16.6 ya hangi grup sistemiyle ulaştn.Zırhlar sadece migrattan düşüyor.Migrata 1 savaşçı ile girip junou kesen görmedim , duymadım.Eğer 1 savaşçılya kesebiliyorlarsa helal olsun ne diyimintikamatesi yazdı:bayücüve şifacı zırhları var sadece grup bölgelerine savaşçı grupta 1tane olması yeterli oluyor ve 16,6 gibi bir ihtimal oluyor buda cok az bu nedenlede düşmüyorLanetxxxi yazdı:iide teskilat sunucusunda kismede yokkkk
neden hala düşmeye başlamadı???
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
Re: neden hala düşmeye başlamadı???
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
ben bu kadar anlama kıtlığı olan bir seni gördüm 1 grup içerisinde birine bişey düşme ihtimali tabi plus olacak hepsi yada olmayacak bir grupta 1 savaşçıya mı? düşer yoksa diğer kişileremigirayankara yazdı:16.6 ya hangi grup sistemiyle ulaştn.Zırhlar sadece migrattan düşüyor.Migrata 1 savaşçı ile girip junou kesen görmedim , duymadım.Eğer 1 savaşçılya kesebiliyorlarsa helal olsun ne diyimintikamatesi yazdı:bayücüve şifacı zırhları var sadece grup bölgelerine savaşçı grupta 1tane olması yeterli oluyor ve 16,6 gibi bir ihtimal oluyor buda cok az bu nedenlede düşmüyorLanetxxxi yazdı:iide teskilat sunucusunda kismede yokkkk
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
bende hiç şifacı ve büyücü zırhı görmedim şimdiye kadar
Gakgoşbey
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
Anlama kıtlığı sende varda neyse adma savaşçı zırhı düşmüyor demiş gruptaki bir savaşçıya düşmüyor dememiş .Migrata 2 savaşçı ile girildiğine göre 16.6 ya hala ulaşamadım ulaştığın yolu buraya yaz çok merak ediyorum neyse bir daha yazı yazmam bu konuya tartışma haline gelip bu konuda kilitlenmesin :!:intikamatesi yazdı:ben bu kadar anlama kıtlığı olan bir seni gördüm 1 grup içerisinde birine bişey düşme ihtimali tabi plus olacak hepsi yada olmayacak bir grupta 1 savaşçıya mı? düşer yoksa diğer kişileremigirayankara yazdı:16.6 ya hangi grup sistemiyle ulaştn.Zırhlar sadece migrattan düşüyor.Migrata 1 savaşçı ile girip junou kesen görmedim , duymadım.Eğer 1 savaşçılya kesebiliyorlarsa helal olsun ne diyimintikamatesi yazdı:bayücüve şifacı zırhları var sadece grup bölgelerine savaşçı grupta 1tane olması yeterli oluyor ve 16,6 gibi bir ihtimal oluyor buda cok az bu nedenlede düşmüyorLanetxxxi yazdı:iide teskilat sunucusunda kismede yokkkk
Şifacı zırhı bugün köşkte Tskxdxkomutan a düşmüş bulunmaktadırinoky yazdı:Yahu köşkte 2 tane evocati 2 tane ışık zırh olması lazımşifa zırhı yok bi tek köşkte
o da olur
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- Xsafabeyx
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bin Yetmiş Bir
girayankara yazdı:16.6 ya hangi grup sistemiyle ulaştn.Zırhlar sadece migrattan düşüyor.Migrata 1 savaşçı ile girip junou kesen görmedim , duymadım.Eğer 1 savaşçılya kesebiliyorlarsa helal olsun ne diyimintikamatesi yazdı:bayücüve şifacı zırhları var sadece grup bölgelerine savaşçı grupta 1tane olması yeterli oluyor ve 16,6 gibi bir ihtimal oluyor buda cok az bu nedenlede düşmüyorLanetxxxi yazdı:iide teskilat sunucusunda kismede yokkkk
Bizim sunucuda kesen gruplar arasında 2 savaşçıyla giren yok gibi . Şu ana kadar junonu 8 kez kestim arkadaşlarla ve her zaman grubumda sadece 1 savaşçı oldu
xSAFABEYx
Sunofdark
Sunofdarkkxşifa
Sunofdark
Sunofdarkkxşifa
evet düşüyor bizim serverda adamda kenanın gücü gece zırhı varORHANBEY yazdı:DüşüyorHerhangi bir problem yok.
Kansorojen Rowxfame Byboddy Bybody

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Zırh lar sadece Junondan düşüyor bilfiğim kadarı ile.
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
eminönüne gel ve gör zırhlarıLanetxxxi yazdı:merhabalar ben teşkilattan Lanetxxx
şifaların ve buyuculerin zırhları düştü tamam ama neden hala savaşçı zırhlşarı düşmedi (özellikle ışık hanım gece zırhı) gmler devler yöneticiler destek takımı forum görevlileri bir cevap bekliyorum lütfen bu junon motor kenan falan kesildikçe kesiliyor ama bi zırh düşmüyor bi ilgilenseniz sevinirim...
- Lanetxxxi
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
Sagopakajmeran yazdı:eminönüne gel ve gör zırhlarıLanetxxxi yazdı:merhabalar ben teşkilattan Lanetxxx
şifaların ve buyuculerin zırhları düştü tamam ama neden hala savaşçı zırhlşarı düşmedi (özellikle ışık hanım gece zırhı) gmler devler yöneticiler destek takımı forum görevlileri bir cevap bekliyorum lütfen bu junon motor kenan falan kesildikçe kesiliyor ama bi zırh düşmüyor bi ilgilenseniz sevinirim...la bi benden başka herkes de var ya
dikkatini cekerim teskilattanım diyorum bi teskilatı gördüm oyunu 1-2 aydır oynamıyorum su andaki yanlısım varsa özür dilerim ama ben hala bi savaşçıda TEŞKİLATTA ışık hanım falan filan görmedim...
Army Of Heavens Resmi Site

Since 2008 Şubat Teşkilat!
yusuFF=E
Yustanll=B
tancaN=E
QSHoCKQ=B
taNyuSII=E
Hygieiaxll=B

Since 2008 Şubat Teşkilat!
yusuFF=E
Yustanll=B
tancaN=E