 Kat Daha Hızlı Hareket Ediyor Neyi Kesiyor BU Adam Tek Basına
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
sancakta bi büyücü tek başına canını 45e indirdi gözümle gördüm bu yüzden arkadaşa inanıorum şahsen resimlerde ztn hep 2 kişi var en son hariç
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
Nasıl indirdi bir söylesen?firewall yazdı:sancakta bi büyücü tek başına canını 45e indirdi gözümle gördüm bu yüzden arkadaşa inanıorum şahsen resimlerde ztn hep 2 kişi var en son hariç
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
arkadaşlar ister inanın ister inanmayın ama maraton vardı ayağımda deneyin bakın mesafe oluormu olmuormu olmazsa adam diilim;) bilmeden etmeden görmeden boş konuşanlara bulafım...