VE BİR İLK TEK BAŞIMA YEŞİL HİDRAYI KESMİŞ BULUNMAKTAYIM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Elfetih
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: VE BİR İLK TEK BAŞIMA YEŞİL HİDRAYI KESMİŞ BULUNMAKTAYIM

Mesaj gönderen Elfetih »

Tebrikler.
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xFirelifex »

aldatmaz2012 yazdı:Yaa yok artık daha neler uçmayın bu kadarda bee yesıl hıdra normal bır oyuncunun 4 katı kadar daha hızlı hareket edıyor ve onu nasıl kaçarak kesebılırsın maraton gozluk tak maraton ayak tak maraton ıksır ıç yıne olmaz o ış yıne yesıl senden daha hızlı hareket eder + buyu atarken 1 sn durdurdugunu farz edelım + buz dıkkat vs boss yaratıklarını yavaşlatmaz yanı şu ınsanları kerız yerıne koymayın herşeyı geçtım 10 mılyon enerjısı olan bır yaratıgı nasıl kesıceksen tek basına ama benı gerçekten şapa oturtmak ıstıyorsan vıdeo al ben fotoya asla ınanmam
Tek mantıklı cevap budur.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
XxXszrXxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen XxXszrXxX »

xFirelifex yazdı:
aldatmaz2012 yazdı:Yaa yok artık daha neler uçmayın bu kadarda bee yesıl hıdra normal bır oyuncunun 4 katı kadar daha hızlı hareket edıyor ve onu nasıl kaçarak kesebılırsın maraton gozluk tak maraton ayak tak maraton ıksır ıç yıne olmaz o ış yıne yesıl senden daha hızlı hareket eder + buyu atarken 1 sn durdurdugunu farz edelım + buz dıkkat vs boss yaratıklarını yavaşlatmaz yanı şu ınsanları kerız yerıne koymayın herşeyı geçtım 10 mılyon enerjısı olan bır yaratıgı nasıl kesıceksen tek basına ama benı gerçekten şapa oturtmak ıstıyorsan vıdeo al ben fotoya asla ınanmam
Tek mantıklı cevap budur.

+1
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7

..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
Kullanıcı avatarı
madiguzel87
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Türkiye Cumhuriyeti

Mesaj gönderen madiguzel87 »

xFirelifex yazdı:Tek kestim diyebilmen için yeşilin üzerinde senin yeteneklerinden başka bir şey olmamalı bence.Orda adam kaynıyor.Onların vurmadıkları ne malum?Belki de o adam sürekli dikkat atmıştır ama sen yeşilin üzerinde dikkat olmayan resimleri çekmişsindir?
İstersen aç bir char Beyazköşk'te. G ö t ü r e l i m seni oraya. Kendi gözlerinle gör. 0 canda atılmış dikkat dağıtma olmadan kesemeyecek değil ya !
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
XxXszrXxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen XxXszrXxX »

madiguzel87 yazdı:
xFirelifex yazdı:Tek kestim diyebilmen için yeşilin üzerinde senin yeteneklerinden başka bir şey olmamalı bence.Orda adam kaynıyor.Onların vurmadıkları ne malum?Belki de o adam sürekli dikkat atmıştır ama sen yeşilin üzerinde dikkat olmayan resimleri çekmişsindir?
İstersen aç bir char Beyazköşk'te. G ö t ü r e l i m seni oraya. Kendi gözlerinle gör. 0 canda atılmış dikkat dağıtma olmadan kesemeyecek değil ya !

Yeşil Hidra OyuncuLardan 3 Kat Daha Hızlı Hareket Ediyor Neyi Kesiyor BU Adam Tek Basına =)
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7

..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

Arkdaşlar öyle diyorsunuz ama bir yeri atlıyorsunuz son görüntülerde harita açılmış ve gruptaki kimse yeşil hidrada görünmüyor görünseler yeşil noktalar olurdu.Belki sahtedir belki değil ama şimdilik gerçek olarak kabul edilmeli görüntülere dayanarak.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

XxXszrXxX yazdı:
madiguzel87 yazdı:

Yeşil Hidra OyuncuLardan 3 Kat Daha Hızlı Hareket Ediyor Neyi Kesiyor BU Adam Tek Basına =)
Katılıyorum.Çok kanıtlamak istiyorsanız tekrar git sadece 1 dklık bir video çek bakalım yeşille arandaki mesafeyi nasıl açıyorsun.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
firewall
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen firewall »

sancakta bi büyücü tek başına canını 45e indirdi gözümle gördüm bu yüzden arkadaşa inanıorum şahsen resimlerde ztn hep 2 kişi var en son hariç
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak

Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

firewall yazdı:sancakta bi büyücü tek başına canını 45e indirdi gözümle gördüm bu yüzden arkadaşa inanıorum şahsen resimlerde ztn hep 2 kişi var en son hariç
Nasıl indirdi bir söylesen?
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
metola
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen metola »

arkadaşlar ister inanın ister inanmayın ama maraton vardı ayağımda deneyin bakın mesafe oluormu olmuormu olmazsa adam diilim;) bilmeden etmeden görmeden boş konuşanlara bulafım...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön