Sagoist / Byfth [Mevlana'ya Elveda]( Esat, Karasel )

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
Esat
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Sagoist / Byfth [Mevlana'ya Elveda]( Esat, Karasel )

Mesaj gönderen Esat »

Şimdi Orda Effair Dİorki Goodfather Yüzünden Çıktınız Biz Goodfather Yüzünden Deqil Biz Bir Topluluk Yoktu Oyunda Mesela Etoxx Loncada Bana Dese Gel Migrata Nasıl Gidim Etoxx Kim Mesala ADamı Loncaya Alıyorsunuz Ben Bİrde Dedim En Yükseklerde Görmek İstiyorum Doğru AMa Böyle Oturup Bir GÖrev Sizinle Yapmadıksa Bu Loncada Olmamıza Gereq Yoq ! Her Şey Görev Deil Topluluk Diorum Sadece Bazı Arkilerde Var Esat-Karasel-Byfth Görüp Geliyorlar Loncaya Olsun Sizin Orda Reel Hayatında Başarılar Dİceginize Karasel İftira Atıyor Dİorsunuz Karasel Kenana Geliyordu Ensonxleonar Dediki Kuzenim Geliyor Sen Gelme Yani Uyanıklık Edip Yan Çarını Koydu Bir Şey BİLMEDen Lüften Laf Attı İftira Attı Biilmem BÖle Oldu Demeyin İyi FOrumlar !!!
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var

IIEsatII AREF EsaTII
Kullanıcı avatarı
ahmetakif
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ahmetakif »

Öncelikle Selamun Aleykum

Şuan bu yazılan yorumları okumaktan utanç duyuyorum.Kardeşim ne zaman bir yanlışımı gördünüz.Loncadan ayrılmamdaki tek amaç kendimi yabancı gördüm.Bana hakkedildiği gibi davranılmadı.Doğu kardeşim oyun içi ve oyun dışı sana ne yapmış olabilirimde bana böyle hakaret edipte üzücü laflar söyleyipte ayrılırken kalbimi kırıyorsun.Ben iftira neden atayım.Msn görseydin herkeze

Arkadaşlar bir problem sonucu loncadan ayrılmak zorunda kaldm Gerek oyunda gerek oyun dışındaki her arkadasımlar görüşürüm.Loncadan ayrıldık diye selamı kesicek degilim demiştim..

Ben şunu dedim.Savaşçımla geldim Karasel büyücün varmı dedi loncadan bir arkadas yok dedim.Tmm şifa eksik Dedi Şifacın varmı dedi Yok dedim.Tamam yoksa kuzenim var BB dedi

Şunu unutmayın yanlış birşey yaptıgımı sanmıyorm Ben her kapıdan cıkarken kapıyı aralık bırakırım.Tam kapatmam hele ki yüzünüze hiç vurmam...

Doğu Lonca olarak birşey yaptırılmadıki zaten Göreve gidiyoruz msn ark gelen varmı diyorm kimse yok

Effair sana gelince kardeşim ne zmn selam verdin karasel Ahmet akif nasılsın dedin sen nerden tanıyayım seni

Biz sadece loncadan ayrılmamız ve sebebini açıkladım bu kadar

Mevlana loncası Herzaman büyümeye devam edicektir.Bunda hiçbir şüphemiz yok Allah yolunuzu acık etsin herhangi bir sıkıntınız olursa her daim beklerim

---ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN---
Kullanıcı avatarı
GoodfatheR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen GoodfatheR »

yoRum yapmam geReksiz ama ismim geçdiği için biRşeyLeR yazmak Lazım ...

Sagoist Karasel Esat çok sevdiğim oyunda değeR veRdiğim dostLaRım aRasındaLaRdıR bu 3 kuzeni Loncaya ben aLdım benim RefeRansımLa Loncaya giRdiLeR ben çıkdıktan sonRa haLa kaLdıLaRki bu 2 hafta faLan süRdü sadece benim yüzümden oLsa adamLaR ben çıktığım gün çıkaRLaRdı buda demek oLuyoRki sadece çıkmaLaRndaki etken ben değiLim ...sıkıntıLaRı varmışLaRki çıkmışLaR o yüzden bukadaR seviyesiz yoRumLaR yapmanın aLemi yok ...dostLaRım hakkında hayıRLısı oLması diLeğiyLe ...
~~ GoodFatheR ~~

~~ KEMALİST ~~

- - - - - - - - - - - - - - -

Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Kullanıcı avatarı
Elfetih
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Elfetih »

ahmetakif yazdı:Öncelikle Selamun Aleykum

Şuan bu yazılan yorumları okumaktan utanç duyuyorum.Kardeşim ne zaman bir yanlışımı gördünüz.Loncadan ayrılmamdaki tek amaç kendimi yabancı gördüm.Bana hakkedildiği gibi davranılmadı.Doğu kardeşim oyun içi ve oyun dışı sana ne yapmış olabilirimde bana böyle hakaret edipte üzücü laflar söyleyipte ayrılırken kalbimi kırıyorsun.Ben iftira neden atayım.Msn görseydin herkeze

Arkadaşlar bir problem sonucu loncadan ayrılmak zorunda kaldm Gerek oyunda gerek oyun dışındaki her arkadasımlar görüşürüm.Loncadan ayrıldık diye selamı kesicek degilim demiştim..

Ben şunu dedim.Savaşçımla geldim Karasel büyücün varmı dedi loncadan bir arkadas yok dedim.Tmm şifa eksik Dedi Şifacın varmı dedi Yok dedim.Tamam yoksa kuzenim var BB dedi

Şunu unutmayın yanlış birşey yaptıgımı sanmıyorm Ben her kapıdan cıkarken kapıyı aralık bırakırım.Tam kapatmam hele ki yüzünüze hiç vurmam...

Doğu Lonca olarak birşey yaptırılmadıki zaten Göreve gidiyoruz msn ark gelen varmı diyorm kimse yok

Effair sana gelince kardeşim ne zmn selam verdin karasel Ahmet akif nasılsın dedin sen nerden tanıyayım seni

Biz sadece loncadan ayrılmamız ve sebebini açıkladım bu kadar

Mevlana loncası Herzaman büyümeye devam edicektir.Bunda hiçbir şüphemiz yok Allah yolunuzu acık etsin herhangi bir sıkıntınız olursa her daim beklerim

---ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN---
ayrıca
GoodfatheR yazdı:yoRum yapmam geReksiz ama ismim geçdiği için biRşeyLeR yazmak Lazım ...

Sagoist Karasel Esat çok sevdiğim oyunda değeR veRdiğim dostLaRım aRasındaLaRdıR bu 3 kuzeni Loncaya ben aLdım benim RefeRansımLa Loncaya giRdiLeR ben çıkdıktan sonRa haLa kaLdıLaRki bu 2 hafta faLan süRdü sadece benim yüzümden oLsa adamLaR ben çıktığım gün çıkaRLaRdı buda demek oLuyoRki sadece çıkmaLaRndaki etken ben değiLim ...sıkıntıLaRı varmışLaRki çıkmışLaR o yüzden bukadaR seviyesiz yoRumLaR yapmanın aLemi yok ...dostLaRım hakkında hayıRLısı oLması diLeğiyLe ...

Çok İyi Açıklamışlar.

ayırca Effair(yasin) benden iksiR istemiştin iksirler diğer çardaydı .diğer çar sivri adadaydı . bunu yazdığım gibi elektrikler gitti yoksa Metrixx(engin abi) ile senden çok giRmişimdiR grup bölgeleRe beraber

İyi Forumlar
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Effairenclik »

Esat ben alı yüzünden ı cıktın dedım cumlelerımın içerisinde öyle bir kelıme göremiyorum

Karasel sana gelince ben ndne cnegızı doğuyu alıyı tnaıyomda senı tanıyamadım neden acaba ben onlarla kenan kestım cent kestımde senle kesemedım neden acaba hemEsat sana söylüyorumbu loncaya ne kattın da kac üyesinni görevini yaptın da görev istiyorsun ?
Resim
Kullanıcı avatarı
ahmetakif
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ahmetakif »

Anlatılacak Konuşulacak ya cok şey var yada konuşulacak hiçbirşey kalmamış.

Ben değil Biz konuşarak loncanın seviyesini düşürüyoruz.Ben düşünüyorum siz düşünmüyosunuz.

Effair burda kapatalım konuyu.Biz işte birlikte birşeyler yapamadık.Tek problem burda daha fazla konuşup vay be Nasıl bir loncaymış dedirttirmek istemiyorum....

Herkeze Kolay gelsn.
Kullanıcı avatarı
vivaelche
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen vivaelche »

GoodfatheR yazdı:yoRum yapmam geReksiz ama ismim geçdiği için biRşeyLeR yazmak Lazım ...

;)

Malesef yorumlarımız dediğin gibi 'seviyesiz'değil gayet seviyeli bir şekilde eleştiriyoruz.

Karasel her oyuncunun aynıanda online olma gibi bir şansı da nereden çıkardın ? Belki o zaman yazdığında kimse yoktu ? Yani neden bu kadar aceleci davrandınız. Loncaya iftira atmıyoruz diyosunda yazdıklarınız iftira değilse nedir?

Sana saygım vardı hala daha var ama loncamızı karalayıcı aşağılayıcı laflar yazarak bir topluluk dahi olamadığımızı ima etmen iftira değilde nedir ? İşte bunun cevabı sert olur !

Arkadaşlar üçünüz hakkında hiç beklemediğim bir karardı ve yaptığınız 2. büyük ayıp ise bana danışmadan loncadan çıktık demeniz bu mudur dostluk ? Bu mudur delikanlılık ? Afedersiniz ama biz eşşek başımıyız ?

Loncamız hakkında eleştirisi olan resmi sitemize konu açabilir amenna.Seviyeli eleştiriler başımızın üstüne ...

YeNiLMeZzZ
En son vivaelche tarafından 12 Tem 2010 20:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
YeNiLMeZzZ
ResimSonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN !
Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..
Kullanıcı avatarı
vivaelche
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen vivaelche »

ahmetakif yazdı:Anlatılacak Konuşulacak ya cok şey var yada konuşulacak hiçbirşey kalmamış.

Ben değil Biz konuşarak loncanın seviyesini düşürüyoruz.Ben düşünüyorum siz düşünmüyosunuz.

Effair burda kapatalım konuyu.Biz işte birlikte birşeyler yapamadık.Tek problem burda daha fazla konuşup vay be Nasıl bir loncaymış dedirttirmek istemiyorum....

Herkeze Kolay gelsn.

Dostum,afedersin ama konuyu açan biz değiliz. Siz bıraktık diye konu açmışsınız oysaki bana söyleseniz Mevlana Loncası konusunda listemizi günceller ve üç arkadaşımızın aramızdan ayrıldığını yazardım ve resmi sitemizde tabikide. Ama bu saygıyı bana göstermeyip de şimdi konuyu kapatalım diyorsun. Yazdığın laflar afedersin ama kışkırtıcı sürekli olarak dışarıdakilerin loncaya nasıl bakacaklarını ima edip duruyorsun ? Loncadan çıktınsa çıktın da neden böyle şeyler yazıyorsun gözüm ?
YeNiLMeZzZ
ResimSonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN !
Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..
Kullanıcı avatarı
VcenqiZ
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen VcenqiZ »

giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...
Resim

Resim

УąģмµґĻµ کǿќàĶĻąŕđá HàЧąţĮмĮ λгıYǿrµm...!

•-->(C3nq!2.!˙·٠٠•●
Kullanıcı avatarı
VcenqiZ
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen VcenqiZ »

Hakkınızda Hayırlısı Arkadaslar Yolunuz Acık Olsun :)
Resim

Resim

УąģмµґĻµ کǿќàĶĻąŕđá HàЧąţĮмĮ λгıYǿrµm...!

•-->(C3nq!2.!˙·٠٠•●

“Genel Sohbet” sayfasına dön