1 çhar iki şaheser..
1 çhar iki şaheser..
yOzqATLıxMaReŞaL...... ( ReCeP ErDoĞan)
- xakrepkrallx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: 1 çhar iki şaheser..
Helal olsun büyük yürek ister bir çara 2 şaheser.Ben patriotun bu servere ilk geldiği günü hatırlarım.Ondan çar almıştım.Bana dediki birgün gelecek bu serverde kral olacağım.Artık şakasınamı dedi gerçekmi dedi bilmem ama iyi yolda gidiyor.Tekrar helal ve hayırlı olsun.
[b]Baba YORGUN ![/b]
Reklam etmeye gerek yktu :?
Way way be nasıl itemler gelmiş oyunu bırakalı.
Hayırlı olsun
Ayaklipc(çarı soyuldu sildi çarını bıraktı oyunu)
Bazı kişiler tarafından kavgalıydım.Ama hakkımı helal ediorum hepinize düşmamı ile dostu ile çok güzel oyundu....
Hayırlı olsun
Ayaklipc(çarı soyuldu sildi çarını bıraktı oyunu)
Bazı kişiler tarafından kavgalıydım.Ama hakkımı helal ediorum hepinize düşmamı ile dostu ile çok güzel oyundu....
eyw saolasınız Arkdaşlar Bu sunucuya inş bi mareşal çharda göstermek nasip olur..
..
yOzqATLıxMaReŞaL...... ( ReCeP ErDoĞan)
iki şahesermi 
o zmn şaheser olarak düşenleri görmedin
Zırhlar takılar ...
o zmn şaheser olarak düşenleri görmedin
Zırhlar takılar ...
#-*Yeniçerixchucky*-# ''-'' #-*Yunusbjk*-#
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
Eğer Şaheser Meraklısıysanız Size Rahat Şaheser Üretebileceğiniz Bir İMkan Söyleyebilirim...
Anka Sunucusunun Oyuncusu Az Bu Sebeble Biraz Zaman Ayırıp Çok Rahat Bi Şekilde 2 Şaheser Birden Üretebilirsiniz Karakterinize
Anka Sunucusunun Oyuncusu Az Bu Sebeble Biraz Zaman Ayırıp Çok Rahat Bi Şekilde 2 Şaheser Birden Üretebilirsiniz Karakterinize
Special Response Team

Sarmıyor Artık Savaşmak --- Oturup {GM}'lerle Zar'mı Sallasak ?

Sarmıyor Artık Savaşmak --- Oturup {GM}'lerle Zar'mı Sallasak ?
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: T C
Şaheser Sadece üretimde oLanLar deil .. yeni geLen takıLar'ın Bi kısmı ve ZırhLarda şaheser ona bakarsan benim carda 4 şaheser var 

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK