15 DEİL 2 KİŞİ BUSEFER BKLIM BUNA NE DİCEKLER İÇERİİ
Re: 15 DEİL 2 KİŞİ BUSEFER BKLIM BUNA NE DİCEKLER İÇERİİ
helal olsun leonheart sende olmasan çeneleri kapanmaz :lol: ne iştir anlamadım tebrik alacağımıza yok şöle yok böle bi ton dır dır..inanmayan arkadaşlar warsa gelin izleyin bidahakine nasılsa zewkle kesioruz
Crashxjanpare / Crashxknow
- Yusufegemennn
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Bidahaki kesişinizde yanınıza 30 tane kudret iksiri alın tek başınıza kesmeyi deneyin 
!.....Yusufegemennn|Lionlxlpasserby.....!
-
- FareAdam Düşmanı
janpare yazdı:helal olsun leonheart sende olmasan çeneleri kapanmaz :lol: ne iştir anlamadım tebrik alacağımıza yok şöle yok böle bi ton dır dır..inanmayan arkadaşlar warsa gelin izleyin bidahakine nasılsa zewkle kesioruz![]()
bidaha kesersek busfer görevi olanları gruba alalm kestigimz işe yarasn bari
CoOoLMaN 
evet öyle yapalım görevi olanlar aradan çıksın bari..
Crashxjanpare / Crashxknow
-
- FareAdam Düşmanı
iksirz tek kişide keseblrm ama cok uzun sürüor en az 2 saat blkide daha fazlaYusufegemennn yazdı:Bidahaki kesişinizde yanınıza 30 tane kudret iksiri alın tek başınıza kesmeyi deneyin
ben tek başıma denedm 87 cana indrdm ama cok uzun sürüo bıraktm cnkü nezman vurcagını ayarlamak lazım zamansız vurrusan ölrsn
CoOoLMaN 
- musti382
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
İYİ O ZMAN BENİM GÖREVİDE YAPIVER

Bizden 1 Ölür, Sizden 5, Bizimkine ŞEHİT derler, Sizinkine LEŞ...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
-
- FareAdam Düşmanı
bidaha kesersek cagırırmmusti382 yazdı:İYİ O ZMAN BENİM GÖREVİDE YAPIVER![]()
![]()
![]()
![]()
CoOoLMaN 
- Yusufegemennn
- İskele Babası
- Klan: Lodos
İksirsiz kesebilirim diyorsun kudretin bittiğinde napacan??crashxcoolman yazdı:iksirz tek kişide keseblrm ama cok uzun sürüor en az 2 saat blkide daha fazlaYusufegemennn yazdı:Bidahaki kesişinizde yanınıza 30 tane kudret iksiri alın tek başınıza kesmeyi deneyin
ben tek başıma denedm 87 cana indrdm ama cok uzun sürüo bıraktm cnkü nezman vurcagını ayarlamak lazım zamansız vurrusan ölrsn
!.....Yusufegemennn|Lionlxlpasserby.....!
-
- FareAdam Düşmanı
İksirsiz kesebilirim diyorsun kudretin bittiğinde napacan??[/quote]
ard arda vuramassn zaten vurursan ölürsn mesela elktrk 3 saniede bi acılıo ya sen 8 9 sanie sonra hatta menzilini ayarlayıpöle vurcan o yzden vurana kadar doluo kudret o yzden gerek yok
ard arda vuramassn zaten vurursan ölürsn mesela elktrk 3 saniede bi acılıo ya sen 8 9 sanie sonra hatta menzilini ayarlayıpöle vurcan o yzden vurana kadar doluo kudret o yzden gerek yok
CoOoLMaN 
Öncelikle tebrikler ;
Ama aklıma bişey takıldı sormadan geçemicem. Kendisine 10 sn de bir ortalama 50 bin can basan bir hayvanı nasıl kestiğiniz çok merak ediyorum imkansız bişey. Sakın yanlış anlamayın kesmişsiniz saygım sonsuz . 10 sn da bir 50 bin can basan hayvanı nasıl kestiniz açıkcası merak ediyorum. Eğer bizlerler paylaşırsanız bu taktği ne mutlu bize.
not : 10 sn bir 50 bin can basıyor.
Ama aklıma bişey takıldı sormadan geçemicem. Kendisine 10 sn de bir ortalama 50 bin can basan bir hayvanı nasıl kestiğiniz çok merak ediyorum imkansız bişey. Sakın yanlış anlamayın kesmişsiniz saygım sonsuz . 10 sn da bir 50 bin can basan hayvanı nasıl kestiniz açıkcası merak ediyorum. Eğer bizlerler paylaşırsanız bu taktği ne mutlu bize.
not : 10 sn bir 50 bin can basıyor.
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA