22 arAlık saat 15:07 de bilgisayarımdan ttnet mail ve şifremi yazarak oyuna girdim ve bir de ne göreyim!!bütün karakterlerim silinmiş!!! Çarım mı soyuldu? Ban mı yedim?? bana bi açıklama getirin ben o oyun için ne emekler harcadım yapmayn ya kaç karakter şikayet etmem üzerine ban yedi ve ikvden ilgime teşekkür maili geldi.. yapmayın yapmayın lütfen ana bir açıklama yapılsın lütfen arkadaşlar desteğinizi ve fikirlerinizi bekliyorum
Gerçekten bana yardım edin 30 lwl savaşçım Suzukı-21 lwl büyücüm Whisper-42 lwl şifacım= Şhifacı artık yok!!!!
sancakta oynuyorum{OYNUYORDUM} lütfen 2 yıldır oynuyorum sadece 1 kere ban yedim yapmayın
lütfen arkadaşlar desteğinizi ve fikirlerinizi bekliyorum
ACIM BüYÜK BANA BİR AÇIKLAMA YAPIN DELİRECEĞİM!!!!
ACIM BüYÜK BANA BİR AÇIKLAMA YAPIN DELİRECEĞİM!!!!
avakado=eminönü
Re: ACIM BüYÜK BANA BİR AÇIKLAMA YAPIN DELİRECEĞİM!!!!
Merhaba ;
Kardeşim Geçmiş Olsun..Hesabın Kesinlikle Çalınmış Ve Karakterleri Getirmen İmkansız...Malesef Yapıcak Bir Şey Yok :?
Tekrar GeçmiŞ Olsun..
Kardeşim Geçmiş Olsun..Hesabın Kesinlikle Çalınmış Ve Karakterleri Getirmen İmkansız...Malesef Yapıcak Bir Şey Yok :?
Tekrar GeçmiŞ Olsun..
Meran Sunucusu Chatlaqxbüyücü BeyazKöşk Kanunxyüksektoz-Malmalaxosmanlı-Malmala
off ya kim çalar ki benim çarımı tanıdıklarım oynamıyor zaten nasıl yapabildirler offGripin yazdı:Merhaba ;
Tekrar GeçmiŞ Olsun..
avakado=eminönü
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Sen başka sunucuya girmişsindir sunucu listesi sıralması değişti
- TheWariror
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları