CeWHeR yazdı:Susturulmamış Bi Arkadaş Yokmu Beyler Vallaha Bıktım İnsanlarla Uğraşmaktan Bi Bronza Adam Toplasn Sadece Bana Yeter 2 Gunden Beri Uğraşıyorum Merana Girecem Yokmu Kimseeeee
Sen Kimsin Bana Lan Diyorsun...Kendini Ne #@!? Sanıyorsun Emir Adam Gibi Dur Bak Tobe Tobe
Bana bak.
Ben ilk uyarımda adam gibi üslupla konuşurum, fakat ikinci uyarımda sertleşirim ve eğer ki üçüncüde de aynı hareketi yaparsan çok daha fena yollara başvururum...
Bu arada bilgin olsun diye söylüyorum ben Emir Berk Korkmaz...
Terbiyeni takın burada sokak ağzıyla konuşmana izin vermeyecek onlarca kişi var...
Burayı galiba sen sokak zannettin.
Burası "FORUM".
Herkes okuyor ve lonca hesabınla küfür etmek yasak..
1. uyarı seviyesi.
3.'de atılacaksın benden söylemesi...
Sen Kimsin Bana Lan Diyorsun...Kendini Ne #@!? Sanıyorsun Emir Adam Gibi Dur Bak Tobe Tobe
Adam gibi durması gereken sensin.Hem küfür ediyorsun susturuluyrsun bide buraya gelmiş göreve yardım eden yok.Onu susturulmadan önce düşünecektin...Bir daha loncadaki insanlarla doğru düzgün konuşş...
CeWHeR yazdı:Bak Emir 2. Uyarı Muyarı Hikaye Zaten Sinirliyim SENDE Ordan Laf Yetiştiriyorsun E Peki Sen Benimle Nasıl Lanlı konusuyorsun Sokak Ağzın Başkamı Senin
Dediğim gibi ilk uyarımı düzgün yaparım, ikincide sertleşirim...
Bu arada benim tek kullandığım kelime "Lan" sen ise saçma sapan çocuk ağzıyla bana laf yetiştiriyorsun...
Ayıp değil mi?
Bu arada dikkatli olup çaldırmasaydın ben hiç çaldırmadım şu ana kadar ha vs attıklarım para vermedi o ayrı ama hiçbir kötü ithamda bulunmadım.