Tank Savaşçının Acizliği Hakkında.

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Tank Savaşçının Acizliği Hakkında.

Mesaj gönderen mitmet »

MykonS yazdı:Tank şavaşçı ile neden ws atıyorsun ??
Onu ben de sordum. Lütfen mesaj yazmadan önce yorumları okuyun. Cevabı var.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Swack
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Swack »

arkadaşım tank savaşçıyla vs atmıyorum zaten . ama sen beni anlamamışsın .grup bölgelerine giriyorum tank olarak . daha sonra çıkıyorum mısır çarşısından. arz karakterler gelip kesiyorlar ve karakterinle ne bir kaçma ihtimalin var çünkü durdurma ve dikkat dağıtmayla hızını kesiyorlar ne de karşılık verip kesme ihtimalin çünkü sert ve ağır vuruş kullanamıyorsun adam sana zırhının yüzde 70 olmasına rağmen 2000 2000 vurup yatırıyor .ben her grup bölgesine girecekken tank savaşçı olup daha sonra dışarı çıkıp başka bir işimi halletmek isteyince GBM-0 a girmek zorunda mı kalacağım anladın mı olayı ?
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen MykonS »

Swack yazdı:arkadaşım tank savaşçıyla vs atmıyorum zaten . ama sen beni anlamamışsın .grup bölgelerine giriyorum tank olarak . daha sonra çıkıyorum mısır çarşısından. arz karakterler gelip kesiyorlar ve karakterinle ne bir kaçma ihtimalin var çünkü durdurma ve dikkat dağıtmayla hızını kesiyorlar ne de karşılık verip kesme ihtimalin çünkü sert ve ağır vuruş kullanamıyorsun adam sana zırhının yüzde 70 olmasına rağmen 2000 2000 vurup yatırıyor .ben her grup bölgesine girecekken tank savaşçı olup daha sonra dışarı çıkıp başka bir işimi halletmek isteyince GBM-0 a girmek zorunda mı kalacağım anladın mı olayı ?
%70 zırh varken nasıl 2000 vuruyorlar ya ??
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Swack
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Swack »

istersen bir dene tank savaşçı ile ofansifi savaştır.
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen MykonS »

Arkadaşım %70 zırhı varken 2000 vurmaları imkansız gibi bir şey o zaman grup bölgeleri gelmeden öncede yücelen set dizerdik 2000 vuruyorsa ??
Düz vuruşumu? yoksa agır sert mi ?
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Swack
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Swack »

ağır sert . sürekli seri bir vuruş imkanı ve 2000 vuruş sağlıyor . tank savaşçıda ise ağır ve sert vuruş yok ofansif savaşçının karşsıında durması imkansız . peki ben sürekli makineye girmek zorunda mı kalacağım ? mısır çarşısından çıktığmda karşı klandakiler beni kestiğinde sürekli kesilmek zorunda mı kalacağım problem bu . yapabileceğin hiç birşey yok kaçamıyorsun bile.
Kullanıcı avatarı
Alonexshooter
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Alonexshooter »

kardeşim vs-klan savaşı yapmak istiyosan ofansif olusun tanklarada üzerinde 1-2 parça element olur full maxsanda çantada durur.

eğer tank olcaksan paran olması lazım ve vs-klan savaşlarında fazla işin olmucak daha çok hidra-iflis-solucan-sığınak canavarları-migrat canavarları gibi yaratıkların sana saldırmasını sağlarsın ve yaratığı oyalarsın...
Kullanıcı avatarı
Xxjoker
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Xxjoker »

Swack yazdı:Bildiğiniz gibi yeni gelen yetenek sistemi güncellemesinden sonra savaşçı tank savaşçı ve ofansif savaşçı diye 2 gruba ayrıldı . Ofansif savaşçıların elinden sakınma yeteneği tank savaşçıların elinden ise sert vuruş ve ağır vuruş yetenekleri alındı .

Evet bu sistemi karakter sınıfları arasında bir denge sağlanması için istiyordum . Ve gereken dengede başarılı bir şekilde sağlandı . Savaşçı büyücü ve şifacılar aynı kademeye getirildi . Fakat bu seferde tank savaşçı ve ofansif savaşçı arasında bir dengesizlik oldu .

Tank savaşçı olmak istememe rağmen oyunda aylardır uğraşıp şaheser ürettiğim savaşçı karakterimden soğudum. Çünkü tank savaşçı ofansif savaşçıya karşı hiçbir şansı yok vs atarken tamamen kaybetmeye mahkum . Defalarca makineye girip her türlü yetenek kombinasyonunu denememe rağmen tank savaşçı asla klan savaşında ve ofansif savaşçıyla yapılan bir vsde yenme şansına sahip değil . O kadar dengesizki düşmanımın canı 70 e indiğinde ölmüş oluyorum. Bu duurm savaşçı sınıfını tamamen sarsmış ve tank savaşçı kullanımını imkansız hale getirmiştir.

Ve sürekli makineye girip ofansif ve tank arasında değişim yapmak zorunda kalıyorum . En acil şekilde bu sisteme bir çözüm bulunması gerek . Yorumlarınızı bekliyorum .Eeğer yanlış düşünüyorsam uygun bir yetenek dağılımı bulunduysa söylerseniz sevinirim.

sie qq
Xxjoker-Xjokerx-Ucube-Ucubee-ROWxUCUBE /////jopjoker\\\\

Her Gece Pub Larda Muzlu Süt İçen Uqur Varya O Benim İşte

PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE ;) ;) ;)
Kullanıcı avatarı
physcopath
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen physcopath »

tank savaşçı görev adamıdır ve hayvanlara saldırmak ve hiddeti üstüne çekmek olarak kurgulanmıştır.Hiç bir tank savaşçı üstünü yücelen ardenneler dizmez farabi solucan dizer hiçbir zaman ws adamı değildir olmayacaktır .

Anlayan anladı artık heralde ddediğimi !!!!!
Kullanıcı avatarı
physcopath
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen physcopath »

Ve birde yeni gelen tank ve ofansif savaşçıyı beğenmeyen istemeyen arkadaşlara bir sorum var.
Düşünün hem hep vuran hem iyi vuran hem canı ve defansı fazla olan bir yaratık kesilebilir mi ? HAYIR tabiki de . Mesela örnek olarak Dişi örümcek canı ve defansı fazladır fakat iyi vurmaz.

Anlayan anladı beni artık !!!!!!!!!!!!

“Savaşçı” sayfasına dön