Birşey demiyorum Çalışmışlar almışlar. Sanki
Bİr GM diğer charıyla migrata girmeye hakkı yok mu .? Var tabiki istediği herşeyi yapmaya var isterse kp kasar isterse migrata girer ama diyeceğim o ki Neden savunanların hepsi lodos .? neden karşı koyanlar arz
B u bir Arz Lodos ilişkisi mi .?
Soner arkadaşımız migrata yakınlarıyla gitmiş çok doğal çok güzel ama giderken GM ile ilgili ne varsa geride bırakıp gitmiş aklından bu nasıl kesilir bu nasıl yaplılır GÜNCELLEME NE ZAMAN OLUR .
Çok güzel süper ama burdan birşey diyecem bu oynu var eden YÖNETİMLER ama oynayanlarda bizleriz ben bu oynu zevk için oynuyorum başkaları gibi egomu tatmin etmek için değil
Oyuncuların herşeye itiraz etmeye hakkı vardır bunu UNUTMASIN kimse bu oynu oynucular oynar robotlar değil
O MİGRATA GİREN ARKDAŞLAR çokmu Tatmin ediyor sizi güçlü olmak .,.?
Çok mu tatmin ediyor sizi hileyle bir yerlere gelmek
Çok mu tatmin ediyor sizi yönetime yakın durmak
alın hepsi sizin olsun GM gibi dalın herkeze kesin ne olcak evden dışarı çıkın ne diyeceksin
'' ANNE benim yemeğimi 2 tabak koy ZIRH DÜŞÜRDÜM anca yeter''
''BABA Beni kesen yok biliyor musun bundan sonra evin direği benim ''
OLUM NE SALAK ADAMSINIZ YAV
zuahsaşsljasasiajsaskasajsa DDDDDD salskasaşlsm ADD
ADAM YANIMDAN geçerken Gören diyecek memeleketin sahıbı
BİLMİYORUZ SANKİ ne yaptıklarınızı
Karakter değişimi
MOMTTK dönemindeki tüm olayları
Realde para verip oyunda bono üreteni
en güzelide KADİM HİDRAYI KESERKEN canı 7 den 10 a 10 dan 15 e 15 ten 3 e 3 ten 7 ye yükselen KADİM kesilemez hale tam gelecek
GÖKTEN BİR IŞIK saçtı bu sahneye bayıldım gülmekten yerlere serildim bak bak iyi oku
BİRDEN BİRE BİR IŞIK GELDİ HOPSSSSS GÜMMMMM TAKKK kadim yerde sonra bi baktım IŞIK geri gitti
ama o sahneyi görseniz varya Gülmekten yere yatarsınız D YETKİLİLER diyorlarya GM ler yetkilerini kullanamaz gördük biliyoruz bazı şeyleri ama KAFAMIZI SİZLER gibi takmıyoruz pek oyna işten çıkıp muhabbetyine takılıyoruz Hırs yapmıyoruz bazı oyuncular gibi ÖNCEDEN HABER lıp ona göre hazırlanmıyoruz herşeyi zamanıdna yaşıyoruz
EĞLENİN MUHABBET EDİN GÜZEL VAKİT GEÇİRİN GENÇLER GEREK YOK BU TARZ şeylere inanın pişman olmassınız
Eskiler bilir eskiden bu item şu item diye hırz yapma varmıydı .? Yoktu dımı
Oyun zevklimiydi .? ZEvkliydi dımı
Güzel vakit geçiyor muydu.? Geçiyordu dımı
bu tarz şeylere gerek yok eğlenmek adına hiç birşey bilmeyen aciz Mahluke kelime hacep auzhahah DDD
işte bunlar beni eğlendirir
AMA o IŞINLANMA olayına koptum ya DDDDDdddddddddddddddddd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
KONU BAŞLIĞI ÇOKMU TATMİN EDİYOR SİZİ GÜÇLÜ OLMAK TMM EN GÜÇLÜSÜ SENSİN DDD