Bu sorunun alternatif onlarca cevabı var, yakın zamanda bizi ilgilendiren olaylara vermiş olduğumuz tepki ve bu tepki karşısındaki sindirme politikası karşı bir cevap yazmak isterim. Eleştirmek, hak hukuk beklemek bizim hakkımız olsa gerek, neticede para veriyoruz.
Bizim verdiğimiz paralarla orada duruyorsunuz beyler.
Şimdi kalkıp bana birisi demesin gönüllü olarak bu işi yapıyoruz diye
Resmi sitenizde ne yazıyor ?
700.000 oyucu
Bunlardan 150.000 her ay plus paketi sabit olan kişiler olsa (ki sadece Plus sahibi olan üyeşerin girebildiği sunucumuzda nevcut)
Vergisi ıbığı zıbığı geliri gideri 110.000TL olsun
Gönüllü olarak bu işi yapanlar bi daha düşünsün derim.
Parayla adam çalıştırırsınız neticede. her neyse konuya dönelim
Unutmayın ki yüksekte yer tutanlar aşağıdakiler kadar emniyette değildir, hele ki geçmişinde bilindik hataları olan bir insan idari konumda iste bu durum ip cambazlığından öte bir şey olmasa gerek.
Kokmak öncelikle acizliğin ifadesidir kendi düşüncem insan önce acizleşir sonrasında kokmaya başlar.
Acizlik nerede başlar ?
Bir şeye / Birisine, Birilerine muhtaç olduğunuz an aciz olduğunuz gündür. Bunu nasıl yorumlarsanız yorumlayın orası size kalmış. Kimin kime nasıl muhtaç olduğunu yada ikili ilişkileri bilenlerimiz var.
İnsan neden korkar ?
Elindeki hayat gayesini yada çok sevdiği bir şeyi kaybetmekten insan kokar.
Ancak kaybedecek bir şeyi olmayan insan kokmaz yada deliler.
Yapılan hata/hatalar sindirilmeye çalışarak örtbas edilerek geçişdirilmeye çalışıldı bu güne kadar. Bence bu günlerde dönüm noktası yaşıyoruz bu gün birlik olup olayın üstüne gitmezsek bu düzen böyle gelip gider arkadaşlar.
Ben taraf yada komplo peşinde değilim sadece hakkımı arıyorum.
Ancak faziletli ve erdemli insanlar yapılan yanlışı kabul eder ver özür dileme cesaretine sahipdir.
Konuyu kilitleme gerekçelerini merak ediyorum.