şitt 2 kişi yeşil öle deil böle kesilir gir içeri
Re: şitt 2 kişi yeşil öle deil böle kesilir gir içeri
bariz fake ya bi kişinin fotoları var oda saldırmamış bile resmen diğer ikiside iksir destekli saldırmış esmen kimsenin gruptan canı düşmemiş burdan belli artı belkide kalabalık kestiniz belki diğer grup kesince eçkildihidra canlı iken tek foto var inanmak imkansız
DDDD birazdaha zeki oyunlar planlayın gençler 

KaRDeŞxMeHMeTT =49 lvl
KaRDeŞxMeHMettTT=28 lvl daha ezo ama 49 olcak bunu unutma
-
- FareAdam Düşmanı
xFirelifex yazdı:Vaav usta sen teşkilata gel senle kanki olalım ya beraber kadimi keseriz belki 2 kişi :mrgreen: Bol bol zihin saldırısı kullandınız değil mi keserken bak nasıl da biliyorum :mrgreen:
CoOoLMaN 
-
- FareAdam Düşmanı
Yoyu yazdı:
Fotoda bir detay hoşuma gitti ' foto al o çocuğa kapak olsun'![]()
![]()
bnde sonradan dkkat ettm
CoOoLMaN 
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Update yazdı:bariz fake ya bi kişinin fotoları var oda saldırmamış bile resmen diğer ikiside iksir destekli saldırmış esmen kimsenin gruptan canı düşmemiş burdan belli artı belkide kalabalık kestiniz belki diğer grup kesince eçkildihidra canlı iken tek foto var inanmak imkansızDDDD birazdaha zeki oyunlar planlayın gençler
kalabalık kesilmemiş orada sadece 3 kişi var.Bir kişi foto alıyor.
-
- FareAdam Düşmanı
ölemi diosun biraz d aha dikatli bk ozman orda harita acık şklde foto alan adam var oda koydu resmleriUpdate yazdı:bariz fake ya bi kişinin fotoları var oda saldırmamış bile resmen diğer ikiside iksir destekli saldırmış esmen kimsenin gruptan canı düşmemiş burdan belli artı belkide kalabalık kestiniz belki diğer grup kesince eçkildihidra canlı iken tek foto var inanmak imkansızDDDD birazdaha zeki oyunlar planlayın gençler
ayrıyetten inanmıorm diosun okdar eminsen kendinden seni alcam yanıma aynı büyücü arkadşaımı da alcam 3 müz gidicez carlarındaki itemlerle beraber nekdar paran varsa carlarında içinde alırım kesersem
kabulmu.....
fake miş görenlerde var gir sunucuya sor yeşili keserken orda göreb varmıydı die sor
az öncede bi gruba yeşil kesmelerine ayrdımcı oldum onlarda gördü
artk sende inanma napaym ama iddalıym diosan dedigim gibi alırım carlarını affetmem kabulmu
CoOoLMaN 
-
- FareAdam Düşmanı
evt o kişide Qsome oturub izliodu dalimmi dedi hayr dedm 2 kşi kescez oturdu oda başka kişilerde geçti ordan dedm dalmayn dalalımmı die ısrar e ttiler bnde kesnlkle dalmayn dedm ne dkkat atn ne bşka bişe yapn dedm sadece 2 kişi kescez dedm dalmadılar tbrk edip gttiler devam ettik sonundada someyi ortaya aldık foto cektk gözlemci dieturkoxHAMSTER yazdı:Update yazdı:bariz fake ya bi kişinin fotoları var oda saldırmamış bile resmen diğer ikiside iksir destekli saldırmış esmen kimsenin gruptan canı düşmemiş burdan belli artı belkide kalabalık kestiniz belki diğer grup kesince eçkildihidra canlı iken tek foto var inanmak imkansızDDDD birazdaha zeki oyunlar planlayın gençler
kalabalık kesilmemiş orada sadece 3 kişi var.Bir kişi foto alıyor.
CoOoLMaN 
- adania01
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
inanan var mı acaba 2 kişi kesemezsiniz hemde iksir kullanmadık diyorsunuz ufak atında civcivler yesin 
Sunboy yeni ismiyle SuNDEviL karakteri bana ait değildir bilginize
- patiklipenguen
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Zamanında nasıl 10 grup gidip kadimi kesemeden dönenlerin olduğunu çok iyi biliyorum. Sonrasında Anka çıktı 2 grup kesti son noktayı koydu İKV'de imkansızın olmayacağı konusunda. Tebrik ederim iyi düşünüp iyi uygulamışsınız. Bir de resim olduğu halde haritalı resim isteyenler, onu da görünce başka kulplar takanları duymayın bile. Eminimki başta da söylediğim o 10 grup gidenlerin arasındaydılar.
Patiklipenguen
- shevchenko199410
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
5 kişi kesince inanmamıştım fakat 2 kişi kesince inandım.Diceksiniz nasıl oluyor işi bende yeni farkettim
Tbrkler işi bilenler için gerçekten kolay...
Whitelie
Tskxhxuğur
Nightkiss
Tskxhxuğur
Nightkiss
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
helala olsun tebrik ederim inanan inanır inanmayan yol alır boş verin güzeş bir şey yapmışsınız 
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM