turkoxHAMSTER yazdı:konudan devam edersem post kastığımızı düşünecekler.Emin ol tecrübem çok.Ankada 2 grrup kadimi kesen grupta bende vardım.O yuzden tanımadığın kişiyle böyle konuşmamanı öneririm.Ben sana laf babalığı yap demiyorum. O vuruşun birleşme olmadığını kanıtlarsan susacam.Bunu tekrar o kadar vurmaya çalışmakla başlayabilirsin.
2 GRUPLA KADİMİ GELDE MERANDA KES :lol:
KAPAK OLSUN...
Beni orası ilgilendirmez.Ama istediğin yöneticiye sorabilirsin.Herhangi bir fark olup olmadığını.Tabii gülmekten kırılacaklar ama Sen konuyu değiştirme..15 BİN ve üzeri vuruşlarını koy o zaman konuşalım.
Aynı Yaratığa 17.000 Vurdum . Fotoğraf Mevcut Olacaktı İlk Fırsatta Bırakacağım . 15Bin^çemberLe olmadan geçilemezmiş pehh.. kons - direnç olmadan krtik 7bin oturtuyor büyücüLer. . bence biraz Dnedikten Sonra BUrada Konusun
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli ! @SezerADATEPE Meran
Canceazi yazdı:Bu arkaplandaki fon farkı normal mi ki ? :?
Eğer normalse k. bakmayın.
Fon farkı normaldir. İnanmazsanız gidip bir canavara vuruş yapıp fotosunu çekin ve yakınlaştırıp bakın. Vuruşa gelince birleşmedir. Genellikle hedefe meteor veya buz attıktan 0.5-1 sn kadar sonra elektrik atılınca bu tür birleşmeler oluyor.
[table]
[tr][td]Artık oyunu bırakma zamanı geldi. Bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim. Beni bir daha bu forumda görmeyeceksiniz. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.[/td][/tr][/table]
turkoxHAMSTER yazdı:şuan full bir buyucunun 14 binden fazla vurması imkansız o da anca çember ile.Birleşmeleri kendiniz vurdunuz sanıyorsunuz.
Eminmisin elektirk 3 katla 15 bini bulur hatta geçer. direnç kırma elektirkl 3 katıyla 14150 vurdum fotosunu almadım ama daha yükseğini vurup bu konuya koyacağım.Ayrıca direnç kırma konsantrasyon ve 3 kat elekrikle 17 bin vurrusun gibime geliyor.
Vurulabileceğine pek inanmıyorum ama eğer vurur da fotosunu koyarsan haksız çıkarım ama mutlu olurum.
Çalışmalara başladım zaten. Direnç kırma+elektirkle 13 bin üzeri vurmaya çalışcam vurduktan sonrrada bide konsantrasyon+direnç kırmayla kaç vuruyor denicem.
mako da uçtu.konssuz birleşmesiz 3 kat en fazla 9 taş çatlasa 10 vurur.
Canceazi yazdı:Bu arkaplandaki fon farkı normal mi ki ? :?
Eğer normalse k. bakmayın.
Fon farkı normaldir. İnanmazsanız gidip bir canavara vuruş yapıp fotosunu çekin ve yakınlaştırıp bakın. Vuruşa gelince birleşmedir. Genellikle hedefe meteor veya buz attıktan 0.5-1 sn kadar sonra elektrik atılınca bu tür birleşmeler oluyor.
hehe.Bne montaj dediğimi hatırlamıyorum.Birleşme diyorum ve eminim hala 15 bin üzeri bir vuruş koymadın
zaten birleşme olduğunu kabul ediyorsun alıntı yaptığın mesaja göre
Bırakın ya geçenlerde komutanın orada gördüm arkasında şifayla daldı salak bni gorur gormez zihinliyor.Ben zihin gecince sifayı zihinliyip 70 can varken bunu kestim.Dior bu oyunda bni kesck adam anasının karnından dogmamıs peh 20 binleri su gibi vuran adam 3 bini geçemedi bana karsı.Yok cok ustaysan tum Element ustalarının onunde senı vs.ye davet ediyorum..