VE BİR İLK TEK BAŞIMA YEŞİL HİDRAYI KESMİŞ BULUNMAKTAYIM
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: VE BİR İLK TEK BAŞIMA YEŞİL HİDRAYI KESMİŞ BULUNMAKTAYIM
Artık savaşçıya ihtiyaç kalmadı anlaşılan :lol:
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
xFirelifex yazdı:Tek kestim diyebilmen için yeşilin üzerinde senin yeteneklerinden başka bir şey olmamalı bence.Orda adam kaynıyor.Onların vurmadıkları ne malum?Belki de o adam sürekli dikkat atmıştır ama sen yeşilin üzerinde dikkat olmayan resimleri çekmişsindir?
kardeş ne zaman görsem hep böyle konulara muhafeletsin nedir sorunun anlamadım kesmişler işte tekrik edeceğin yerde tartışma cıkırıyon...xFirelifex yazdı:Peki dikkat dağıtma ne arıyor onun üzerinde?Yeme bizi kardeş ya hadi o zaman itemlerini say taktiği anlat bakalım biz de kesebiliyor muyuz.
Tekrik ederim bu arada...
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
Tebrik Ederim ,
Fakat Dikkatimi Çeken Tek Nokta , Çantandaki 12 Adet Kudret Iksırıne Hıc Dokunmamış Olman , Kudretı Nasıl Yetiştirdin ???? :mrgreen:
Fakat Dikkatimi Çeken Tek Nokta , Çantandaki 12 Adet Kudret Iksırıne Hıc Dokunmamış Olman , Kudretı Nasıl Yetiştirdin ???? :mrgreen:
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
2 kişi kesimdede bir kişi tanktı kesen tek kişiydi orda tanklık yapan kaçıran ve dikkat atan kişileri de say yoksa biri kaçırsın ben keseyim.
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
XxXszrXxX yazdı:Tebrik Ederim ,
kardeş iksir harcamadım hep meditasyon baastım ve zaten hep dalamazsın aranda hidrayla belli bi mesafe olmasışart yoksa ölürsün.. o mesafeyi kurduktan sora dal 1 2 kere sora tekrar mesafe aç yine dal
Helal olsundan başka söyleyecek söz yok yakında kadimide tek kesersin sen 
Gakgoşbey
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
Bana muhalefet olduğum bir mesajımı yolla çarlarımı sileyim.Adam daha beni tanımıyor her şeye muhalefet oluyorsun diyor adama bak ya.Ayrıca tekrik değil o tebrik.intikamatesi yazdı:xFirelifex yazdı:Tek kestim diyebilmen için yeşilin üzerinde senin yeteneklerinden başka bir şey olmamalı bence.Orda adam kaynıyor.Onların vurmadıkları ne malum?Belki de o adam sürekli dikkat atmıştır ama sen yeşilin üzerinde dikkat olmayan resimleri çekmişsindir?kardeş ne zaman görsem hep böyle konulara muhafeletsin nedir sorunun anlamadım kesmişler işte tekrik edeceğin yerde tartışma cıkırıyon...xFirelifex yazdı:Peki dikkat dağıtma ne arıyor onun üzerinde?Yeme bizi kardeş ya hadi o zaman itemlerini say taktiği anlat bakalım biz de kesebiliyor muyuz.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
xFirelifex yazdı:Bana muhalefet olduğum bir mesajımı yolla çarlarımı sileyim.Adam daha beni tanımıyor her şeye muhalefet oluyorsun diyor adama bak ya.Ayrıca tekrik değil o tebrik.intikamatesi yazdı:xFirelifex yazdı:Tek kestim diyebilmen için yeşilin üzerinde senin yeteneklerinden başka bir şey olmamalı bence.Orda adam kaynıyor.Onların vurmadıkları ne malum?Belki de o adam sürekli dikkat atmıştır ama sen yeşilin üzerinde dikkat olmayan resimleri çekmişsindir?kardeş ne zaman görsem hep böyle konulara muhafeletsin nedir sorunun anlamadım kesmişler işte tekrik edeceğin yerde tartışma cıkırıyon...xFirelifex yazdı:Peki dikkat dağıtma ne arıyor onun üzerinde?Yeme bizi kardeş ya hadi o zaman itemlerini say taktiği anlat bakalım biz de kesebiliyor muyuz.
bu mesajın bile muhalefet
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
Siz hepiniz bana karşı koymak için mi birleştiniz?turkoxHAMSTER yazdı:xFirelifex yazdı:Bana muhalefet olduğum bir mesajımı yolla çarlarımı sileyim.Adam daha beni tanımıyor her şeye muhalefet oluyorsun diyor adama bak ya.Ayrıca tekrik değil o tebrik.intikamatesi yazdı:xFirelifex yazdı:Tek kestim diyebilmen için yeşilin üzerinde senin yeteneklerinden başka bir şey olmamalı bence.Orda adam kaynıyor.Onların vurmadıkları ne malum?Belki de o adam sürekli dikkat atmıştır ama sen yeşilin üzerinde dikkat olmayan resimleri çekmişsindir?kardeş ne zaman görsem hep böyle konulara muhafeletsin nedir sorunun anlamadım kesmişler işte tekrik edeceğin yerde tartışma cıkırıyon...xFirelifex yazdı:Peki dikkat dağıtma ne arıyor onun üzerinde?Yeme bizi kardeş ya hadi o zaman itemlerini say taktiği anlat bakalım biz de kesebiliyor muyuz.
bu mesajın bile muhalefet
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
Yaa yok artık daha neler uçmayın bu kadarda bee yesıl hıdra normal bır oyuncunun 4 katı kadar daha hızlı hareket edıyor ve onu nasıl kaçarak kesebılırsın maraton gozluk tak maraton ayak tak maraton ıksır ıç yıne olmaz o ış yıne yesıl senden daha hızlı hareket eder + buyu atarken 1 sn durdurdugunu farz edelım + buz dıkkat vs boss yaratıklarını yavaşlatmaz yanı şu ınsanları kerız yerıne koymayın herşeyı geçtım 10 mılyon enerjısı olan bır yaratıgı nasıl kesıceksen tek basına ama benı gerçekten şapa oturtmak ıstıyorsan vıdeo al ben fotoya asla ınanmam
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-