Öncelikle Selamlar..
Evet Arkadaşlar Yanlış Duymadınız [GM]Master ToRNaViDa ve Tayfası Fotolardada Görüldüğü Üzere Migratta Yolculuğa Çıkmışlardır. Neden Acaba Yoksa Gm İle Junon Yapıp Zırhmı Düşürüyorlar? Şimdi Anladım Neden Resimdeki Her Bi Oyuncuda Neden Bir Kaç Tane Şaheser Olduğunu. Hadi Bakalım Konuyu Kitlemeyinde Bi Açıklama Yapın ?? Ha Bu Normal Bi Davranıştırmı Diyorsunuz? O Zaman Yapın Açıklamanızı Bizde Daha Fazla Oyalanmadan Kendimize Başka Bi Oyun Bulalım.
Sobee uyuma sabrımızı taşırma!
Bunca insan bunca zamandır boşuna forumda dert yanmıyor!
Görüyorsunuz işte aylardır bunu diyoruz: "GMler oyun içinde taraf tutuyor."
Peki neden hale bu gurursuz adamları savunuyor ve ses çıkarmıyorsunuz?
Hiç düşündünüz mü neden hergün TARAFLI GM konusu açılıyor?
UYUMAYIN ARTIK!!!
Biz hergün migrat önünde dururken görmediğimiz bu gurursuz GMnin grubundaki adamlarda sayısız şaheser var.
Peki nasıl oluyor bu iş?
Biz biliyor ve söylüyoruz GM TORPİLİ!!!
ARTIK SOBEE OLARAK KONUYA EL ATMANIZI VE "TÜM GMLERİN(TARAFLI TARAFSIZ FARKETMEZ YETER ARTIK SABIR SABIR)"FES EDİLMESİNİ İSTİYORUZ!
BU YAZIMDAN SONRA BENİM FORUMDAN UZAKLAŞTIRILACAĞIMI VEYA SÜRESİZ BANLANACAĞIMI BİLİYORUM.FAKAT SİZ HALA BU YAZIDAN SONRA BU KANITLARDAN SONRA SUSUYORSANIZ BANLAYIN ÇÜNKÜ BÖYLE BİR OYUNDA DURMAYA DEĞMEZ!
Selamlar...
resimde görülen şahıslarda zırhlar mevcut ve ne türle düşürdükleride mevcut..
Yönetimin Bu Konuya Ne tür bi cvp yazağını merakla beklemekteyim
Yönetim her zamanki gibi derki : arkadaşlar bu konunun yeri burası değildir lütfen bize e-mail atın cart curt
okadar email atıyorus cvp yazan yok bırakun bu işleri konuyuda kitlemeden önce adam akıllı bi cvp yazın Lütfen..
İnş bu konudan yola çıkılarak gereken yapılır hiç sanmıyorum ama nese
Comrade yazdı:Sobee uyuma sabrımızı taşırma!
Bunca insan bunca zamandır boşuna forumda dert yanmıyor!
Görüyorsunuz işte aylardır bunu diyoruz: "GMler oyun içinde taraf tutuyor."
Peki neden hale bu gurursuz adamları savunuyor ve ses çıkarmıyorsunuz?
Hiç düşündünüz mü neden hergün TARAFLI GM konusu açılıyor?
UYUMAYIN ARTIK!!!
Biz hergün migrat önünde dururken görmediğimiz bu gurursuz GMnin grubundaki adamlarda sayısız şaheser var.
Peki nasıl oluyor bu iş?
Biz biliyor ve söylüyoruz GM TORPİLİ!!!
ARTIK SOBEE OLARAK KONUYA EL ATMANIZI VE "TÜM GMLERİN(TARAFLI TARAFSIZ FARKETMEZ YETER ARTIK SABIR SABIR)"FES EDİLMESİNİ İSTİYORUZ!
BU YAZIMDAN SONRA BENİM FORUMDAN UZAKLAŞTIRILACAĞIMI VEYA SÜRESİZ BANLANACAĞIMI BİLİYORUM.FAKAT SİZ HALA BU YAZIDAN SONRA BU KANITLARDAN SONRA SUSUYORSANIZ BANLAYIN ÇÜNKÜ BÖYLE BİR OYUNDA DURMAYA DEĞMEZ!
Helal Olsun Kardeşim Aynen. Eğer Halen Gereken Yapılmıyorsa Böyle Bi Oyunda Durmaya Değmez.
Mesajlaşmadaki yazı dikatimi çekti [GM]ToRNaViDa yazmıyor sadece ToRNaViDa yazıyor .Bu ya eski oyunculuk karekteri yada çakması .Eğer eski oyunculuk karekteri ise item dizmiştir ve arkdaşlarına yardım etmesi bana göre doğaldır ama kural dışıdır