Sadece Ben Düşüncelerimi Paylaştım Önemsiz Bulanlardan özür Dilerim.Tolun yazdı:1-Saçmalık.
2-Alakası yok.
3-Hiç zannetmiyorum.
4-Hayli hayli var.
5-Abartmanın lüzumu yok.
6-Gülerim ben buna.
7-Güçlü taraf nerede acep?
8-Lonca ailedir,saklanılacak kulübe değil.
9-Hayat oyun değil.
10-Ee sonra 9'da da bırakanlara kızıyorsun.
11-Biraz kafa dinlemek için.
12-Din,dil,ırk karıştırmanın lüzumu yok.
13-Dostluğun babası var.
14-İşte buna gülerim.
Var mı başka problem?
Arkadaşlar 5 dk Ala Bilirmiyim.
Re: Arkadaşlar 5 dk Ala Bilirmiyim.
*~ Düηyaηıη eη $aηsLı iηsaηLarıdır ` Deliler ` ,, En büyük kasırgayı biLe ... Gülümseyerek izLerLer`~ 
Solitudine
Solitudine
YaLan söyLüyorsun. Ben son günLerde buseye hiç kötü söz söyLemedim. Gerek buna tum sunucu şahit gerekse dawutta şahit. Bence kendi kendini eLe werip reziL oLacağına kaLkıpda ben bu kişiyim de zaten söyLesende buradaki kimse sana bişey demez. Hatta söyLememen dahiLinde işin yukarıdaki yorumLara bakıLdığında dahada zorLaşıyorSoldinati yazdı:Bu oyundakı KarakterSiz İnsanları 1 günde çözdum 2 gunde deyıl Geldım gün Kavga Gördüm Ucube diye Biri Bi buse Adlı birine Argo kelime Kullanıyordu Harşındakı kız çarı kullanıp erkekde olsa o argo kelime Kullanılmaz.katakuli yazdı:Bu kadar olmaz yahu.Daha başka konuda yeni geldim diyorsun,bu sonuçlara ne çabuk varıyorsun.2 gün içinde algılaman ne kadar yüksekmiş.Şimdi söyle bize yeni gelmiş gibi gözüküp,bu oyunda olan kişi.Kimliğin nedir. :lol:Soldinati yazdı:Sen Bana Hangi Hakla Hakaret Ediyorsun Kendini Bilmez Kişilik Kaç kere Diyicem Kimliğimi Saklamıyom Soran yok Niye Söliyimki. Ayrıca Sen Küfür Etmeyi Farifet Sayan Arkadaşlarımızdan Birisin Herhalde Ki Bana Argo Kelime ile Konuşuyorsun.makaRyusX yazdı:senın gıbı kımLıgını sakLayan kasaRLar oLdugu suRece kufur edenLer cogaLır :mrgreen:
Anarşi yada dinle ne alakası var onuda çözemedim.İyi olmak için dinine bağlı mı olman lazım?
Ha iLLede kimLik sakLayarak oynamak istiyorsan geLip bana danış sana nasıL yapıLacağını anLatayım
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
Ek oLarak.. 
:mrgreen:
Soldinati yazdı:Ben Sancakta Hiç Oynamadım ama Bazı Sunucularda Öle Takıldığım oldu.
İyi Forumlar...!!!
Yorumsuz...!Soldinati yazdı:39 lw Zamanı çok Güzeldi DAvut Ben Gelıp Seni Keserdim Sen Gelip Beni Ama Küs kalamazdık Barışırdık.Ayrıca Kötüler Bizim CAnımızı Yakamaz Çünkü İyiler 1-0 Öndedir Herzaman.
İyi Forumlar...!!!
נσкєя
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Doktorun dediğini uygulayın
Bırakın Kendi haline 

SİNCE 2007...
İstesem burda yazdıkLarından 1 sayfa doLusu kanıt çıkarırım bırak kimLiğini sakLamayı kimse sana sunucuda güwenmez. En doğrusumu açıkLa gitsin
Ha haLada itiraz ediyorsan tamam hakkındır. Ben kanıtLarı koymaya yorumLara dewam ederim. BakaLım o zaman herkes gerçeği görür. Sonuçta bu işin profösörü oLmuşuz artk
Gerçi senin bu sunucudan oLupda kimLiğini sakLayan biri oLduqunu anLamamak için çokda yeteneğe gerek yok. Çünkü bir çok yazında kendini eLe wermişsin ztn
Sadece görmek yetmez... İnsan bakmayı da iyi biLmeLidir. 
נσкєя
1-Buse Kim.
2-Hüso Kim.
3-Joker Senkimsin
4-Byefsane Niye Kesin Diyorsun Beni Tanıyormusun Veya Gördünmü Nerden Biliyorsun.
5-Siz Sazanmısınız.
İyi forumlar...!!!
2-Hüso Kim.
3-Joker Senkimsin
4-Byefsane Niye Kesin Diyorsun Beni Tanıyormusun Veya Gördünmü Nerden Biliyorsun.
5-Siz Sazanmısınız.
İyi forumlar...!!!
*~ Düηyaηıη eη $aηsLı iηsaηLarıdır ` Deliler ` ,, En büyük kasırgayı biLe ... Gülümseyerek izLerLer`~ 
Solitudine
Solitudine
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: T C
10 numara cevapLadın tolunTolun yazdı:1-Saçmalık.
2-Alakası yok.
3-Hiç zannetmiyorum.
4-Hayli hayli var.
5-Abartmanın lüzumu yok.
6-Gülerim ben buna.
7-Güçlü taraf nerede acep?
8-Lonca ailedir,saklanılacak kulübe değil.
9-Hayat oyun değil.
10-Ee sonra 9'da da bırakanlara kızıyorsun.
11-Biraz kafa dinlemek için.
12-Din,dil,ırk karıştırmanın lüzumu yok.
13-Dostluğun babası var.
14-İşte buna gülerim.
Var mı başka problem?

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK
Kendini ele veriyorsun.Offf çok kötü bir cevap bu, tüylerim diken diken oldu,senin yerinde olmak istemezdim. :mrgreen:Soldinati yazdı:1-Buse Kim.
2-Hüso Kim.
3-Joker Senkimsin
5-Siz Sazanmısınız.
İyi forumlar...!!!
Demek haLa mıLLetı saLak yerıne koyuyorsun ama sadece kendın quLunç duruma dusuyorsun farkında degıLsın. Kendini sunucunun önemLi bir kişisi sandığın için kimLik sakLama ihtiyacı duyuyorsun ancak kımsenın senın gercek kımLıqını takdıqı yok sadece kım oLduqunu merak ettıkLerı ıcın soruyorLar kaLdıkı qercek kımLıqını söyLesen dedgm gbı kımse senLe muhattap oLmaz biLe. Ayrıca karikanın mantıkLı yorumuna sonuna kadar katıLıyorum. Çok saçma sapan cewapLar weriyorsun. Yukarıdakı yorumLarımı yaLanLayacak kanıtLarın war ise bekLiyoruz 
נσкєя