ToRNaViDa sana da helal olsun hacı !!!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xPROFx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: ToRNaViDa sana da helal olsun hacı !!!

Mesaj gönderen xPROFx »

konu son dakikalarını yaşıyor :)
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

Gölge Haramileri
Senin bir karakter olman, karakterinin olduğu anlamına gelmez.
Kullanıcı avatarı
xTANIMSIZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen xTANIMSIZx »

Evet Müfreze Geldi Hadi Kapat Konuyuda Daha Fazla İlerlemesin Rezilldiğinizin Resmi ;)
TANIMSIZ - UNJUST
Resim

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Kullanıcı avatarı
xDAVUT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xDAVUT »

Konuyu kapatmasını bızzat ben ıstedım . kapanır ıns.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Kullanıcı avatarı
xTANIMSIZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen xTANIMSIZx »

Müfreze Konuyu Kitleyeceksin Biliyoruz Ancak Yineden Senden Bi Ricam Olacak Bu Olaydan Duyduğumuz Huzursuzluğu Tüm Yönetime İletirsen Seviniriz.
TANIMSIZ - UNJUST
Resim

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
TORNADO
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen TORNADO »

İleti pasakadir 13 Tem 2010 01:47
Öncelikle selamlar Lonca KUVA-İ MİLLİYE üyesi paşaxkadir. Biz bu güncellmeye kadar yönetime ve yönetici arkadaşlara saygı duyuyorduk ama olanlar gösteriyorki ne saygı duyulcak ne güvenilecek bir kadro var .Ben ve arkadaşlarım bölgeler geldikden 5 gün sonra junonu keserek teşkilatta ilk migratı tamamlayan ekip olduk .vE hemen hemen günde ortalama 2 kere junonu kesiyoruz ancak alabildiğiğmiz sadece 2 tane zırh oldu.Fazla söze gerek yok daha 1 kaç hafta önce teşkilata geldiklerini söleyen ve team isimleri got olan bazı şahıslar yaklaşık 2 günde bazı hem büyücü hemde şifacı zırhları ellerine geçti .Ve yaşanan bu olay sonrası durum iyice ortamı bozdu tek sözüm şu Sıradan oyunlaradan daha fazlasını bilip bu oyunu yöneten kişilerin yanlarına harhangi bir yönetici sıfatı olmayan kişilerle bölge yapıyor ama bu çok olağan karşılanıyor nedenide GM olan çarında olmaması imiş sizce bu hangi mantığa hangi adalete uygundur bunu yapan yöneticinin bizim gibi emek harcıyan insanlara hiçmi saygısı bu sorunun cevabını yüreğinizede bi sorun yaptığınız gerçktn ayıp .Sonunta untulmasınki bu kişiler NORMAL oyunculara göre daha fazla bilgi ve imkana sahip
Saygılarımla Paşaxkadir-Paşaxartemiss-Paşaxlatif

haddini biliceksin fatih denen şahıs ben 2007 şubat ayında beri bu oyundayım diğer lonca üyeleride betadan beri aktifler sen günde 2 junon kesip 2 tane zırh düşürmüşsün biz günde 4 tane kesip 5 tane zırh düşürmüşüz aradaki farkı sen kıyasla benim bir tane takı dahil şahaserim yok bu şans işi arkadaşım bunu küçük beynin anlamadımı henüz. ayrıca got değil GoD bunu bari anla.
Esottomansakura
TORNADO
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen TORNADO »

özür dilerim yukardaki yazımda fatih ismini yazmışım yanlışlıkla kadir olucaktı!!!
vanpir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen vanpir »

TORNADO yazdı:özür dilerim yukardaki yazımda fatih ismini yazmışım yanlışlıkla kadir olucaktı!!!
düzenleye basaydın ya denyo
silahlarımızı indirelim ve bu konuyu konuşarak halledelim
-burda profesyonel olmamız gerek
bir psikopat profesyonel değildir. bir psikopatla çalışamazsın. o hasta pisliklerin ne yapacağını asla bilemezsin.
Kullanıcı avatarı
Müfreze
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Müfreze »

Merhaba Arkadaşlar,

Konuda bence herhangi bir sorun yok kitlenmesine gerekte yok :)

Sizin açınızdan haklısınız evet bir GM oyun oynarken normal karakterde olsa dahi ciddi avantajlara sahiptir. En azından bilgi birikimi ve tecrübesi vardır haklısınız. Ama konuya neden empati yaparak birde bu taraftan bakmıyorsunuz ?

Öncelikle şunu söyleyelim GM arkadaşımız eğer isteseydi istediği kadar itemi arkadaşlarıyla paylaşır istediği isimli bir karakterle sunucuda dört dönemezmiydi :) Ve bunu kim farkedebilirdi? Sizce gerçekten art niyetli bir hareket yapılmış olsaydı eğer bu konuda bir GM kadar kim dikkatli olabilirdi?

Lütfen arkadaşlar rica ediyorum sizlerin daha iyi bir ortamda oyun oynayabilmeniz için çalışan daha çok eğlenebilmeniz için kendi zamanlarından feragat eden GM'lere biraz olsun güvenin. Bu güvensizliğinizin sebebi nedir?

Bütün bir gün ve gece boyunca İKV ile ilgileniyoruz. İşler inanın sandığınızdan çok fazla. Her bir arkadaşım yeri geldiğinde insan üstü bir emek ve çaba harcarken birde böyle konular okumak beni üzüyor ve şevkimi kırıyor açıkçası.

Gördüğünüz üzre sizinle tüm samimiyetimle konuşuyorum. İKV oynamayı ÖZLEDİM..! İnanın buna fırsat bulamıyoruz çünkü. Amacım bize acımanızı sağlamak değil sadece bize olan bu güvensizliğin nedenini öğrenmek?

Son olarak evet arkadaşlarımla bu konuda konuşacağım. Gerekiyorsa bundan sonra normal karakterlede oyuna girilmesin eski dostlarlada görüşülmesin. Ama sizce oyuncularla aramıza bu kadar mesafe koyduğumuzda nasıl bir sonuç ortaya çıkacak?

Sakin ve mantıklı cevaplar beni mutlu eder. Konuyu kitlemiyorum. Lakin yapıcı olan her eleştiriyi bekliyorum.

İyi Eğlenceler.

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
BabaGandalf
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen BabaGandalf »

xTANIMSIZx yazdı:Aslında Suç Bizde Neden Biliyormusunuz? Zamanında Bizde Bi GM Arkadaş Edinseydik Şaheser Düşürmek ve Kadim Hidra Kesmek İçin Bu Kadar Uğraşmamıza Gerek Kalmayacaktı. ;)

Resim

yeterli oldumu ?

acaba gm ark ım hala neden kadim görewimi yapmadı ?
Kullanıcı avatarı
xDAVUT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xDAVUT »

Çok Güzel Bi Açıklama Lakin Oyun , Dışarıdan Bakıldığında Ayrı oyundan bakıldığında apayrı bi senaryo çizmekte.
DADASKENT olayını hepimiz biliyoruz , Ama Türkiye Gibi Bir Ülkede bu tür olaylar normal karşılanıyor.
Son Sözüm .
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön