Lodos ve Arz Sanki Siyasetten Esinlenme xD

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KURT LONCASI

Re: Lodos ve Arz Sanki Siyasetten Esinlenme xD

Mesaj gönderen Sariyerli »

kurtreis yazdı:Doğru Tespit

İkv de iki farklı klan var Lodos ve Arz'ın Çocukları bu iki klan birbirine düşmandır sebebi ise Arz klanının yaratıklarla iletişim kuralabiliceğini düşünmesi ve katledilmesini istememesi Lodos klanı ise iletişim kurulamıycağını ve bu yaratıkların insanlara zarar verebiliceğini düşünür yani bu aşamada iki siyasal görüş ortaya çıkar ülkemizdede milyonlar iki siyasal düşüncede bölünmüştür buna kısaca ( Sağcı ) ( Solcu ) olarak adlandırılır bu siyasal düşünceyi ikv senaryosu ile karşılaştırdığımızda Arz Klanını ( Solcu ) Lodos Klanını ( Sağcı ) görürüz sebebi ise Sol zihniyetin tüm halkların kardeşliğini istemesi Sağcıların ise bunun doğru olmadığının ve Türk ırkının tüm ırklardan üstün olduğunu '' Türk'ün Türk'ten başka dostu olmadığını ''düşünmesi Lodos Klanını Sağcılıkla özdeşleştirir bildiğimiz gibi İkv Senaryosunda Lodos Klanı İnsan ırkının tüm ırklardan üstün olduğunu savunur Arz'ın Çocukları Klanı ise bunu kabul etmez Yaratıklarla bile iletişim kurulabiliceğini kardeş olunabilineceği gibi bir düşünceye sahiptir buda iki klanı birbirine düşman yapar Türkiyemizdede bu iki siyasal zihniyet partiler bünyesinde toplanmış ve bir birlerinedüşman olarak bakarlar ...

Peki hal böyle iken kaçımız buna göre Klan seçtik ? bence çok az belkide hiç denecek kadar az çoğu bilmediği için tabiyki bilenler o doğrultuda klan seçmişlerdir eminim ben bunu biliyordum ben koyu milliyetçi biriyim Din, Dil, Irk, Vatan , Bayrak gibi konular kutsaldır benim gözümde ötesi yoktur ama Arz'ın Çocukları Klanına mensubum ve bunu bilerek o klandayım ve Tılsım Sunucusunda Arz'ın Çocukları Klanının en nüfuslu loncasının kurucusu ve başkanıyım şimdi tuhaf bir düşünce oluşmuştur bir çoğunuzda madem Sağcısın Milliyetçisin ve Senaryoda ki siyasal durumun farkındasın neden Arz'ın Çocukları Klanındasın gibibir düşünce olmuştur sizlerde sanırım :) Arkadaşalr bizler bu düşünce doğrultusunda Klan seçsek sunucularda ki kavga dozajı hiç bitmez arada siyasal düşünce olduğu için hepimiz bu işi grur meseelsi yaparız ve eğlenmekk için girdiğimiz bir oyunda sinir ve stersten başka bişey kazanamayız bir düşünün oyunda normal bir faalietinizi yürütüyorsunuz tek başınıza görev ticaret vb. siz lodos klanına mensupsunuz ve Arz klanına mensup bir kişi gelip size saldırıyor ve pis Faşist diyip hakaret ediyor buna tepki ne denli büyük olur farkındamısınız o artık gurur meselesidir düşmanlığın en büyük nedenidir bu tür siyasal konulara gönül verenler davalarına baş koyarlar bunun için can almaktan çekinmezken davasına hakaret ettirilir mi biri benim davama milliyetçiliğime hakaret etse ne denli bir öfke ve kine neden olur biliyorum bu tür olaylara sebebiyet vermemek için senaryoda ki bu bu düşünceyi yıkmak en doğrusu olur şahsen ben Milliyetçiyim ama Arz'ım senaryoya uyup yaratık kesmiycekmiyiz yani canına bile okuyoruz :)

Aynen :D
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Auril »

Compass yazdı:Selam arkadaşlar . Bir kaç zamandır bu mevzu ilgimi çekiyor sizlerle bir tespitimi daha paylaşayım dedim :D

Bu sadece bir düşüncedir lütfen saçma yorumlar yapmayınız xD

Arzlar

Arkadaşlar arzların hikayesinde hayata evrensel bakıyorlar , yaratıklar ile iletişim kurup barış sağlanabileceğinden yanalar . (Türkiyede bir siyasi görüş halkların kardeşliği adı altında buna benzer bir olaya katkıda bulunur :D )
Handan hanımın gazeteci olduğunu düşşünürsek ki hikayeye göre bol okuyan bir kadın (türkiyede bir siyasi görüş diğerlerine nazaran kültürü ve bilgiyi kutsal tutar :D )

Lodoslar

Arkadaşlar farkında iseniz lodoslar insan ırkının kutsal olduğunu düşünüyor . (Türkiyede bir siyasi görüş Türk Irkını kutsal bilir . İsim vermiyorum :D ) Hayvan ırkına ölüm misali =) İsmet Beyden öncede seçim olmadan babadan oğla tarzında bişelerle klan başkanı seçiliyormuş ( Osmanlıda öyleydi . Az önce bahsettiğim Siyasi görüş osmanlı taraftarıdır :D )

Sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum . Genel oalrak söylemek istediğim tabiki bu olmayabilirde , türkiyedeki güncel politik yaşamdan alıntılar olmuş olabilir mi :D Amacım siyaset yapmak değil hiç bir politik isim veya sıfat kullanmadım . Teşekkürler .

şimdi o düşünceleri söylerdik ama form hesabım kapatılır o yüzden susuyorum :D
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Auril »

Drowxauril yazdı:
Compass yazdı:Selam arkadaşlar . Bir kaç zamandır bu mevzu ilgimi çekiyor sizlerle bir tespitimi daha paylaşayım dedim :D

Arzlar

Arkadaşlar arzların hikayesinde hayata evrensel bakıyorlar , yaratıklar ile iletişim kurup barış sağlanabileceğinden yanalar . (Türkiyede bir siyasi görüş halkların kardeşliği adı altında buna benzer bir olaya katkıda bulunur :D )
Handan hanımın gazeteci olduğunu düşşünürsek ki hikayeye göre bol okuyan bir kadın (türkiyede bir siyasi görüş diğerlerine nazaran kültürü ve bilgiyi kutsal tutar :D )

Lodoslar

Arkadaşlar farkında iseniz lodoslar insan ırkının kutsal olduğunu düşünüyor . (Türkiyede bir siyasi görüş Türk Irkını kutsal bilir . İsim vermiyorum :D ) Hayvan ırkına ölüm misali =) İsmet Beyden öncede seçim olmadan babadan oğla tarzında bişelerle klan başkanı seçiliyormuş ( Osmanlıda öyleydi . Az önce bahsettiğim Siyasi görüş osmanlı taraftarıdır :D )

Sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum . Genel oalrak söylemek istediğim tabiki bu olmayabilirde , türkiyedeki güncel politik yaşamdan alıntılar olmuş olabilir mi :D Amacım siyaset yapmak değil hiç bir politik isim veya sıfat kullanmadım . Teşekkürler .

şimdi o düşünceleri söylerdim ama form hesabım kapatılır o yüzden susuyorum :D
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Compass
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Compass »

Kurt Reis Düşüncelerime tercuman olmuş :D Pis faşis demiyorum siyset yasak :D Ölümüne arz :D Tek yol arz :D
PusuLa (49) Compass (Kasılıyor :D)
Kullanıcı avatarı
Macroban
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Macroban »

Arzlar

Lodoslar

1-)Burası siyaset meydanı değil
2-)Tartışma çıkar bu konudan
3-)Handan hanımın gazeteci olduğunu düşşünürsek ki hikayeye göre bol okuyan bir kadın (türkiyede bir siyasi görüş diğerlerine nazaran kültürü ve bilgiyi kutsal tutar :D ) Şimdi burda ne ima ettiğini herkes anladı aşağılamak değilmidir bu ? ozaman bende çıkıp diyeyim arzlar şu siyasi görüşe mensup onlarda soytarı bölücü dediğim zaman alınacaksın
4-)Kurt Reis Düşüncelerime tercuman olmuş :D Pis faşis demiyorum siyset yasak :D Ölümüne arz :D Tek yol arz
Sana kemik atan oldumuki bizim görüşümüze laf söylüyorsun sanamı düştü siyaset kovalamak?
5-) Konuyu açan siyaset yapmadım diyosun politik sıfat kullanmadım diyosun siyasi görüş lafı siyasi terim değilmidir?
Az önce bahsettiğim Siyasi görüş osmanlı taraftarıdır zaten herşey burda apaçık ortada

Ceza alacağımı biliyorum ama burası TÜRKİYE herkes herkesin görüşüne saygı duyacak burası şarlatanlık yeri değil oyun bu bunda ne gibi bi siyaset aranıyor şaşarım..!

Kimsenin siyasi görüşü size kalmadı işinize bakın
Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
Kullanıcı avatarı
Compass
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Compass »

Macroban yazdı:

Arzlar

Lodoslar

1-)Burası siyaset meydanı değil
2-)Tartışma çıkar bu konudan
3-)Handan hanımın gazeteci olduğunu düşşünürsek ki hikayeye göre bol okuyan bir kadın (türkiyede bir siyasi görüş diğerlerine nazaran kültürü ve bilgiyi kutsal tutar :D ) Şimdi burda ne ima ettiğini herkes anladı aşağılamak değilmidir bu ? ozaman bende çıkıp diyeyim arzlar şu siyasi görüşe mensup onlarda soytarı bölücü dediğim zaman alınacaksın
4-)Kurt Reis Düşüncelerime tercuman olmuş :D Pis faşis demiyorum siyset yasak :D Ölümüne arz :D Tek yol arz
Sana kemik atan oldumuki bizim görüşümüze laf söylüyorsun sanamı düştü siyaset kovalamak?
5-) Konuyu açan siyaset yapmadım diyosun politik sıfat kullanmadım diyosun siyasi görüş lafı siyasi terim değilmidir?
Az önce bahsettiğim Siyasi görüş osmanlı taraftarıdır zaten herşey burda apaçık ortada

Ceza alacağımı biliyorum ama burası TÜRKİYE herkes herkesin görüşüne saygı duyacak burası şarlatanlık yeri değil oyun bu bunda ne gibi bi siyaset aranıyor şaşarım..!

Kimsenin siyasi görüşü size kalmadı işinize bakın

Konuşmakta suç olduya helal olsun :D Şu anda siyaseti bizzat sen yaptın . kurtreis arkadaş lodoslar kesince pis faşist felan desek hoş olmazdı demiş , bu nedenle bir espri atayım dedim . Kimsenin siyasi görüşüne dil uzattığımız yok . Herkes düşünmekte özgürdür . Ben sadece ufak bi tespit yaptım sizinde bu konudaki düşüncelerinizi almak istedim . Öle cümle sonuna ünlem koymakla şekil yapıcam diyosan boşuna uğraşma pek şekil görünmüyor dostum :)

Tartışma ortamı yaratmayın . Sadece fikirlerinizi alıyorum . Hiç bir arkadaşın görüşüne bişey demiyorum . Siyasetyapmak isteyen ÖM den msnsini bıraksın . Teşekkürler .
PusuLa (49) Compass (Kasılıyor :D)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön