Kadim Hidra Organizasyonu ( Kurt Loncası )
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kadim Hidra Organizasyonu ( Kurt Loncası )
Organizasyonun başından sonuna kadar ordaydım bu 2 oldu.İkidir başkalarının yeşiline yardım ediyorum gidelim hep beraber kadimi yapalım diye ama birkaç kendini bilmez bencil kişiler yüzünden ne yeşil oluyor ne kadim.Bundan sonra bir günde sadece biri olsun.Kadim kesilcek deyin gidelim kadimi keselim yeşil kesilcek deyin gidelim yeşili keselim.Zaten 2 oldu yeşili kesiyoruz bence artık kadimin sırası geldi
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
]
www.anadoluakincilari.com
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
www.anadoluakincilari.com
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Zaten Organizasyon Kadime Yönelikti ...
Kaptanmagaradami yazdı:Organizasyonun başından sonuna kadar ordaydım bu 2 oldu.İkidir başkalarının yeşiline yardım ediyorum gidelim hep beraber kadimi yapalım diye ama birkaç kendini bilmez bencil kişiler yüzünden ne yeşil oluyor ne kadim.Bundan sonra bir günde sadece biri olsun.Kadim kesilcek deyin gidelim kadimi keselim yeşil kesilcek deyin gidelim yeşili keselim.Zaten 2 oldu yeşili kesiyoruz bence artık kadimin sırası geldi![]()

- xxreddevilxx
- FareAdam Düşmanı
Kadim için zar attık.Biri 93 attı bende 89 attım.Fakat 2-3 kere kesiyoruz herkes sıra bende diyor.Kendini bilmez üç beş çapulcu kadimi çekip duruyor.Bu yüzden görev olmadı bunu böyle bilin.
XxReddeviLxX - OttomancavaLry
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
Talihsiz bir girişimdi ama bitmedi katılımcılardan bencillik yapanlarda suç olduğu gibi Organizasyon Kadim Hidrayı hedeflerken Yeşil Hidra Görevi olanlara yok diyemediğimiz için bizimde var kabahatimiz tabi artık daha katı bir tutumla bizden kaynaklanan sorunu biz halledicez '' Bencillik '' sorununu biz üstümüze düşüni yaparak çözmeye çalışıcağız ama bu konuda asıl sorumluluk herkesin kendisindedir bireyseldir yani ...
Organizasyonu Devam ettiriyoruz Hidra Organizasyonları 2 aşamada gerçekleştirilicek
1 Yeşil Hidra Organizasyonu
2 Kadim Hidra Organizasyonu
Organizasyonlar ard arda yapılıcak ve farklı günlerde yapılıcak yine aynı şekilde Arz'ın Çocukları Klanı, Lodos Klanı ve Klansız kitlenin tamamına yönelik olucak Organizasyonda bizim tayin ediceğimiz arkadaşlar grup liderliği yapıcak bu şekilde bir gruptan 2 zar atılmıycak yani tüm gruplar için geçerli deil bu Lonca olarak Organizasyona katılan arkadaşlar öyle bir şey yapmıycağı için kendi gruplarını kurucaklar tabiyki daha öncede yapmış olduğumuz ikazlar aynen geçerlidir o ikazlar sizlerin görevlerinizin olması için ilk şart herkes bir şeyin farkındadır sanırım piyasada 1 Kadim Hidra Pençesi Satın Almak için fiyat sorduğunuzda 100 milyon cevabını alıyorsunuz çoğunuz bizde istiyoruz ki zaten görevden elde edebiliceğiniz bir materyali o kadar para verip almayın emeğinize yazık biz sizlere yardım edebilmek için çabalıyoruz sizlere ne kadar yardım edebiliceğimiz sizin elinizde ...
İlgi ve Desteği için Tüm Arkadaşlarıma canı Gönülden Teşekkür Ederim Baş Tacısınız ...
Organizasyonu Devam ettiriyoruz Hidra Organizasyonları 2 aşamada gerçekleştirilicek
1 Yeşil Hidra Organizasyonu
2 Kadim Hidra Organizasyonu
Organizasyonlar ard arda yapılıcak ve farklı günlerde yapılıcak yine aynı şekilde Arz'ın Çocukları Klanı, Lodos Klanı ve Klansız kitlenin tamamına yönelik olucak Organizasyonda bizim tayin ediceğimiz arkadaşlar grup liderliği yapıcak bu şekilde bir gruptan 2 zar atılmıycak yani tüm gruplar için geçerli deil bu Lonca olarak Organizasyona katılan arkadaşlar öyle bir şey yapmıycağı için kendi gruplarını kurucaklar tabiyki daha öncede yapmış olduğumuz ikazlar aynen geçerlidir o ikazlar sizlerin görevlerinizin olması için ilk şart herkes bir şeyin farkındadır sanırım piyasada 1 Kadim Hidra Pençesi Satın Almak için fiyat sorduğunuzda 100 milyon cevabını alıyorsunuz çoğunuz bizde istiyoruz ki zaten görevden elde edebiliceğiniz bir materyali o kadar para verip almayın emeğinize yazık biz sizlere yardım edebilmek için çabalıyoruz sizlere ne kadar yardım edebiliceğimiz sizin elinizde ...
İlgi ve Desteği için Tüm Arkadaşlarıma canı Gönülden Teşekkür Ederim Baş Tacısınız ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Bir dahaki organizasyonda önceden haberimiz olursa yardım için bulunmak isteriz.
-
- FareAdam Düşmanı
bir daha ki organizasyon için bir öneri de bulunacağım.. organizasyon saatini biraz geç saate alsak böylece bencil diye nitelendirdiğimiz ufaklıkların uyku saati geleceği için yetişkinlerle çok rahat yaparız.. sadece öneri ama.. geç olur derseniz zamana yayarız günde üç yeşil üç kadim 1.5 saatimizi alır böylece yetişkinlerde sabah işe gidecek olanlarada uymuş oluruz..
Kykxşifahan, KykxBüyühan,KykxSavaşhan
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
Peki ya bencil olmayan ufaklıklar ? Onları atlamıyor musun ?yilmaz3062 yazdı:bir daha ki organizasyon için bir öneri de bulunacağım.. organizasyon saatini biraz geç saate alsak böylece bencil diye nitelendirdiğimiz ufaklıkların uyku saati geleceği için yetişkinlerle çok rahat yaparız.. sadece öneri ama.. geç olur derseniz zamana yayarız günde üç yeşil üç kadim 1.5 saatimizi alır böylece yetişkinlerde sabah işe gidecek olanlarada uymuş oluruz..
Kurunun yanında yaş da yanmasın derim.
Herkese İyi Forumlar...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Ben derim ki sadece arzlar olsun lodoslar filan olmasın reis her grubun başına güvendiği adamları grup başkanı yapsın o zaman grupta herhangi bi sorunda olmaz zar sıkıntısıda olmaz eğer lodoslar ve klansızlarda olursa ortalık yine karışır bide direk kadime gidelim yeşille filan uğraşınca herkez dağılıo
NICK:Furina
SERVER:Tılsım
SERVER:Tılsım
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
HarunYILMAZ yazdı:Bir dahaki organizasyonda önceden haberimiz olursa yardım için bulunmak isteriz.
Tarihi buradan bildiricez Harun desteğin için teşekkürler ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
Öncelikle kime güvenebileceğini tam olarak bilemezsin :? O gün orda karışıklık çıkaran Arzlar da vardı ve Murat abinin Lodoslardan da güvendiği pek çok kişi vardır diye düşünüyorum çünkü benim dahi öyle. Güvenilen adamlar grup başına geçtiğinde sonuçta grup içinde veya dışında o güvenilmeyen adamlardan yine olacak ve onları kendileri istemedikçe uzaklaştırmamız biraz imkansız bir durum, bu konuda tüm sununucun birlik olarak bu kişilerle alış-veriş vs. yapmaması gerekir. Sözlerine yine de hak veriyorum bir yönden bence de güvenilir kişiler grup başkanlığına getirilmeli ancak organizasyon tüm herkesin katılacağı bir organizasyon olmalı.Güvenilir adamlarla grup başkanlığı yeterli olmazsa bunun ilerisinde sadece güvenilir kişilerle irtibata geçip onlarla göreve gidilmesi söz konusu olmalıdır burda ise bu konu içerisinde belirttiğim forum doldurma meselesi devreye girebilir.oceanss yazdı:Ben derim ki sadece arzlar olsun lodoslar filan olmasın reis her grubun başına güvendiği adamları grup başkanı yapsın o zaman grupta herhangi bi sorunda olmaz zar sıkıntısıda olmaz eğer lodoslar ve klansızlarda olursa ortalık yine karışır bide direk kadime gidelim yeşille filan uğraşınca herkez dağılıo
Direk Kadim'e gitme konusuna gelince, bu organizasyonların amacı Tılsım halkına yardımcı olabilmektir.Kadim Hidra görevi olanlar kadar Yeşil Hidra görevi olanlar da var eğer daha önceki mesajları okuyacak olursan artık Kadim Hidra ve Yeşil Hidra'nın farklı günlerde yapılacağını bilirsin.
Mesajımda kendi fikirlerimi paylaştım, bunlar benim fikirlerim, saygınlık çerçevesinde herkes istediği eleştriyi yapabilir, haddim olmayan sözler sarf ettiysem; affola...
Herkese İyi Forumlar...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa