İnsanlık öldü....
- basar2626
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gladio
İnsanlık öldü....
:ugeek: Arkadaşlar meranda bi büyücüm var klana X e yadım X e yardım diom kulak asan yok ya ... Taş çatlasa 1 adam çıktı o da bıktı kasmaya gitti bu nasıl ya arkadaşlar insanlık ölmüş yaa.... Bi adamın 1 lvlden phili görewine kadar yardım etmişliğim var ama millet bi adamın 1 görewine bile yardım etmiyor . yorumlarınızı bekliorum
Başar(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)

Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İnsanlık öldü....
Allah rahmet eylesin.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Smyrnaonian
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Hayır.. Allah akıl fikir versin.mitmet yazdı:Allah rahmet eylesin.
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .
32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .
32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
Bütün Görevlerimi Tek Yaptım Buna Boss Görevleride Dahil
Tabi Dev Anaya Kadar
Tabi Dev Anaya Kadar
Olivera----Coming Soon
Şuan İçin - - - - Trixie
Şuan İçin - - - - Trixie
dev ananın gözdesini tek kesti çevriyeye tek attı dimi ya philiyi tek geçti insan biraz ufak atar yaTrixie yazdı:Bütün Görevlerimi Tek Yaptım Buna Boss Görevleride Dahil![]()
Tabi Dev Anaya Kadar
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
Phiyide Kestim 37 lvl dede olsafirewall yazdı:dev ananın gözdesini tek kesti çevriyeye tek attı dimi ya philiyi tek geçti insan biraz ufak atar yaTrixie yazdı:Bütün Görevlerimi Tek Yaptım Buna Boss Görevleride Dahil![]()
Tabi Dev Anaya Kadar
ve Dev Ana Derken Dev Ana Görevlerine Kadar Demek İstedim...
Eğer Bi Açık Yakalayıp Bozmak Yerine Daha Güzel Biçimde Sorsaydın Dahah İyi Olurdu
Special Response Team

Sarmıyor Artık Savaşmak --- Oturup {GM}'lerle Zar'mı Sallasak ?

Sarmıyor Artık Savaşmak --- Oturup {GM}'lerle Zar'mı Sallasak ?
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
mesela iflise cıkmışım item kasıyorum buz büyücüsü lanetli felan orda birisi lanetli ya da buz görevim var yardım dedimi grup kurar yardım ederim ama eminönüdeyim diyelimki geziyorum işim yok ama kalkıpda eminönüden merana kadar gelmem acıkcası ve ayrıca genelde boş vakitlerimde boss kesimlerine olabildiğince katılırım ama kimse kimseye şart koyamaz gel diye ve kimseninde geleceğinin garantisi yokturbasar2626 yazdı::ugeek: Arkadaşlar meranda bi büyücüm var klana X e yadım X e yardım diom kulak asan yok ya ... Taş çatlasa 1 adam çıktı o da bıktı kasmaya gitti bu nasıl ya arkadaşlar insanlık ölmüş yaa.... Bi adamın 1 lvlden phili görewine kadar yardım etmişliğim var ama millet bi adamın 1 görewine bile yardım etmiyor . yorumlarınızı bekliorum
<)
- basar2626
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Gladio
kardeş ama insandada bi yardım isteği olur 39 lvl döneminden beri olan bi çar var o çarımla daha 1 kere yazıyodum 1 grup kişi çıkıoduReymond yazdı:mesela iflise cıkmışım item kasıyorum buz büyücüsü lanetli felan orda birisi lanetli ya da buz görevim var yardım dedimi grup kurar yardım ederim ama eminönüdeyim diyelimki geziyorum işim yok ama kalkıpda eminönüden merana kadar gelmem acıkcası ve ayrıca genelde boş vakitlerimde boss kesimlerine olabildiğince katılırım ama kimse kimseye şart koyamaz gel diye ve kimseninde geleceğinin garantisi yokturbasar2626 yazdı::ugeek: Arkadaşlar meranda bi büyücüm var klana X e yadım X e yardım diom kulak asan yok ya ... Taş çatlasa 1 adam çıktı o da bıktı kasmaya gitti bu nasıl ya arkadaşlar insanlık ölmüş yaa.... Bi adamın 1 lvlden phili görewine kadar yardım etmişliğim var ama millet bi adamın 1 görewine bile yardım etmiyor . yorumlarınızı bekliorum
Başar(49)

Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)

Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
Arkadaşım devir lonca devri nerdeyse loncaya girmeyen adam kalmadı artık bazı sunucular hariç özellikle meran lonca çok loncalı oyuncu sayısı çok loncasızlr dışlanıyor haliylen birazda kişiye bağlı bişey gir bi loncaya al plusunı sıkıyosa yardım etmesinler
EXCELLENCE
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Lonca: S E A
Smyrnaonian yazdı:Hayır.. Allah akıl fikir versin.mitmet yazdı:Allah rahmet eylesin.![]()

SİNCE 2007...