Arkadaşlar Bi düşüncemi Sizinle Paylaşmak İstedim.
1-Neden Sancak Sunucusu Tüm Sunucular Güncenlenirken en Sona kalıyor.?
2-Neden Sancakta Gm ler Bukadar Duyarsız.?
3-Neden Sancaktaki Kişiler Bu kadar Oyun Hırslı?
4-Neden Sancakta Bi Dayanışma Yok.?
5-Neden Herkes En ufak şeyde kavga çıkarıyor.?
6-Neden Herkes bir birinin Yanlışını Arıyor.?
7-Neden Hep Güçlü Tarafta olunmak İsteniliyor.?
8-Neden Herkes Kendi gücünü Yaratmıyorda Bi lonca Arkasına Saklanıyor.?
9-Neden Oynun en iyi Ve oynun en Blgili Kişileeri Oynu bırakıp Bilgisiz Kötü Kişilere oynu Bırakıyor.?
10-Neden Aynı Toprak parçasında yaşadımızı Unutum Kendimizi Sanala Kapatıyoruz.?
11-Neden REal Yaşamdan Uzak Sanal yaşama Yakın oluyoruz Sanal niye Bu kadar cazip.?
12-Neden Herkes İnsanlığını Unutum Dindaşına Düşman Oluyor.?
13-Neden Bu Sanal Dünyada Dostluk Kardeşlık Diye Bişey Yok Oluyor.?
14-Neden Oyunda Klanları Farklı Diye Realdeki Arkadaşlar Bir Birlerine Düşman Oluyor.?
Arkadaşlar Eğer Gereksiz Bir şey olarak Düşünürseniz Özür Dilerim Ama Bunlar Bi Gerçek Gmler Oyunla İlgilenmedikce Oynun Ana Düşüncesi Yok oluyor Ve İnsanlar Birbirerine Düşman Oluyor Argo kelime ler Kullanılıyor.Dindaşının Annesine Küfrediyor Neden Bukadar Haysıyetsız Kişiliklere Bürünüyoruz. Neden_?_?_?
Not:Arkadaşlar Tekrar Özür Dilerim Gereksiz Düşünenler Ve Forum Kirliği Olacak Düşüncesine Kapılan Dostlarımdan.
Saygılarımla.
İyi Forumlar...!!!
Arkadaşlar 5 dk Ala Bilirmiyim.
Arkadaşlar 5 dk Ala Bilirmiyim.
*~ Düηyaηıη eη $aηsLı iηsaηLarıdır ` Deliler ` ,, En büyük kasırgayı biLe ... Gülümseyerek izLerLer`~ 
Solitudine
Solitudine
Re: Arkadaşlar 5 dk Ala Bilirmiyim.
senın gıbı kımLıgını sakLayan kasaRLar oLdugu suRece kufur edenLer cogaLır :mrgreen:
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
Sancak sunucusuna geleli 2 gün oldu bu sorunların farkınamı vardın hemen :lol:
Asxradde Vezirparmağı
Ya sen ne yapmaya calşıyorsun Anarşist misin sen :?:
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
Dini Olmayana Engel Kusur yokdur Engel ve Kusur tanımayanın Zararı çokdur.
Drowxdadawa
Sen Bana Hangi Hakla Hakaret Ediyorsun Kendini Bilmez Kişilik Kaç kere Diyicem Kimliğimi Saklamıyom Soran yok Niye Söliyimki. Ayrıca Sen Küfür Etmeyi Farifet Sayan Arkadaşlarımızdan Birisin Herhalde Ki Bana Argo Kelime ile Konuşuyorsun.makaRyusX yazdı:senın gıbı kımLıgını sakLayan kasaRLar oLdugu suRece kufur edenLer cogaLır :mrgreen:
*~ Düηyaηıη eη $aηsLı iηsaηLarıdır ` Deliler ` ,, En büyük kasırgayı biLe ... Gülümseyerek izLerLer`~ 
Solitudine
Solitudine
Bu kadar olmaz yahu.Daha başka konuda yeni geldim diyorsun,bu sonuçlara ne çabuk varıyorsun.2 gün içinde algılaman ne kadar yüksekmiş.Şimdi söyle bize yeni gelmiş gibi gözüküp,bu oyunda olan kişi.Kimliğin nedir. :lol:Soldinati yazdı:Sen Bana Hangi Hakla Hakaret Ediyorsun Kendini Bilmez Kişilik Kaç kere Diyicem Kimliğimi Saklamıyom Soran yok Niye Söliyimki. Ayrıca Sen Küfür Etmeyi Farifet Sayan Arkadaşlarımızdan Birisin Herhalde Ki Bana Argo Kelime ile Konuşuyorsun.makaRyusX yazdı:senın gıbı kımLıgını sakLayan kasaRLar oLdugu suRece kufur edenLer cogaLır :mrgreen:
Anarşi yada dinle ne alakası var onuda çözemedim.İyi olmak için dinine bağlı mı olman lazım?
Bu oyundakı KarakterSiz İnsanları 1 günde çözdum 2 gunde deyıl Geldım gün Kavga Gördüm Ucube diye Biri Bi buse Adlı birine Argo kelime Kullanıyordu Harşındakı kız çarı kullanıp erkekde olsa o argo kelime Kullanılmaz.katakuli yazdı:Bu kadar olmaz yahu.Daha başka konuda yeni geldim diyorsun,bu sonuçlara ne çabuk varıyorsun.2 gün içinde algılaman ne kadar yüksekmiş.Şimdi söyle bize yeni gelmiş gibi gözüküp,bu oyunda olan kişi.Kimliğin nedir. :lol:Soldinati yazdı:Sen Bana Hangi Hakla Hakaret Ediyorsun Kendini Bilmez Kişilik Kaç kere Diyicem Kimliğimi Saklamıyom Soran yok Niye Söliyimki. Ayrıca Sen Küfür Etmeyi Farifet Sayan Arkadaşlarımızdan Birisin Herhalde Ki Bana Argo Kelime ile Konuşuyorsun.makaRyusX yazdı:senın gıbı kımLıgını sakLayan kasaRLar oLdugu suRece kufur edenLer cogaLır :mrgreen:
Anarşi yada dinle ne alakası var onuda çözemedim.İyi olmak için dinine bağlı mı olman lazım?
Solitudine
Solitudine
-
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
baq kardeşim herkez snben deilki herkezin gozunu item burumus guvenilir adamda bulmak zorlasıyor bu neticede allhatan arkadaslar listemin hepsi guvenilir oyuzden oynuyorum bu oyunu yoqsa neden oynayayım onlar zorluyor oyna diye
1-Saçmalık.
2-Alakası yok.
3-Hiç zannetmiyorum.
4-Hayli hayli var.
5-Abartmanın lüzumu yok.
6-Gülerim ben buna.
7-Güçlü taraf nerede acep?
8-Lonca ailedir,saklanılacak kulübe değil.
9-Hayat oyun değil.
10-Ee sonra 9'da da bırakanlara kızıyorsun.
11-Biraz kafa dinlemek için.
12-Din,dil,ırk karıştırmanın lüzumu yok.
13-Dostluğun babası var.
14-İşte buna gülerim.
Var mı başka problem?
2-Alakası yok.
3-Hiç zannetmiyorum.
4-Hayli hayli var.
5-Abartmanın lüzumu yok.
6-Gülerim ben buna.
7-Güçlü taraf nerede acep?
8-Lonca ailedir,saklanılacak kulübe değil.
9-Hayat oyun değil.
10-Ee sonra 9'da da bırakanlara kızıyorsun.
11-Biraz kafa dinlemek için.
12-Din,dil,ırk karıştırmanın lüzumu yok.
13-Dostluğun babası var.
14-İşte buna gülerim.
Var mı başka problem?
~~ Tolun ~~
THE END
THE END