Laf söylemeden önce iyice bir oku ki sonra pişman olmayasın '' Kurtlar çok büyük herkesi ezdi Herkesten üstün '' gibi kelimelerim var mı yazımın içersinde ?
Tılsım 15 nisanda açıldı ve ben o günden bugüne hala bu serverin içerisindeyim uzun bırakışlarım oldu fakat hiç kopmadım ... Buralarda kimin demirbaş olduğunu gayet iyi biliyorum
Yazımda İstikrardan söz ettim... Godfreyler elbet tılsımın demirbaşlarından birisi zamanında imrendiğim loncaların başında geliyordu fakat sen bu duygumu köreltmeye meyilli gibisin
Herkes kendi fikrini özgürce söyleyebilir ki zaten bu sayfa bu yüzden açıldı
Tartışmaya devam etmek istemiyorum vesselam
GodfreyxSpider07 yazdı:Dışarıdan bağımsız biri Kurtlar çok büyük herkesi ezdi herkesten üstün anlamında cümleler kurmaz emin ol.
Zaten içinde bulunduğun loncayı kötülemeni de beklemiyorum.
Kurt loncası tılsımın her döneminde başı çekmiştir diyorsun ama ben tılsımın 1 senesinde hiç Kurt üstünlüğü göremedim
Pek fazla politika olarak bakmanın bir anlamı yok bana gore. Sonuçta bir oyun. İnsanlar sadece kendi işine bakarsa politika diye bir şey kalmaz. Loncalarda bu şekilde kendi oluşumu içinde etkinlikler düzenleyebilir. Anlatmak istediğim şu. Atıyorum arz klanının başı çeken loncası XXXXXX diye bir lonca lodosta olan bi loncayı ne ilgilendirir ve kime gore neye gore. Şimdi bi gece X loncası savasta 3 kişi iken Yloncasıda full kadroysa diğer loncayı tabikide sancaktan çıkarmaz. Ama baska bir akşam bu sayı değişeblir belkide bir Z loncası çıkar. Konuyu açan arkadaşın emeğine saygı. Fakat politika yaparak yada olaylara bambaska anlamlar katarak oynamanın kimseye faydası. Çok büyüyünce konular insana sıkıntı verir hırs yaptırır.
İyi forumlar!!!
Darkness Loncası uyeleri hakkında şikayeti olan (oyun içinde) Darknessxcaptain - Darknessxbody veya darknessloncasi@hotmail.com.tr mail adresiyle foto ile beraber şikayette bulunabilirler.
Darknessxcaptain yazdı:Pek fazla politika olarak bakmanın bir anlamı yok bana gore. Sonuçta bir oyun. İnsanlar sadece kendi işine bakarsa politika diye bir şey kalmaz. Loncalarda bu şekilde kendi oluşumu içinde etkinlikler düzenleyebilir. Anlatmak istediğim şu. Atıyorum arz klanının başı çeken loncası XXXXXX diye bir lonca lodosta olan bi loncayı ne ilgilendirir ve kime gore neye gore. Şimdi bi gece X loncası savasta 3 kişi iken Yloncasıda full kadroysa diğer loncayı tabikide sancaktan çıkarmaz. Ama baska bir akşam bu sayı değişeblir belkide bir Z loncası çıkar. Konuyu açan arkadaşın emeğine saygı. Fakat politika yaparak yada olaylara bambaska anlamlar katarak oynamanın kimseye faydası. Çok büyüyünce konular insana sıkıntı verir hırs yaptırır.
İyi forumlar!!!
S A arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek isterim ki bizim kimseyle düşmanlığımız yokdur. önde ve lider olma gibi bir düşencemizde yok.Sonuçda bu bir oyun herkesle dostca güzel vakit geçirmek stres atmak acımız bunu herkes böle bilsin.Loncamızdaki üyeleri herkes az çok tanırlar ve nasıl bir insan olduklarını herkes bilir.Loncamızın amacı elimizden geldiği kadar herkese yardım etmektir.Saygı ve sevgi çercevesinde oynumuza bakarız sadece.Herkese kolay gele A E O hepiniz
Arkadaşım kaptırmayın bu kadar kendinizi oyun bu oyun.
Oyunu neden oynarsın stres atmak için siz iyice abartmışsınız.
Bari burda böle yazarak milleti birbirine düşürmeyin.
Ben oyunda iken anlık hareket eder ne geçmişde olanı ne de ileride olacakları düşünürüm.
Politikaymış herkes keyfinin peşinde ne politikası eğlenmenize bakın yaw
İyi güzel demişsin de burada anlatılanlar sunucumuzda
yaşananlar ben sadece bunları derleyim sizlerle paylaşıyorum
bu yaşananların yönünü ben tayin etmiyorum sadece
gözlemleri mi sizlerle paylaşıyorum.
Arkadaşım kaptırmayın bu kadar kendinizi oyun bu oyun.
Oyunu neden oynarsın stres atmak için siz iyice abartmışsınız.
Bari burda böle yazarak milleti birbirine düşürmeyin.
Ben oyunda iken anlık hareket eder ne geçmişde olanı ne de ileride olacakları düşünürüm.
Politikaymış herkes keyfinin peşinde ne politikası eğlenmenize bakın yaw
Evet biray kaptirmissiniy iylenimi var katiliyorum..
Ama cok guzel yapmissin.. Emegine Saglik..
beğenmenize sevindim teşekkürler ayrıca aynı cevap geçerli
sanırım.
yeniceribaskan yazdı:Eline saglık kardeş...
Bir nevi oyun icinde gelişen Olayları takip edip aktarıyorsun
bu bir emek emegede saygı duymak gerekir...
beğenminize sevindim ilginiz için teşekkürler sonuçta tılsımın
yönünü siz belirliyorsunuz ben yazıyorum sadece yani
büyük emeği siz liderler sarf ediyorsunuz.