Kadim pençesi 150 m oldu!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Grand
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Kadim pençesi 150 m oldu!!!

Mesaj gönderen Grand »

Herkesin bildiği üzere bu saçma sapan kadim güncellemesinden sonra kadim pençe fiyatları meran sunucusunda 150 m oldu..Daha da yüksek fiyatlardan satanlar var..Peki yazık günah değilmi 150 m bu oyun için çok güzel bir para bunu gerçek anlamda çalıp cırpmadan hakkıyla oynayan insanlar iyi bilirler..Şimdi zamanında herkes toplam maliyeti 80-90 m bulan fiyatlarla şaheser üretmişken neden su anda 250-300 m para harcayalım bu insanlara yazık günah değilmi ? Grup bölgeleri olduğu sürece kadime olan ilgi her zaman düşük olacaktır bunu yönetimde cok iyi biliyor.Zamanında bu açıktan yararlananlar hesaplarındaki çarlara çifter şaheser ürettiler çarına birden bile üretenler oldu bu naasıl bir yönetim zafiyetidir anlam veremiyorum..Büün bunlara rağmen bu kadar insan hala bu şekilde nasıl oyuna devam eder anlam veremiyrum..Belkide bu oyunu oyun giib görmedigimiz icindir görsek emin olun bu haksızlıga oyunun yüzde 40 ı tahammül edemezdi..Yeni oyuna baslayan admaları kim takar değilmi ikv özel paketini alsın plusunu alsın oyuna katkısını yapsın gerisi önemli değil ? Bu olayında üstünün kapatılcagı belli ikv tarihindeki haksızlıklar zincirine bir yenisi daha eklendi pekde önemli değil..
LordSouza-Reflexlordsouza-İmzaxlordsouza-Heduanx-Firewall-Iqlox-IqloxII-IqloxIII-Darkness-Update-Deepblue-------vs.
Kullanıcı avatarı
Tommiks
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Kadim pençesi 150 m oldu!!!

Mesaj gönderen Tommiks »

Bnce yanlış düşünüosun İKV ye güven okadar insan haksızlık olmasın die hergün çalışıor bi problem olunca bizden çok üzülüyolar ikv nin içineki oyuncuların yaptıklarından İKV yönetimi sorumlu tutulamaz sanki adamlarmı dio şunu 150 m ye sat şunu 90 m ye sat vs. oynayanlara hitap etmeni öneririm. Yapabileceğinin en iyisini yap bi şaheser yüzünden böyle olaylar yaşanmasın üretenler nasıl üretiyor?
Yüzbaşı ♦Tommiks
لاَ ضَرَرَ وَلاَ ضِرَارَ
♦$äß®îM $êLäMê†$ê İ$¥äñîM ƒêLäKê† øLû®♦
ݧ╩AnßuL♦KıYaM£╩♦VaKTi
LODOS
Grand
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Grand »

Tommiks yazdı:Bnce yanlış düşünüosun İKV ye güven okadar insan haksızlık olmasın die hergün çalışıor bi problem olunca bizden çok üzülüyolar ikv nin içineki oyuncuların yaptıklarından İKV yönetimi sorumlu tutulamaz sanki adamlarmı dio şunu 150 m ye sat şunu 90 m ye sat vs. oynayanlara hitap etmeni öneririm. Yapabileceğinin en iyisini yap bi şaheser yüzünden böyle olaylar yaşanmasın üretenler nasıl üretiyor?
Keşke okuyupta yorum yapsaydın güzel kardeşim..Sen benim yazdığımı anlamadıysan sana tekrar yazamamki dikkatli okumanızı tavsiye edebilirim..İkv'nin içinde yaptıklarından diyorsun kadimin 150 m na satılması yönetimin suçu mu yoksa oyuncunun suçumu senin ilk önce bunu anlaman gerekir bence..Kadimin 15-20 m na satıldııg günleride hepimiz biliyoruz bu yüksek fiyata cıkmasının sebebi sence oyunu oynayan userler mi yoksa kadimi test etmeden koyup takır takır güde 15 kere kesildiğini görüpte yeni oyuncuların emeğini hiçe sayan yönetimmi? Bunları size biz mi anlatalm ben anlamıyorum artık...Kaç kişi güncellemeden sonra şaheser üretti buraya yorum yazmak için yorum yapıyosun..Tamam sen şaheser sahibi olabilirsin ama emeğe saygı gösterin en azından bunu yapamıyorsanız boş yorumlar yazmayın..Sen uzunz amandır oyuna girmiyrosun anladıgım kadarıyla cünkü yadıklarn cok tutarsız..Sunucuları arastır bakalım güncellemden sonra şaheser üretenlerin oranlarını bir öğren sonra gel buraya tekrar yorum yap..
LordSouza-Reflexlordsouza-İmzaxlordsouza-Heduanx-Firewall-Iqlox-IqloxII-IqloxIII-Darkness-Update-Deepblue-------vs.
Kullanıcı avatarı
Tommiks
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Tommiks »

Kardeşim haklı olabilirsin senin görüşün de bu ama sence yönetim böyle olmasını istermi? kasıtlı olmadığından eminim
Yüzbaşı ♦Tommiks
لاَ ضَرَرَ وَلاَ ضِرَارَ
ݧ╩AnßuL♦KıYaM£╩♦VaKTi
LODOS
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ALTINORDU

Mesaj gönderen bilall »

Sende şunu anlamıyorsun kardeşim, kadim'i kesmek o kadar kolaymı sanıyorsun ? Oyunun hıkayesını bılmıyorsan sana burda tekrar anlatmayayımda sen git oku. Kadım kolay olsunda herkesın, en haylaz yaramaz oyununcunun elınde şahesermı olsun :evil:
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Grand
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Grand »

bilall yazdı:Sende şunu anlamıyorsun kardeşim, kadim'i kesmek o kadar kolaymı sanıyorsun ? Oyunun hıkayesını bılmıyorsan sana burda tekrar anlatmayayımda sen git oku. Kadım kolay olsunda herkesın, en haylaz yaramaz oyununcunun elınde şahesermı olsun :evil:

Yok abi bu adamlar bana kafayı yedirtecek..Ben mi anlatamıyorum yoksa bu oyunu oynayanların ciddi anlama problemimi yaşıyorlar? Biz kadimin güçlü olmasına birşey söylemiyoruz kadimi test etmeden oyuna sürüp şaheserleri ayağa düşürdükten sonra her kullanıcın çarlarına birden fazla şaheser üretimine önayak olup kadimi şamar oglanına cevirdikten sonra yeni kullanıcıların haklarını hiçe sayarak hatasını anlayan yönetime seslendiğimi anlayamıyorsan ben seninle burda boşa konusuyorum..Yaptıgın su yorum şaka gibi...
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Ben görevi 2 charla yaparım hangisne üreteceksem hidra pençesini ona veririm bu kadar
Grand
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Grand »

KaraXHayalet yazdı:Ben görevi 2 charla yaparım hangisne üreteceksem hidra pençesini ona veririm bu kadar
Allahım sen bana sabır ver güncellemeden sonra kaç kere kadim hidra görevini yaptın sen 2 çarla yapıp tek çara veriyosun insanın sabrınımı sınıyorsunuz şu yorumlara bakın şaka gibi ya 2 çardan yaparmış görevini..Meranda kadim hidra güncellemeden sonra kadim hidra 1 kere bile kesilmedi..Benim suçum yuna geç başlamak mı? Bütün herşeyi geçtim bu şaheser sahiplerinin bu kadar komik yorumları beni çok üzdü.Ben kadimi yaptım şaheseri ürettim gerisi umrumdamı diyen bu aciz insanlar oldugu sürece bu oyun herşeyi hakediyor..
Kullanıcı avatarı
Tommiks
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Tommiks »

Grand yazdı:
KaraXHayalet yazdı:Ben görevi 2 charla yaparım hangisne üreteceksem hidra pençesini ona veririm bu kadar
Allahım sen bana sabır ver güncellemeden sonra kaç kere kadim hidra görevini yaptın sen 2 çarla yapıp tek çara veriyosun insanın sabrınımı sınıyorsunuz şu yorumlara bakın şaka gibi ya 2 çardan yaparmış görevini..Meranda kadim hidra güncellemeden sonra kadim hidra 1 kere bile kesilmedi..Benim suçum yuna geç başlamak mı? Bütün herşeyi geçtim bu şaheser sahiplerinin bu kadar komik yorumları beni çok üzdü.Ben kadimi yaptım şaheseri ürettim gerisi umrumdamı diyen bu aciz insanlar oldugu sürece bu oyun herşeyi hakediyor..
Krdş güzel konus biz saa doğru düzgün bişiler söylüyoruz yorumlarımıza ne diyosun bir güncelleme oldu ve hala kadim kesilebiliyor eskiden daha kolay olabilir bu güncelleme sadece kadime deil anladınmı sen bunu :!:
Yüzbaşı ♦Tommiks
لاَ ضَرَرَ وَلاَ ضِرَارَ
ݧ╩AnßuL♦KıYaM£╩♦VaKTi
LODOS
Kullanıcı avatarı
Tommiks
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Tommiks »

Grand yazdı:
Krdş güzel konus biz saa doğru düzgün bişiler söylüyoruz yorumlarımıza ne diyosun bir güncelleme oldu ve hala kadim kesilebiliyor eskiden daha kolay olabilir bu güncelleme sadece kadime deil anladınmı sen bunu :!:ayrıca kadim hiç kesilemeyecek kimse bundan sonra şaheser üretemicek gibi konusuosun doru dzgün konus
Yüzbaşı ♦Tommiks
لاَ ضَرَرَ وَلاَ ضِرَارَ
ݧ╩AnßuL♦KıYaM£╩♦VaKTi
LODOS

“Genel Etkileşim” sayfasına dön