ToRNaViDa sana da helal olsun hacı !!!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
BabaGandalf
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: ToRNaViDa sana da helal olsun hacı !!!

Mesaj gönderen BabaGandalf »

oyunda fistanbuldan ala küfürbaz mı var acaba ?

istanbul boşa atıp tutma bızzık bütünse gelirsin ws yapmaya ben burdan konuşmıycam daha ?

seni yendiklerimi buraya yazmaya kalksam sabah olur. he birde şu 2-0 dan / 3 - 2 yendiğim ws diyorsun ya.

2-0 ken kaçmıştın hani . arada 10 saat geçip öyle geldin . ws bitince kendin salakça söyledin tüm direncimi elektiğe verdim ws teslayı 15 yaptım diye ==

kim ws den kaçan birinle ws ye kaldığı yerden dewam eder?

sen sevin diye ettim evt . lag dolayı ve yaptığın gbm den kazandın ona da sözüm yok ama bızzık bütünse gel ws ye burda bitti konuşma ws de konuşalım ws en az 50m sine yapılır bütünse gel çizdirmişsen bilemem ;)
Kullanıcı avatarı
PROFx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen PROFx »

görünen köy kılavuz istemiyor
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

Resim
Kullanıcı avatarı
xDAVUT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xDAVUT »

GM erdoğanın genel etkılesımde yaptıgı konuşmaya bir ek yorumum var...

BİLİYORUM hesabım kapatılacak , veya oyundaki bir charım ban yiyecek hiç sorun değil.Bu tavrınız gösterir ki SİZ ELEŞTİRİYE AÇIK BİR YÖNETİM DEĞİLSİNİZ.

tornavida konusuna gelince bir game master ona ait şahıs nicklerini veya karakterlerini oynayabilir.Belki büyücüsüne can ekletmemiştir.Ama inanın bir game master oyunda istediğini yapabilecek kapasitededir.Ve Neden gündüz Değilde Gecenin Bi Yarısı oyunda kımse yokken oyuna girip arkadaşlarıyla migrat yapıyor.

FAZLA SÖZE NE HACET bu oyunda hatta TÜRKİYE gibi bir ülkede bu tür durumlarla karşılaşmak son derece normal ,,,
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

BabaGandalf yazdı:oyunda fistanbuldan ala küfürbaz mı var acaba ?

istanbul boşa atıp tutma bızzık bütünse gelirsin ws yapmaya ben burdan konuşmıycam daha ?

seni yendiklerimi buraya yazmaya kalksam sabah olur. he birde şu 2-0 dan / 3 - 2 yendiğim ws diyorsun ya.

2-0 ken kaçmıştın hani . arada 10 saat geçip öyle geldin . ws bitince kendin salakça söyledin tüm direncimi elektiğe verdim ws teslayı 15 yaptım diye ==

kim ws den kaçan birinle ws ye kaldığı yerden dewam eder?

sen sevin diye ettim evt . lag dolayı ve yaptığın gbm den kazandın ona da sözüm yok ama bızzık bütünse gel ws ye burda bitti konuşma ws de konuşalım ws en az 50m sine yapılır bütünse gel çizdirmişsen bilemem ;)
Sen tornavıdaya soyle senın canını şoyle bı 3-5 mılyar yapsın sana sobee gazabı set versın belki canımı 50 nin altına ındırırsın :mrgreen:
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
xTANIMSIZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen xTANIMSIZx »

Paşaxkadir Arkadaşımızında Vurguladığı Gibi Gm Charında Olmasa Bile Normal Oyuncudan Kat Kat Daha Fazla Bilgiye Sahip Bir Şahsın Oyunda Arkadaşlarıyla Birlikte Şaheser Avına Çıkması Ne Kadar Doğru Bi Davranış Olabilir? Bu Soruya Mantıklı Bi Cevap Verin Bi Daha Yorum Falan Yazmayacağım Emin Olun.
TANIMSIZ - UNJUST
Resim

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

pasakadir yazdı:Öncelikle selamlar Lonca KUVA-İ MİLLİYE üyesi paşaxkadir. Biz bu güncellmeye kadar yönetime ve yönetici arkadaşlara saygı duyuyorduk ama olanlar gösteriyorki ne saygı duyulcak ne güvenilecek bir kadro var .Ben ve arkadaşlarım bölgeler geldikden 5 gün sonra junonu keserek teşkilatta ilk migratı tamamlayan ekip olduk .vE hemen hemen günde ortalama 2 kere junonu kesiyoruz ancak alabildiğiğmiz sadece 2 tane zırh oldu.Fazla söze gerek yok daha 1 kaç hafta önce teşkilata geldiklerini söleyen ve team isimleri got olan bazı şahıslar yaklaşık 2 günde bazı hem büyücü hemde şifacı zırhları ellerine geçti .Ve yaşanan bu olay sonrası durum iyice ortamı bozdu tek sözüm şu Sıradan oyunlaradan daha fazlasını bilip bu oyunu yöneten kişilerin yanlarına harhangi bir yönetici sıfatı olmayan kişilerle bölge yapıyor ama bu çok olağan karşılanıyor nedenide GM olan çarında olmaması imiş sizce bu hangi mantığa hangi adalete uygundur bunu yapan yöneticinin bizim gibi emek harcıyan insanlara hiçmi saygısı bu sorunun cevabını yüreğinizede bi sorun yaptığınız gerçktn ayıp .Sonunta untulmasınki bu kişiler NORMAL oyunculara göre daha fazla bilgi ve imkana sahip
Saygılarımla Paşaxkadir-Paşaxartemiss-Paşaxlatif
%100 katılıyorum herşeyi geçtim [GM] LER BAŞKA KARAKTERLERIYLe mıgrat yapsın anlarımda bu oyunu daha ıyı yerlere getırmek yerıne nıye boyle saçma sapan ıslerle zaman harcıyorlar
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
HaYaLeT
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen HaYaLeT »

Bilmediğim konular hakkında değilde bildiğim bi konu hakkında yorum yapmak istiyorum. Bir [GM] hangi çarında olursa olsun o çarına sobee'nin gazabı ve sobee'nin takdiri gibi itemler alıp onunla oynayabilir. Buda ne kadar doğru bir davranış olur orasıda meçhul ve yoruma açık...
TORNADO
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen TORNADO »

Aklımızı Sürekli Kuşkularla yiyip bitiren bu grup meğerse gm lerle özel olarak geceleri migrat yapıp istedikleri itemlerle istedikleri işi yapabilmekte olup bunca oyuncunun içinden gidipte game master ile iş yapmaları olağanüstü bir duruma giriyor.Yazıklar olsun ki böyle insanlar içinde oyun oynuyoruz.[GM]ToRNaViDa charı sonerin game master olan charıdır.Forumdaki adı da öyledir.
Game Master Tagını kaldırıpta bizi eşşek durumuna sokup bu adamlarla migrat yapan gm , gm olamaz.Aksi Taktirde TANRILAR ÇILDIRMIŞ OLMALI derim bu olaya.
milletin ağzı torba değil büzesin demek gm yle geceleri girip istedikleri itemleri alıyorlar!! sayısız kenan sayısız junon kestik sadece maraton cansiperane ayak düşmüştür nerde zırh altarnatör nucleus takılar kornişona 2 tane zırh düştü ne gerek vardı 1 çara 2 zırh düşmesine zırhı olmayan birine düşemezmiydi düşerdi anca sizin dediğiniz gibi gmyle girseydik!! loncada zırhı olmayan 3-4 kişi var o kadar kesmemize rağmen. ayıptır beyler aklınızı başınıza toplayın gm lerde insan onlarda normal çarlarıyla girebilirler bugün GoD loncasıyla girmiştir yarında başka bi loncaya nasip olur belki sizde olabilirsiniz
ne kadar çok keserseniz okadar çok şansınız artar GoD loncası olarak kestiğimiz bossların haddi hesabı yok bırakında şahaserlerde hak edene bu kadar çok emek verene düşsün.
davut ve yandaşları fitne ve fesatlık adam öldürmekten bile daha günahtır aklınızı başınıza toplayın
Esottomansakura
Kullanıcı avatarı
xTANIMSIZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen xTANIMSIZx »

Aslında Suç Bizde Neden Biliyormusunuz? Zamanında Bizde Bi GM Arkadaş Edinseydik Şaheser Düşürmek ve Kadim Hidra Kesmek İçin Bu Kadar Uğraşmamıza Gerek Kalmayacaktı. ;)
TANIMSIZ - UNJUST
Resim

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Kullanıcı avatarı
nabuforum
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen nabuforum »

ilerde karakter sıfatıyla da oynar canı sıkılıp.ondan sonra şan hediye eder yönetim rütbe sahibi olur.sözde 700 bin kişili oyun kimlerin elinde :)
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön