İtem düşürme
İtem düşürme
arkadaşlar ben oyuna uzun bi süre ara vermiştim çarımıda sildim şimdi yeniden başlamak istiyorum yeni esrver bekledim açılmadı sancakta başlıycam ama bir sorum var ben yaratık keserken bana max item düşermi yani max itemler sınırlımı yoksa gmler sürekli bazı yaratıklara koyuyormu?
Re: İtem düşürme
Merhaba ;
Kardeşim Sen Beni Güldürdün Ya Allahta Seni Güldürsün :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kardeşim Sen Beni Güldürdün Ya Allahta Seni Güldürsün :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Meran Sunucusu Chatlaqxbüyücü BeyazKöşk Kanunxyüksektoz-Malmalaxosmanlı-Malmala
- SanCakTR17
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
''Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp!''Gripin yazdı:Merhaba ;
Konuyu açan kişi uzun zaman oyuna ara verdim demiş belliki oyundaki gelişim ve değişimden haberi yok.Bu durumla dalga geçmenize gerek yok.
Soruya gelince...
Şansın varsa her tür item düşebilir kardeşim sen yeterki bol bol yaratık kes...
~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
itemin nerde ne zaman düşeceği hiç belli olmaz. sadece sürekli yaratık kesmen gerekli. inşallah çok uğraşmadan dilediğin itemlere kavuşursun....
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
her item her yede düşmez itemler kendi seviyelerinde farklı efsunlar olark düşer yani yeni bölgedede max hasar düşer plus alırsan daha şanslı olursun
Merhaba;
Ben Zaten İtem Düşürme Olayına Gülmedim..Gm'ler İtem Koyuyorlarmı Ona Güldüm
Lütfen Ön Yargılı Davranmayın..
Ben Zaten İtem Düşürme Olayına Gülmedim..Gm'ler İtem Koyuyorlarmı Ona Güldüm
Meran Sunucusu Chatlaqxbüyücü BeyazKöşk Kanunxyüksektoz-Malmalaxosmanlı-Malmala
teşekkürler cevaplarınız için oyunu bıraktığım arada karahan diye bir oyuna başladım ve orda itemli eşyaları gmler koyardı yaratıklara bu yüzden sordum
tabi itemli derken her item değil özel itemler yücelen halit-girmenç gibi itemleri 
- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
SanCakTR17 yazdı:''Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp!''Gripin yazdı:Merhaba ;
Konuyu açan kişi uzun zaman oyuna ara verdim demiş belliki oyundaki gelişim ve değişimden haberi yok.Bu durumla dalga geçmenize gerek yok.
Soruya gelince...
Şansın varsa her tür item düşebilir kardeşim sen yeterki bol bol yaratık kes...![]()
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Gripin yazdı:Merhaba ;
komik olan salak
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı