Gm ve yöneticiler içeri !! (Ban)
- Scraflyxmagician
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Gm ve yöneticiler içeri !! (Ban)
Arkadaslar bugün 13 temmuz 2010 tarihinde Karizma satıp oyundan cıktım oyuna girdigimde ise sonuc Hesapınız bloklanmıştır. fotosu burda arkadaslar gereksiz yere banlandım hiç bir şekilde ban sonucu olacak bir davranışta bulunmadm sadece şaka olsun diye bir kere Çar satılır
Diye yazmıştım buna ban olabilcegini dusunuyorum yöneticiler eğer çar satılır
yazısdıgımdan banlan dıysam bunun ne zamana kadar ve neden bloklandıgımı ögrenmek istiyorum
]
Re: Gm ve yöneticiler içeri !! (Ban)
Karakterim ceza almış nasıl bilgi alabilirim?
Almış olduğunuz ceza ile ilgili bilgilendirme kullanmakta olduğunuz üye hesabınıza E-Posta olarak gönderilmektedir. E-Posta adresinizde herhangi bir bilgilendirme mail'i bulunmuyorsa; www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine gidiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.
Almış olduğunuz ceza ile ilgili bilgilendirme kullanmakta olduğunuz üye hesabınıza E-Posta olarak gönderilmektedir. E-Posta adresinizde herhangi bir bilgilendirme mail'i bulunmuyorsa; www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine gidiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.