Karakterim argo Kelime Kunlanmadığım Halde Susturuldu!

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
suluman3109
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Karakterim argo Kelime Kunlanmadığım Halde Susturuldu!

Mesaj gönderen suluman3109 »

Beyaz Köşk sunucusunda oynuyorum ve Karakterimin adı Jokerrrr sınıfım savaşçı neden susuturuldumu bende bilmiyorum küfür etiğime dahil bi ispatları varsa lütfen göstersinler.
Kullanıcı avatarı
TWTY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Karakterim argo Kelime Kunlanmadığım Halde Susturuldu!

Mesaj gönderen TWTY »

Merhabalar,

Karakterim ceza almış nasıl bilgi alabilirim?

Almış olduğunuz ceza ile ilgili bilgilendirme kullanmakta olduğunuz üye hesabınıza E-Posta olarak gönderilmektedir. E-Posta adresinizde herhangi bir bilgilendirme mail'i bulunmuyorsa; www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine gidiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.

İKV Destek Takımı

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kullanıcı avatarı
YiLMaZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı İmparatorluğu

Mesaj gönderen YiLMaZ »

TWTY yazdı:Merhabalar,

Almış olduğunuz ceza ile ilgili bilgilendirme kullanmakta olduğunuz üye hesabınıza E-Posta olarak gönderilmektedir. E-Posta adresinizde herhangi bir bilgilendirme mail'i bulunmuyorsa; www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine gidiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.

İKV Destek Takımı

Yorumlarınızın altında İKV Destek Takımı diye imzanız mevcut.Fakat üyeliğiniz sıradan bir üyelik.Gerci verdiğiniz bilgiler oldukça faydalı.Yinede ben sizin İKV Destek Takımı calışanı olduğunuza inanmıyorum...
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

TWTY yazdı:Merhabalar,

İKV Destek Takımı

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön