Para Hılesıne Cok Basıt Bır Cozum DESTEK BEKLIYORM..
Re: Para Hılesıne Cok Basıt Bır Cozum DESTEK BEKLIYORM..
Bence gerek yok pazar uygulamasını getirilmeli ve oyunda kaç istiosa o fiyata koyar çeken çeker zaten
birazdan ya da yarın ya da sonra muhtemelen oyunun bir yöneticisi aşağıya mesaj yazacak:
"Merhaba,
Rahatsızlık duyduğunuz ve düzenlenmesi durumunda daha güzel olacağına inandığınız bir durumu dile getirmişsiniz. Forum üzerinden sunulan öneriler geçmiş olduğumuz dönemlerde kullanıcılar arasında çeşitli tartışmalara yol açtığından bu dönemden sonraki oyuncu önerilerini http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ adresinden kabul ediyoruz. İlgili öneriyi lütfen adresini vermiş olduğum form aracılığı ile ekibe ulaştırınız.
Konu kilitlenmiştir."
Alıntı
"Merhaba,
Rahatsızlık duyduğunuz ve düzenlenmesi durumunda daha güzel olacağına inandığınız bir durumu dile getirmişsiniz. Forum üzerinden sunulan öneriler geçmiş olduğumuz dönemlerde kullanıcılar arasında çeşitli tartışmalara yol açtığından bu dönemden sonraki oyuncu önerilerini http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ adresinden kabul ediyoruz. İlgili öneriyi lütfen adresini vermiş olduğum form aracılığı ile ekibe ulaştırınız.
Konu kilitlenmiştir."
Alıntı

Katılıyorum benim başıma hiç gelmedi ama başına gelen birçok kişi tanıyorum gerçekten çok iyi olr
Sessizliğim aseletimdir.Her lafa elbet verecek bir cevabım wardır.Ama önce lafa bakarım laf mı die sonra söyleyene bakarım ADAM mı die…
//**|Aşkımmm|**\\&//**|KaniscH|**\\
//**|Aşkımmm|**\\&//**|KaniscH|**\\
- unsall1925
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
evet bu yapılmazsa sasırırım zaten.Biz mail attık ilgili oneri zaten oncede yapılmıstı ama hala ilgilenilmedi.Bu basit değişiklikle yapılacak olan birçok sahtekarlıgın onune gecilebilir.TeaM09 yazdı:birazdan ya da yarın ya da sonra muhtemelen oyunun bir yöneticisi aşağıya mesaj yazacak:
"Merhaba,
Konu kilitlenmiştir."
Alıntı
Beyaz Köşk ogitr(beta car(ama hala 37 lvl))
LVL:37
TÜRÜ:SAVAŞÇI
KLAN:HENÜZ YOK
Rakamların arasına işaret konulursa çok güzel olur..
Uygunsuz imza içeriği silindi.Tekrarı halinde yaptırıma tabi tutulacaksınız.
Bilginize.
Bilginize.
- unsall1925
- İskele Babası
Konuyu guncel tutlım bn bu konu hakkında mesaj gonderdim inş bakarlar.GENE SALLAMAZLAR BİZİ
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
- unsall1925
- İskele Babası
Merhaba,
İlginiz için teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz durum iş planımızda yer almaktadır.
İyi eğlenceler.
İKV Destek Takımı
şeklinde bir yazı geldi .
Buradan ilgileneceklerini anladım ben.Hayrlısı
İlginiz için teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz durum iş planımızda yer almaktadır.
İyi eğlenceler.
İKV Destek Takımı
şeklinde bir yazı geldi .
Buradan ilgileneceklerini anladım ben.Hayrlısı
Re: Şu Alışverişede eL atılabilse =)
Konuyu Örnek Bir Resimle Güncelleyelim xD

BiNDiK BiR AlaMeTe GiDiYoRuz KıyaMete...
Kinggold/KaSaTooRa
TeŞKiLaT
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
Re: Şu Alışverişede eL atılabilse =)
kesinlikle haklısın. bu öneri değerlendirilmeli...
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
defalarca dile getirildi umarım uyguamaya konur
Büyükler Yine Yaptıklarıyla Büyük Olurlar ama küçükler Yapacaklarıyla övünür ve Yapamadıklarıyla küçülürler..
Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳