eray yazdı:Öncelikle tebrikler ;
Ama aklıma bişey takıldı sormadan geçemicem. Kendisine 10 sn de bir ortalama 50 bin can basan bir hayvanı nasıl kestiğiniz çok merak ediyorum imkansız bişey. Sakın yanlış anlamayın kesmişsiniz saygım sonsuz . 10 sn da bir 50 bin can basan hayvanı nasıl kestiniz açıkcası merak ediyorum. Eğer bizlerler paylaşırsanız bu taktği ne mutlu bize.
not : 10 sn bir 50 bin can basıyor.
can basma olayı bitti artık sadece bri öldügü zaman can basıor kendne bunun dışında can basmıor
eray yazdı:Öncelikle tebrikler ;
Ama aklıma bişey takıldı sormadan geçemicem. Kendisine 10 sn de bir ortalama 50 bin can basan bir hayvanı nasıl kestiğiniz çok merak ediyorum imkansız bişey. Sakın yanlış anlamayın kesmişsiniz saygım sonsuz . 10 sn da bir 50 bin can basan hayvanı nasıl kestiniz açıkcası merak ediyorum. Eğer bizlerler paylaşırsanız bu taktği ne mutlu bize.
not : 10 sn bir 50 bin can basıyor.
can basma olayı bitti artık sadece bri öldügü zaman can basıor kendne bunun dışında can basmıor
Eyw kardeşim bunu öğrendiğimiz iyi oldu kadim içinde aynı şey geçerli mi ? Geçerli ise kadime bi grup gitmeyi planlıyoruz bakalım artık eğer o kadar kolaysa
Gerçekten helal olsun, kusur bulanlara kanıt göstermişler zaten. ben sadece HELAL diyorum . . . O kuklacıdanmı
veya hangı sunucudan gelen kısınınde agzı kapanmıştır umarım
leoNHeaRt yazdı:Kesim Yapılırken Şahit Olarak Gözlemledim ve Bunu Fotolar İle Kanıtladım Buyrun İki Kişinin Yeşil Kesimi.
Devamı Alt Msj.da
allahına kurban ) haritanda acık şimdi bksınlar inanmıyanlar ben acamıorm haritayı oyun kasıor harita acıkken ama hile yaptıgımı düşünüolar iyi seninki acıkmış görsnler şimdi
Vallaha buna da inanırlar herhalde alın harita açık herşey açık YUNUS ve YAĞMUR tebrikler ikinize de
Cömert derler maldan ederler; yiğit derler candan ederler.
Kesinlikle takdire şayan. Umarım bu kadar mucizevi bir şeyi başarmış arkadaşlar sunucumuz adına kadim hidranın da ölümünü gerçekleştirmeyi başaracak bir taktik/strateji bulurlar.
Diğer konuda 5 kişi kesen arkadaşlar haritaları açık olmadığı için tepki almışlardı bu sefer ben gözlemci sıfatıyla haritayı da açtım kimse kusur bulamaz inanmayana yapılacak bir şey yok Crashxnaleet Crashxjanpare Arkadaşalrımızı Tebrik Ederim.