Oğlum Halit GİRMENÇ’i hayatını kaybettiğinin ilk yılında rahmetle ve özlemle anıyoruz.Geçen bu zaman içerisinde beni yalnız bırakmayarak acılarımı paylaşan dostlarıma,tüm İKV oyuncularına ve hiçbir zaman unutmayacağım büyük bir özveri ile oğlumun ismini bir efsuna vererek ölümsüzleştiren İKV Sobee yönetimine teşekkür ederim.
Yine yağmur yağıyor dışarıda seni kaybettiğim gün gibi,
ne ağır nede tuzlu biraz gözlerinden akan yaşlar gibi.
Neden hayat bize mutlu olma şansı vermedi,
herzaman ağlamaklıyım herzaman hüzünlü
şimdiki gibi...
Ne desek ne söylesek kar etmiyor yaşananlara, zaman herşeye rahmen akıp gidiyor geride ise buruk bir hüzün kalıyor. İnşallah Anne Babasına Ahirette Şefahatçi Olucak Kardeşimiz...
Oğlum Halit GİRMENÇ’i hayatını kaybettiğinin ilk yılında rahmetle ve özlemle anıyoruz.Geçen bu zaman içerisinde beni yalnız bırakmayarak acılarımı paylaşan dostlarıma,tüm İKV oyuncularına ve hiçbir zaman unutmayacağım büyük bir özveri ile oğlumun ismini bir efsuna vererek ölümsüzleştiren İKV Sobee yönetimine teşekkür ederim.
Yine yağmur yağıyor dışarıda seni kaybettiğim gün gibi,
ne ağır nede tuzlu biraz gözlerinden akan yaşlar gibi.
Neden hayat bize mutlu olma şansı vermedi,
herzaman ağlamaklıyım herzaman hüzünlü
şimdiki gibi...
Puma Doğan GİRMENÇ
Çok Sevdiğim Kardeşim Halitim Biliyorum Bizi izliyorsun özledik seni .Ruhun Şad mekanın CENNET Olsun Canım kardeşim...
Gönül isterdiki daha fazlasını yapalım... Bu fani dünyada Sana, yengeye, Halit 'in kardeşlerine ve sevenlerine sabır diliyoruz. Allah mekanını Cennet etsin...!
Sizden kim, kendinden önce iki çocuğunu gönderirse, onlar mutlaka kendisine ateşe karşı bir perde olur!" Bir kadın sormuştu: "Ey Allah'ın Resulü! Ya bir çocuğu ölmüşse?" "Bir de olsa!" buyurmuşlardı.
Halit Gİrmenç'de İnşallah Anne Babasına Ahirette Şefahatçi Olucak..
Ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum.(Başka Ne gelir ki elimizden)