BENCE İYİ BİR ÖNERİ.!
- Britishtobacco92
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
BENCE İYİ BİR ÖNERİ.!
Merhabalar ARKADAŞLAR.Grup bölgelernde oyundan düştüğümzde veya bağlantınız kesildiğinde 10dakika içinde oyuna girip kaldığınz yerde başlayabilirsiz diyor.Peki oyundan düştüğümüzde kaldığımz yerde değilde örste başlıyoruz.Bunun için görev esnasında (kenan,junon,centurion)gibi boss yaratıkları tam keserken düşüp örste başladığımzda grubun boss kesmesi hem zorlancak hemde düşen oyuncu grubu zor durumda bırakıcak hele düşen şifacıysa o yüzden düşen oyuncu oyuna girince düştüğü yerde canlansa daha iyi olur tahminimce Bunu desteğede gönderdim sizce nasl bir öneri

İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
Re: BENCE İYİ BİR ÖNERİ.!
Britishtobacco92 yazdı:Merhabalar ARKADAŞLAR.Grup bölgelernde oyundan düştüğümzde veya bağlantınız kesildiğinde 10dakika içinde oyuna girip kaldığınz yerde başlayabilirsiz diyor.Peki oyundan düştüğümüzde kaldığımz yerde değilde örste başlıyoruz.Bunun için görev esnasında (kenan,junon,centurion)gibi boss yaratıkları tam keserken düşüp örste başladığımzda grubun boss kesmesi hem zorlancak hemde düşen oyuncu grubu zor durumda bırakıcak hele düşen şifacıysa o yüzden düşen oyuncu oyuna girince düştüğü yerde canlansa daha iyi olur tahminimce Bunu desteğede gönderdim sizce nasl bir öneri![]()
Tuhaf Bİr TESİPT , Fakat Birde Şöyle Düşün
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
- melodrama44
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
Re: BENCE İYİ BİR ÖNERİ.!
Dediğin doğru ama diğer arkadaşın dediği de doğru bence şöyle bir uygulama olmalı boss yaratıkların menziline girdiğinde oyundan düşersen düştüğünden yerde doğcan fakat normal bir yaratığın olduğu bir yerde düşersen örs te doğcaksın bu daha doğru olur bence.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.