Melankolik yazdı:Loncadaşlarım 1 haftalık tatile çıkıyorum aranızda olamıycam bilginize.. :ugeek:
**__Rulers of the World__**
- saw55
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: **__Rulers of the World__**
MECXPSCHO
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
- graveporter
- Acemi Savaşçı
bende loncanıza katılmak istiyorum açıldıgından beri takip ediyorum ve loncanız cok guclu ve loncanıza katılmak istiyorum
Sonn =49
GravePorter=47
Sonn =49
GravePorter=47
Evde internet yok. Foruma bir bakıp çıkayım yorum yapmadan sonra takip edemem diyorum ama hakkımı yiyosunuz bak.Tkxxmanyak yazdı:yok kardesim ben ilk bossu kesdik demiyorum helal olsun uqrastınız kestiniz ben bu islere kafa yormam ama orda yanlıs kelime kullanılmıs sadece onu düzeltmek amacında dedim ... ilk motorin Cnquerorxmanyak Tkxxrenardo Tkxxrenardox Tkxxworm Tkxxmanyak Trxxbatmanlı tarafındn kesilmisdir die ( reklam amacLı deıLdir. ) Kimseye karsı kendimi üstün qörmem öyle olsaydı üstümde item olurdu xD xD
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: T C
Tkxxmanyak Yerine Apcağa oLcaktı oRda sedat Cnquerorxmanyaktaydı ..complex yazdı:Evde internet yok. Foruma bir bakıp çıkayım yorum yapmadan sonra takip edemem diyorum ama hakkımı yiyosunuz bak.Tkxxmanyak yazdı:yok kardesim ben ilk bossu kesdik demiyorum helal olsun uqrastınız kestiniz ben bu islere kafa yormam ama orda yanlıs kelime kullanılmıs sadece onu düzeltmek amacında dedim ... ilk motorin Cnquerorxmanyak Tkxxrenardo Tkxxrenardox Tkxxworm Tkxxmanyak Trxxbatmanlı tarafındn kesilmisdir die ( reklam amacLı deıLdir. ) Kimseye karsı kendimi üstün qörmem öyle olsaydı üstümde item olurdu xD xD![]()

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Selamun aleyküm,
Giresun gezimin son günündeyim. 2 saat sonra otobüsüm kalkacak canım sıkıldı internet cafeye girdim
Dostlarımın ne durumda olduğunu öğrenmek istedim herkes tatile çıkmış
İyi tatiller herkese..
Giresun gezimin son günündeyim. 2 saat sonra otobüsüm kalkacak canım sıkıldı internet cafeye girdim
Dostlarımın ne durumda olduğunu öğrenmek istedim herkes tatile çıkmış
İyi tatiller herkese..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
Tüm dostlarıma,
Artık oyunda ve forumda aktif olamayacağım.Birnevi oyunu bıraktım.Belki arada foruma girerim.Nice günler geçirdik hep beraber , eğlendik , gezdik tozduk.Benden bu bakar.Veda yazısı yazacaktım,üşendim belki yazarım.
Belki yıllar sonra gelirim :roll:
Hepiniz kendinize iyi bakın.Kalın sağlıcakla.
dipnot:Karakterlerimi oyunda gördüyseniz eğer bilin ki hesapta kardeşim var.
Artık oyunda ve forumda aktif olamayacağım.Birnevi oyunu bıraktım.Belki arada foruma girerim.Nice günler geçirdik hep beraber , eğlendik , gezdik tozduk.Benden bu bakar.Veda yazısı yazacaktım,üşendim belki yazarım.
~~ Tolun ~~
THE END
THE END
-
- İskele Babası
hehe toLUNDA GIDIYOR HAHEHEHEHEHHEEEHETolun yazdı:Tüm dostlarıma,
Xbypence
Sanalda Kanka Olmaz .
Sanalda Güven Olmaz.
FeLSeFE ßu

Telefon numarası,MSN , Adres gibi bilgilerin paylaşılması yasaktır. Tarafınıza yapılan son uyarıdır.
Sanalda Kanka Olmaz .
Sanalda Güven Olmaz.
FeLSeFE ßu

Telefon numarası,MSN , Adres gibi bilgilerin paylaşılması yasaktır. Tarafınıza yapılan son uyarıdır.
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
Allah'a emanet ol Tolun real hayatta başarılar.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
gorusmek uzere tolun...
Herkeze slm arkadaslar.
Herkeze slm arkadaslar.
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü